Sezatoarea canadiana (210)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani, doamnelor!!! Sa fiti iubite, sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua! Mult soare in suflet cum e acum afara!

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Cu babele, ce se intampla insa daca esti nascut pe 9, cand e baba ta? Ca nu ai ce aduna si stiu ca babele sunt pana pe 8.

Pana pe 9 incl. sunt babele! Sunt 9 cojoace de dat jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

La Multi Ani cu dragoste, sanatate si mult noroc

Va tzuck cu drag si astept primavara... care mai ca nu se da venita... cred ca-i e frica... daca o prind nici ca o mai las sa plece (imi e asa amar de iarna... ca-mi vine sa m-apuc de baute... niste limonada sa ma vitaminizez un pic )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Am hotarat - daca pana la jumatatea lui martie nu mai primesc nici o hartie de la netrebnicii aia cu personalitytest de pe FB... inseamna ca au inteles ca stiu ca e scam factura lor... si imi voi face curaj sa-mi redeschid contul pe FB... ca tare mi dor de Sezatoare... si se pare ca fetele au fugit de-aici (DC) acolo (FB)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE! SA AVETI O ZI FAINA!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR!

Sarbatoare internationala sau nu?
La mine in firma nu e iz de chef

Macar sarbatorim ca asteptam primavara, nu?

Sunt pana pe 9 inclusiv babele, nu?
A mea a fost pe 3 martie, zi friguroasa cu soare cu dinti.
Sotul, samabata cand a plouat toata ziulica...
Copilul maine. O sa fie rece.
Deci eu nu pot sa inteleg nimic din babele astea, adica a fost frig si ploaie urata si toata populatia Qc o sa aiba un an dur?

Vineri seara deci. Intalnire. Numai fete?

Ana, cum a fost examenul tau?

Doloress, sunt convinsa ca esti acea mami perfecta pe care o merita puii tai. Prea multe intrebari interioare, focus pe bebe1, focus pe bebe2. Caci P. ramane un bb, al tau, a fost primul copil si acum isi cere drepturile.
Intre mine si fratele meu sunt 2 ani, el mai mic, mereu a fost gelozie, mereu au fost batai, care pe care, comparatii, etc, pana cand am crescut putin amandoi, adica pe la 12 ani am semnat pacea.
Cand era bebe de multe ori am incercat sa-i scot ochii, mi-au spus ai mei. Pe undeva pe la 4 ani ai mei, 2 ani ai lui am realizat ca e fratele meu, ca are drepturi, ca e si el o fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Fetelor La multi ani si de la mine, ce zi superba avem.Exact ca si noi

Lorelai stai linistita ca nu ai pierdut mare lucru cu FB.Lumea e ocupata si nu prea scrie aici nu ptr ca s-a mutat dincolo.

De abia astept ziua de vineri,am zis.

Vrem inca o strigare Rox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ladies, asa o zi insorita de 8 Martie! Sa ne traim! Abia astept sa va vad vineri seara, ABIA ASTEPT. Stiu ca ne-am intilnit de Craciun, da`aia cumva nu s-a pus ca am fost cu berbati si copii (desi berbatul meu n-a venit si copilul mic a dormit mai tot timpul intilnirii :), dar eu ramin fan declarat al intilnirilor la restaurant. Asa ca... ABIA ASTEPT. (de ajuns ajung pe un sase jumate`sigur, ca tre sa il duc pe R. la tenis de la sase).

Sondaj de opinie: fund de taiat pe el (cirpator). De lemn, de plastic, de silicon... ??? De care, de unde, cu ce le curatati, ca eu le urasc pe ale mele, ma gindesc poate stiti voi mai multe si mai bine si ma sfatuiti si pe mine!

Pupam,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

un buchetel de ghioceii,un gand bun si-un la multi ani de 8 martie, doamnelor!
sa fiti iubite si respectate!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Ladies, asa o zi insorita de 8 Martie! Sa ne traim! Abia astept sa va vad vineri seara, ABIA ASTEPT. Stiu ca ne-am intilnit de Craciun, da`aia cumva nu s-a pus ca am fost cu berbati si copii (desi berbatul meu n-a venit si copilul mic a dormit mai tot timpul intilnirii :), dar eu ramin fan declarat al intilnirilor la restaurant. Asa ca... ABIA ASTEPT. (de ajuns ajung pe un sase jumate`sigur, ca tre sa il duc pe R. la tenis de la sase).

Sondaj de opinie: fund de taiat pe el (cirpator). De lemn, de plastic, de silicon... ??? De care, de unde, cu ce le curatati, ca eu le urasc pe ale mele, ma gindesc poate stiti voi mai multe si mai bine si ma sfatuiti si pe mine!

Pupam,
Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Ultimul fund de lemn l-am luat de la Ikea. (parca era si Made in Ro)si a venit cu instructiuni de folosire.L-am dat cu ulei pe ambele parti 2 zile la rind. Uleiul a intrat in el f repede si i-a dat un luciu anume. Acum e ca nou de fiecare data cind il spal.Alea de plastic nu mi-au placut, ramineau mereu murdare cind taiam zarzavatul, se vedeau urmele de cutit...

Strigare, strigareeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

O si de la mine de 8 Martie, eu tot nu ma simt sarbatorita azi, pentru mine 8 Martie e ziua Mamei, bunicii, si ale tuturor femeilor speciale din viata mea, din care faceti parte si voi.

Eu sunt la facultate, astept sa intru la ultimul examen, am venit mai devreme ca sa gasesc loc de parcare :) mare nebunie in Montreal cu gasirea lor, mai ales acum dupa zapada asta.

Vineri eu sunt singura cu copiii, deci nu pot veni la resto.

Mergi la inceput