Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui just_me31

o intrebare.. la 4 luni ati tinut sau tineti bebele in fundulet sau mai pe spate ? in brate
cum bebelina vrea sa se ridice eu o tin mai pe spate

Cand ea vrea sa stea asa o ajut, dar nu o las mult timp. Oricum vezi pe ea cand a obosit. Eu am lasat-o si vreo 10 minute in scaunul de masa, cat timp gatesc in bucatarie. (bine, scaunul se poate lasa in spate, asa la 110 grade aprox)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

In sfarsit sunt si eu in rand cu lumea cu cititul din urma

LA MULTI ANI FULGUTA te asteptam sa intri mai des pe aici sa ne spui cum sunteti

IDALIS-scriai zilele trecute cum e cu ei cand e mai greu sau daca atrecut greul?nu stiu exact eu spun ca nu pot spune ca e doar greu,greul se compenseaza cand ii vezi razand sau gangurind cand ii vezi cum incearca si ei sa fie oameni mari adica sa inceapa sa umble,da mai am si eu momente cand nu mai pot si simt ca vreau sa plec cateva ore dar asa cum ai spus si tu cand ai venit acasa si te-a vazut Tavis si ai vazut zambetul lui te dau gata astea si nu mai vrei sa pleci
Am o intrebare pt. tine cum este acea injectie cu conceptionale?

Alynta-la M sa se faca bine si din partea mea ai toata stima si
tot respectul cum te descurci cu cei 3 copilasi

ANA-spuneai de ciclu,mie mi-a venit din ianuarie prima data dupa ce am nascut iar luna asta a venit regulat exact in data de 10 in ce data am nascuto pe C,dar am niste dureri naspa

Fetelor voi ce metode contraceptive folositi? sterilet are cineva? cum e cu el? pe mine tot incearca doct. ginecolog sa imi pun dar sincer mi-e cam frica

revin ca sa trezit pitik

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Apropo de statul in fundic C vrea sa stea in fund dar mi-e cam frica sa o pun e bine sa o las?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

camy noi folosim ca masura de contraceptie prezervativele,pastile nu am luat niciodata si inca nu ne-am hotarat daca mai vrem un bebe si dupa aia sotul o sa faca vasectomie.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/5Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi.
La multi ani sarbatoritilor de astazi si dragei noastre Fulguta.

Eu am lipsit ca joi seara s-a luat curentul si ni s-a transmis ca pana a doua zi dupa pranz nu vom avea. Asa ca la miezul noptii am facut bagajele si am plecat la bunici la Roman. Acum suntem acasa.

Ana un pun ca sa nu fii suparata din cauza babutei

Chichi, Buburuza, LilianaR, ma bucur ca v-ati amintit si de noi.

Bun venit si noilor fete

Cam pe fuga am scris ca nu ma lasa piticuta.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

buna ziua si de la noi, a trecut deja dimineta
ref la somn, si eu am descoperit ca baia de seara il oboseste pe matei. de cand a inceput sa doarma noptile (cam de doua luni), ii fac baie in fiecare seara, cam pe la 09.30 si pana terminam cu baita, imbracat, mancat, legant...se face 10.30 si adoarme.

Mergi la inceput

Bianca si noi tot prezervative folosim, dar eu asi vrea sa ma gandesc la ceva mai sigur definitiv aprox. pt. ca noi nu am mai vrea sa avem alti bb.Vasectomia cum e? e bine pt. ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Alynta pupam grasunica!!Offf saracuta! multa sanatate!
Si eu o tin in fundulet,sustinuta.Si in picioare,o tin de la sub brat,si topaie. Ii place f mult,pe spate nu mai vrea deloc.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

ref la somnul de peste zi, matei are cel putin 3 reprize de somn / zi.
ptr ca se trezeste dimineata, adoarme pe la 10, api la pranz si apoi dupa-amiaza. intre reprizele de somn sa zic ca trec aprox 3h.
are zile cand doarme 1/2h sau zile cand doarme cate 2h legat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

eu nu ma mai lupt cu miriam, de doua zile o pun in carucior in fund, ca pe copiii mari. e f fericita cu noul regim, ne-am plimbat prin mall, am stat la cafele, era extrem de incantata de noua perspectiva. a si adormit stand asa in fund. bineinteles, legata, ca altfel cade in fatza

La multi ani Fulguta!

Mergi la inceput