Sezatoarea canadiana (210)
Raspunsuri - Pagina 7
Exclusive spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu80 simi, La multi ani baiatului, sa fie sanatoas, iubit si sa aiba mult noroc in viata..ce varsta frumoasa. Exclusive, multa sanatate si putere mamei. I-au schimbat tratamentul pana la urma, sau a trecut pe naturiste? Te intreb, pentru ca si socrul meu ia Zometa. Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009) |
Te rog frumos sa dai un google dupa Zometa - ai sa ramai ingrozita! Mama mea (este medic la pensie) si-a dat seama ca ceva nu era in regula cu simptomele astea de crestere a dintilor si a intrerupt singura tratamentul. Oncologul ei nu este/a fost de acord, spunandu-i sa mearga pana in panzele albe cu Zometa, iar problemele din gura sa si le trateze la dentist. Oncologul a refuzat/ refuza sa admita ca omul trebuie tratat global, nu pe "bucati" , o "parte" la oncolog, o "parte" la dentis, si asta dupa ce fratele meu i-a trimis articolul printat despre Zometa care duce la necroza osului maxilar pana la ruperea maxilei! Mama mea a zis ca mai bine moare altfel, decat cu maxila rupta. Acum e pe naturiste care ii fortifica sistemul imunitar si continua a 3-a sesiune de chemoterapie ptr. metastazele de la ficat. Ptr. cele de la os nu face nimic deocamdata, va face un CT-scan dupa o luna cand se duce la control la oncologul de la Cluj. Ai mei locuiesc in Piatra-Neamt, si de 7 ani de zile tot merg la Cluj ptr. tratamentele mamei, si cand te gandesti ca aici lumea vine la Jewish Hospital si se plang ca stau 3 ore la coada sa vada oncologul ...
Asta e, mama mea e impacata cu soarta, "cu o moarte suntem toti datori" dar e importatnt si cum mori, calitatea vietii pana la sfarsit, o calitate care cu siguranta nu poate fi oferita de o maxila rupta ...
Exclusive spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelaim [red]Alina Daca ai timp - te rog frumos ai putea sa pui aici un link cu ce filtre anti-clor, anti-arsenic, anti-mercur, anti-virusi, anti-bacterii, folosesti pt robinete... Multumesc frumos |
Dupa ce am citit "Water, the shocking truth" by Paul and Patricia Bragg, am comandat Waterwise filters de aici 1-800-874-9028 (located in USA)
De vreo 2 ani am ales o versiune mai ieftina SpriteShower pe care le comandam de aici
https://www.upayanaturals.com/SearchResults.asp?Cat=22&click=2&gclid=CJ-ki-3FmacCFUbf4AodsmeQ6g (Canadian retailer)
dar cred ca au mai aparut alte companii si multe review-uri intre timp, deci ar fi mai bine de googlit ce si cum ...
_
la toate fetele ptr. gandurile voastre bune!
iselin spune:
Am scris un mesaj si l-am pierdut, probabil lipseste NEScafe-ul pe dimineata asta.
Toate bune si frumaose pe aici? Si cei mari si cei mici?
Simi, sa va traiasca baietelul, cum asa20 de ani? Serios? Norocoaso! Ai ''copil'' matur.
Pucku, tare frumos ai raspuns Luminitei.
Noi avem amici care locuiesc in Sherbrooke, unii, si in Gatineau, altii. Ambele familii locuiesc acolo pentru liniste, discretie, distante mici. Familiile astea vin din Brasov si chiar aveau fobie pentru Bucuresti.
Sigur, exista si erversul medaliei, mai putini straini, presiunea autohtona ( a se citi intre ghilimele).
Si care va sa zica asa: voi aveti liber astazi! Pai e ziua presedintelui in USA, dar aici ce e? In definitiv, ce sunteti: provinciali, federali, profitati, spargeti contul in Carreforur, Winners, etc, mergeti la un film bun,...sugestii sunt, timp sa fie!<
Anka, erau in special ciorapii tai? Eu am vazut la Pharmaprix, dar cu 9$ perechea si ma intrebam ce fac ei epntru suma asta?
Eu, bine, multumesc de intrebare, cam incarcat programul, copilul are o minune de sinuzita, NU PRIMA, se trage de la polipi, etc, iar sotul mai are putin si intra in KOLAPS!
iselin spune:
Alina, imi pare rau pentru mama ta, dar uite ca ati fost aproape inca o data, ceea ce e extraordinar si pentru voi si pentru dumneaei.
Ai gasit Piatra Neamt covarsita de zapada?
Consilierea in estetica nu strica niciodata, asa ca spune inca!
Si noi avem filtre acasa, era prea dura apa. Acum, profitand de schimbare, ma intreb daca a fost o investitie buna.
ankalaura spune:
Alina, m-am speriat ce povestesti tu acolo! Ma bucur insa ca ai reusit sa fii langa mama ta, chiar si asa, intre doua avioane... Va doresc sa ajungeti si la vara, sa petreceti timp cu ea!
Iselin - sunt cipicei. Da, erau in special. 9 nu dadeam, dar 2 si ceva mi s-a parut corect si daca nu faceau nimic. Sunt moi de tot si tare placuti, invaluitori asa, nu te incalzesc in exces. Habar n-am daca treaba cu extractele alea este de adevarat. N-am mai apucat sa ii port (n-am avut ragaz sa stau si eu frumos in canapea, dupa o baie buna... poate maine).
Cum de ati ajuns la sinuzita de la polipi? Uff. Un mare pup piscoatei!
Eu in ziua mea libera de ziua presedintelui american tocmai ies pe usa in 15 minute, mergem la r-v la dentist (la r-v periodic) - tocmai ce i-a mai cazut un dinte, si dedesubt deja crestea altul, se vede bine de tot. Iar incivisii sunt cam indepartati (primii 2), iar urmatorii 2 nu par sa aiba loc, dar nici nu pare ca vor aparea curand... Iar un incisiv de jos creste nitel stramb. Parca ma vad in vreo 2 ani punand copilului aparate...
Lorelai - uite aici cateva programele interesante, poate iti vin idei: voilą
Exclusive spune:
iselin, las ca vezi tu pozili din Kiatra-Neamt pi feisbuk - li pun can' oi avia oleac' di timp. Nush' ce m-a apucat, dar am pozat numai lucruri ciudate:
1.WC-ul public din centru orasului pe fundalul unor blocuri care arata ca dupa bombardament
2.o cafenea careia mafia pietreana i-a dat foc
3.oameni care se bateau de la ziarul Adevarul care se dadea liber
4.singura sinagoga a orasului aflata in spatele liceului "Petru-Rares" unde am invatat si pe care n-o vazusem niciodata nici pe dinauntru nici pe dinafara (gardurile liceului erau inalte ca la o cetate si n-am avut niciodata curiozitatea sa ma uit peste gard )
5.hotelul Central la care am stat acum 2 ani si pe care acum il refaceau; uitandu-ma la geamurile sparte de la camera unde am stat cu fetita, am avut sentimentul ciudat ca hotii mi-au spart casa
Dar n-am pozat nici un dram de zapada, ca nu era, fata moshului!
(si nici pe mama n-am fotografiat-o, ptr. ca nu vreau sa mi-o aduc aminte asa. Offff ...)
delphin spune:
Oh Alina, tare greu e in astfel de situatii, mai ales cand vezi serviciile de sanatate din Ro.
Mult curaj si putere ii doresc mamei tale, dar si tie! Mi-e frica sa ma gandesc la astfel de lucruri, desi stiu sigur ca nu le putem evita
La Piatra Neamt am fost o singura data cand eram in clasa a 4-a si am stat la hotel Ceahlau pe atunci! Vecina mea romanca e din Piatra Neamt parca!
mimitete spune:
Exclusive, multa sanatate mamei. Sistemul de sanatate din Ro este sub orice critica si nu tine numai de bani...
nelia spune:
Exclusive, mi s-a facut rau cind am citit. Sanatate multa mamei tale si tie multa putere.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
simi spune:
Multumesc inca odata de urari! L-am serbat de doua ori si duminica si ieri!
Exclusive imi pare rau de mamica ta, iti doresc din toata inima sa va vedeti la vara!
Va pup! Abia astept vacanta saptamina viitoare! o sa dorm non-stop!