Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 4
miremia spune:
Seara buna!
Ma uit la "Romanii au talent" si sunt ![]()
. Tocmai a fost un baietel cu o voce de vis, n-am mai auzit asa ceva.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Seara buna! Ma uit la "Romanii au talent" si sunt ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mie mi-au dat lacrimile...
... ce timorat si retras statea...si cate descurajari o fi primit la viata lui...ma bucur pentru el ca a avut curajul sa iasa in fata si sa arate ce poate...
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
danyelana spune:
Ayanna, imi pare tare rau de patania lui zgubi. 
Cand am citit mi-o si imaginam mititica cum suferea, si voi pe langa... 

sa treaca si sa ramana doar o amintire 

MP, sanatate multa si sa treaca gatul 

ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui danyelana Ayanna, imi pare tare rau de patania lui zgubi. ![]() Cand am citit mi-o si imaginam mititica cum suferea, si voi pe langa... ![]() ![]() sa treaca si sa ramana doar o amintire ![]() ![]() MP, sanatate multa si sa treaca gatul ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Multumim pentru gandul bun...va intoarcem si noi inzecit!

_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui miremia Seara buna! Ma uit la "Romanii au talent" si sunt ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
M-ati facut curioasa, stai sa ma uit si eu
ioana_fota spune:
| citat din mesajul lui tomaca Am si eu o intrebare despre pufuletii care dorm in patuz. Cum se "descurca"noaptea cu laturile lui? Au loc? Caci la Tudor problemele de maraiala atunci cand apar, tocmai din motive de spatiu, apar de cele mai multe ori. Ramane intepenit de-a latul sau in colturi si nu mai stie cum sa se faca iar confortabil? Patutzul este 120/60 cm. Ale voastre sunt mai mari? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Al nostru e din acela tip tarc si e f lat 110/78 si se simte bine in el
ana_g spune:
da, si noi tot la "romanii au talent"......am ramas efectiv cu gura cascata cand a inceput baietelul ala sa cante....si ce m-a impresionat tatal lui...dar maica-sa unde o fi?
da, buna seara!
azi am luat o tetina noua, ca toate erau gaurite de se ineca asta mic ca trage ca de la tzatza. una de la nuk, marimea S, abia curge....ma rog, ideea e ca mi-a adormit la...biberon.....bine, si juma de minut de tzitzi.....mi-am pregatit si apa, ca am zis ca poate i-o fi sete la trezirile alea de peste noapte......
si ma gandeam azi....cred ca tre sa-mi schimb pilulele contraceptive, ca cerazette e valabil in timpul alaptarii, dar cum la mine s-a redus....oare si-or mai face efectu?...adica mai vreau 2 ochisori, dar nu acum![]()
tomaca, si noi avem un 120/60 si ajunge prin colturi si laturi. s-a intamplat sa se trezeasca din cauza asta, dar f rar, in general se pare ca-i place sa se inghesuie, probabil are iluzia ca-s eu langa el(?).
_
mama lui Stefan, pui scump
ioana_fota spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare." |
Simply din ce vad cred ca are 800 gr ca arata cam cat a mea si nu mi se pare scumpa,cat vin 10 lire?55-60 lei?ca eu la c-ta din real sau carrfour o iau cu 50 lei.
ioana_fota spune:
Si acum sa zic buna seara cum trebuie,eu cam nerecuperata din cauza de copil marait si alergat pe la medici cu mama 
.Miki mika sa stii ca nu a fost cu intentie deloc abia azi am vazut mocheta voastra dar ieri de la c-ta am luat exact la fel pt Ucuta in camera![]()
.Sper sa reusesc sa intru mai des.
Cuscra imi pare rau ca esti bolnavioara si eu am avut dureri de cap dar cred ca s-au strans multe,stres,nealimentare corecta si multe altele![]()
O seara buna, va
sanatate multa tuturor bolnaviorilor mari sau mici.

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

SARA,MIRUNA