Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna seara tuturor!
La multi ani sarbatoritilor!
Mari iti sta bine tunsoarea!
Am vazut poze frumoase cu bebelusi si mai frumosi!
Bun venit Emylyya!
O perioada voi intra mai rar! Asa ca sa ziceti merci ca nu am scris cate un mesaj pentru fiecare rand de mai sus!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Merci!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
Fetele am si eu o intrebare. Cele carora v-au venit uratii,va vine regulat? Ca mie tot aiurea imi vine si cu niste dureri.... Am crezut ca dupa nastere o sa-mi vina regulat si cu dureri mai mici,dar vad ca nu. Off! Nu ma "reglez" nicicum!

Pe mine m-au vizitat prima data de craciun (fara cadouri) imediat dupa ce m-am injectat cu anticonceptional si de-atunci nu au mai venit deloc. Sper nici sa nu mai vina pana termin cu alaptatul . In martie ar trebui sa ma injectez iar ...dar renunt si trec pe pastile ...voi vedea atunci daca li se va face dor de mine iar !
Pana maine dimineata va spun noapte buna si somnik pufos!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara dragi mamici si pitici!

Am intrat sa va dau noutatile din ziua de azi . De dimineata bebe a inceput sa se intoarca singur de pe spate pe o parte si in seara asta l-am auzit ca se agita dar nu m-am uitat imediat sa vad ce face, am crezut ca vrea in brate si.. cand ma intorc sa vad ce face, el era pe burta si ma striga sa il intorc repede .

Azi au fost fratele si cumnata pe la noi, si nu am avut ce face de am baut cam 3 pahare de cola si toata ziua a fost bebe foarte agitat

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna mamici si bebici!

de la 11 tot citesc ce ati scris, ati fost harnicute! desi nu ma caracterizeaza, incerc sa va salut scurt si apoi ma duc si eu linga dl Tudor!

apropo de 'comunisti', Donna, imi pare rau pt suferinta ta. sper ca esti mai bine, si vii sa ne scrii mai des despre voi.
egoista de mine spera sa treaca neobservata de comunisti inca ceva luni. lasa, ca m-au si chinuit mult si bine lohiile alea... vreo 11 saptamini.

intre timp, m-am confruntat cu canal infundat si la tzitzi II... am scapat mai usor de data asta, ca mi-am dat seama din timp. deci, cred ca viroza ce am avut-o a fost de vina, ca altceva (mi-am stors creierii) nu stiu sa fi skimbat.

apropo de diversificare, s-or pus neamurile, frate, in capul meu sa ii dau 'spanacel cu outs' lui Tudor. ma rog, asta e doar un fel de papa, ca mai au si alte idei, ca doar ei dadeau la copii mamaliga intinsa in fasole de la 5 luni. nu incercati asta @home

va pup pe toate si va doresc cafeleala placuta de dimineata!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

bebecris, felicitari lui David!

m-am dezobisnuit de purtat machiaj, asa ca mi-i frica sa ma uit in oglinda, ca am avut grija sa ma tot frec la oki. bine ca doarme lumea la ora asta...

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Gata cafeaua, poftiti, va rog.
Am dormit bineeeeee.
Citesc din urma si revin.
O saptamana excelenta!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Mariuk saru'mana de cafea! buna si aromata ca de obicei.

micilor sarbatoriti: Irina Alexandra de luy, Matei de simona24, Marian de eugcem, Maya de cori_mic . Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi!

si pentru Fulguta28! Sa fii sanatoasa, iubita si mereu zambitoare! asteptam tort

O zi minunata pentru toata lumea!

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineaaaaataaaa!!! am dooormittt fff bineeee!!!de la 10 la 6 !!!! nu-mi venea sa cred ca era ora 6 cand s-a trezit Darius la papa! l-am obosit aseara la baita din cada...si dus a fost!!!
Mari, ma bucur ca ai dormit si tu mai bine!
Bebecris, felicitari lu David!!! de abea astept sa ajungem si noi la performanta asta!
Fulguta, la multi ani fericiti! sa ai parte de multa sanatate, fericire si iubire!!!
La multi ani si micutilor sarbatoriti: Irina Alexandra de luy, Matei de simona24, Marian de eugcem, Maya de cori_mic.

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

adelina dar cum faci draga de doarme Darius asa bine? Ce baiat cuminte are mama. Te invidiez!
Sa nu ma plang tare, totusi Tavis se trezeste o singura data pe noapte la 3. Am vazut ca se poate si mai rau...dar astept si eu ziua cand nu ne vom mai trezi noaptea. La noi problema ramane aceeasi...adormim foarte greu dupa masa de la 3 noaptea. Cateodata ma chinui si o ora sa il adorm. Ma gandesc sa incerc la noapte sa scot lapte cu pompa, sa-l pun in biberon si sa-i dau direct in patut fara sa-l mai ridic. Poate asa nu se va trezi si va fi mai usor.

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimi!

La multe lunite si anisori micilor sarbatoriti: IRINA, MATEIAS, MARIAN, MAYA! Sa cresteti mari, pui frumosi!
SIMO, asteptam tort Pupam voinicul sarbatorit!
LUY sa-ti traiasca printesa sarbatorita!

La multi ani, FULGUTA!!! Sa fii sanatoasa, fericita, puternica si sa ai spor in toate (inclusiv la martisoare)!

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput