Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Liliana bine ai revenit!!
Eu am inceput diversificarea la 4 luni,suntem pe lp! Dar fiecare face cum crede ca e mai bine pt bb!Te asteptam mai des pe la noi!!
Cred ca si tu ai avut o nastere grea! Felicitari!!
Noapte buna bebici si mamici!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Liliana, bine ai venit!
Noi avem aceleasi probleme cu mancatul...nu stiu ce sa mai facem. Azi a venit si doctorita, l-a ascultat si nu are nimic la plamani, nu are nici rosu in gat, zice ca nu vrea sa manance pt ca e racit. Sper sa scapat...
O seara buna.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Buna Liliana,

Noi diversificam de la 5 luni chiar daca suntem pe lapte matern pt ca de la 6 luni eu ja duc la servici si dr a zis ca mai bine ii dau mancare cat sunt plecata decat lapte praf, ca apoi o s arefuze sanul daca se obisnuieste cu biberon

Referitor la somn discutam cu fetele zilele trecute ca are legatura si cu mancarea, e posibil bebelusii sa aiba nevoie de mai multa cantitate de lapte acum si de asta mananca mai des. Incearca la masa de seara ori sa-l tii mai mult la san ori s aincerci sa-i dai si cereale. O prietena le dadea fetelor ei doua lingurite de cereale preparate cu apa seara, apoi san, apoi somn. Dar incepi cu o lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Bine ai venit Liliana!
Noi ne diversificamde la 5 luni. M bea si Lm si LP...dar nu am avansat cine stie ce, dar e bine ca am inceput (cereale si cateva legume si fructe) !

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

noi va spunem noapte buna!
somnik pufos si linistit la toata lumea!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

camy81, ms de raspuns.

Bine ai venit Liliana.
Noi am inceput diversificarea la 5 luni, ia fff putin in greutate desi am introdus si lp seara, si acum papa destul de bine si peste zi (la noi erau probl serioase ca papa extrem de putin, mai mult aruncam lapticul muls de la mine). De ex de joia trecuta pana ieri a pus doar 40 grame, extrem de putin, de aceea am inceput sa-i dau cereale seara (1 lingura la 60 ml laptic) si tare ii plac, cu ocazia asta face si kk in fiecare seara (ea facea doar la 3 zile) am incercat sa-i dau si suc de mar/morcov dar nu ii plac, se stramba, da afara, asa ca am intrerupt pt cateva zile.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Hello! N-am mai intrat de dimineata si am a ut ceva de recuperat. Adelina, multi , , la 1 dec am intrat in cic deci calculul tau este corect. Idalis, ma bucur ca s-a rezolvat problema cu kk, stiu ca nu este usor. Daca ii dai ceai, poti sa incerci baby calm de la fares, pe noi ne mai ajuta. Liliana, bine ai venit! Noi am iceput la 4 luni pentru ca e pe lp si la categoria slim. Mari, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi! Norocosi sunteti, cu asa mandrete de baiat:) Somn dulce doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ooo buna seara buna seara si de la noi. Eram in zona si nu m-am putut abtine sa nu-i urez o buna revenire Lilianei. Dar ce vanturi te readuc la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Na,ca azi sunt mai matinala decat Mari,si va poftesc eu la o cafea.
Chichiutzaaaa mai vino mama si tu mai des "prin zona"!!!
Mai nou ne da Maia trezirea la 7 fara un sfert!!E ca ceasul!! nu intarzie cu trezitul!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

'neata!
Ana, iau cafea ca si Tudor s-a trezit la 7.30. Acum nu ma pot plange ca a dormit la 8 aseara, dar voiam si eu sa mai lenevesc

Mariuka, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti impreuna si sa va buucrati de minunea voastra.

Astazi "mancam" tort de la Clary

Avem si bebelusi, mai mari cu o luna:Mara Alexa si Andrei Vlad, sa cresteti mari si sanatosi.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput