Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
cameluska spune:
Inca n-am adormit ca am asteptat sa-i pun picaturile in ochi. Am revazut poze cu bb-i minunati , e tare bine sa vezi atatia bebelusi.
Mari_paun, tare bine iti sta cu noua freza, asa as schimba si eu ceva, dar totusi il vreau luuung, si ma chinui de cativa ani, dar fac greseala sa nu tai in varfuri si cand merg la coafor dupa 6 luni imi taie tot ce a crescut. bebecris, cum ai reusit sa-l ai atat de lung? e superb :)
ana25 si adelina, multumesc de comment-uri .
Acum chiar merg la somn ca acusi ma trezesc pt muls.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
camisv spune:
Buna dimineata,
dau eu un capucino fara cofeina si astept aroma de cafea de la Mariuka. Tudor iar s-a trezit la 7 si acum chiuie fericit ca m-am ridicat din pat
Cameluska, eu ii dau cam 90ml, mai grosut ca el mananca cu lingurita. Mai mult nu vrea, desi eu ii prepar mai mult. Acum cu ce mai ajunge pe langa, probabil ca undeva pe la 70ml mananca. Nici Tudor nu ia in greutate, chiar daca mananca cereale.
Tunde, aseara i-am dat Humana cu lapte inclus si s-a trezit la 9 (dupa o ora de somn) si a plans cum n-a plans pana acum. Abia l-am linistit dupa vreo jumatate de ora de urlat, deci nu i-a priit schimbarea de lapte ma gandesc. Lui i-au placut, ca a mancat fara proteste cam 90ml. Poate ca sunt si la Humana fara lapte inclus.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
pop_adelina spune:
buna dimineata! multumim camy de capucino, eu servesc! (cafeaua doar o adulmec)!!!
camelusk, las ca e bine daca e puseu, sa creaaaasca!!!!!!!!!e mai greu cu trezitu, dar trece!!
si eu tot noaptea ii puneam picaturile in ochi, ca ziua avea somnu sensibil si se trezea! aveam de pus de 3 ori, una dupa ce adormea seara, una la o trezire de papa si una spre dimi inainte sa se trezeasca!
Darius iar s-a trezit des, dar spre dimi, sa ma moflaie! a 3 oara am zis ca poate e doar foiala si l-am lasat sa scartaie putin..big mistake...a inceput sa planga, dar cum l-am pus la san a tras fix de 5 ori si a cazut iar la somn...imi venea sa-l musc! acum iar moflaie suzeta(adica pe mine)
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
CAFEAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Vreau sa beau si de aia facuta de mine dar si daca mai da careva nu refuz! E a 4a noapte de ,,facut planton'' nu mai pooooot de oboseala iar Vlad parca e setat pe somn de maxim 20 de minute, exact cat imi ia mie sa adorm bine. Nu stiu daca in ultimele zile am dormit 10 ore in total iar problema e ca nici nu am cu cine sa il las cateva ora, mai ales ca e hranit cu LM. Ma gandesc ca peste vreo 2 saptamani va avea o masa de legume si atunci poate voi putea sa il las cu soacra/sora/cumnata sa pot dormi si eu macar 4 ore...dar la cum sunt eu, nu cred ca voi putea sa dorm linistita stiindu-l pe mana altcuiva (ieri de exemplu, se gandeau soacra si cumnata sa ii dea ciorbita obisnuita sa manance, ca daca tot am inceput sa-i dau legume si mananca nu i-ar strica inca putina mancare...bine ca am fost pe faza, ca altfel incepeam sa urlu la ele).
Daca adoarme copilul acum, incerc sa dorm si eu...sper sa reusesc.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Buburuza_10 spune:
Do you remember me? Iata-ma-s dupa o f lunga absenta! Spun si eu Buna dimineataaaaaaaaaaaa!!!
Pup fetele si bebelusii! Incerc sa stau prin zona...
camisv spune:
chef , destrabalare , fac cinste cu ce vrea fiecare ca mi-au intrat banii de indemnizatie (pt fetele din TM,la 2 luni dupa depunerea dosarului)
Buburuza, bine ai revenit. Cum creste Sofia?
Mariuka, las ca acum se face baiat mare! Poate reusesti sa furi un somn de zi. Cum e vremea la voi, nu-l poate scoate soacra la plimbare? (ca n-o sa-l duca la restaurant sa-i dea ciorbica).La noi este urat, umezeala, noi n-am iesit ieri si parca nici astazi nu l-as scoate.
Adelina, a terminat Darius cu suzeta?
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Sa va spun din experienta cu cerealele, poate ajuta. Eu am luat de la Nestle "Orez cu roscove", pe care le-a prinit f. bine, dar dupa cateva zile in care i le-am dat dimineata (am incercat a 3-a si a 4-a zi seara si am avut concert de aproape o ora inainte de culcare, ca l-a durut burtica). Apoi am luat tot de la Nestle "orez cu morcov" si mi se pare ca s-a costipat de la ele. Mie nu-mi plac si ca sunt sub forma de pulbere si iese amestecul prea subtire (poate pt. biberon este OK, dar pt. lingurita muncesc la greu pana papa). Acum mananca cereale fara probleme seara si doarme OK noaptea, dar inca se mai trezeste ... macar o data. Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10) poze februarie |
Cami, acum ce cereale ii dai? Eu am luat orez cu morcovi tocmai poate il strang la burtica, dar deocamdata nu a mers...Totusi, e mai bine Valdut, dar tot cu mucus face.
Va salutam si cerem scuze pt absenta! Am citit tot din urma!
simona24 spune:
neata si de la mine!
servesc si eu cafeluta (mari ) si capuccinp (cami).
fetelor, imi pare rau ca piticutii va fac nopti albe! matei , Slava Domnului, doarme f bine noaptea. cu 2 "treziri" pentru papa si somn cat se poate. am pus " ", pt ca el doarme, dar ma'sa cum il aude ca molfaie degetul mai tare, il ia sa ii dea laptic. ultima trezire a fost la 7 si inca doarme.
in schimb, seara. pana adoarme, e jale mare! plange foarte tare si abia reuseste mihai sa il adoarma. (pe mine ma lasa foarte usor nervii si risc sa plang si eu cu el )
va si o duminica frumoasa! noi asteptam musafiri dupa-masa si trebuie sa aranjez un pic pe-aici. dar un cheeeeeeeeff....
sa nu uit! avem cateva pozici noi in album: https://picasaweb.google.com/simooonik/Matei4Luni#
pupaaaaaaaaaaaam!!!!
simona24 spune:
scuzati ca am mancat niste cuvinte/litere! inca n-am servit micul-dejun!
cami, sa va folositi cu drag de banuti! si, da, iau si un pepsi!
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun va arat poza cu noul look...nu se vede f bine ca e in biserica si nu era f multa lumina... https://picasaweb.google.com/105809499420747550332/Mami# |
ne place, place, place!
buna dimineata ! beau cafeaua cu voi ca sotul a plecat de dimineata.
o duminica frumoasa!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
http://picasaweb.google.com/117608408908535939262" target="_blank">pozele noastre
http://lb1f.lilypie.com/Qhw5p2.png" target="_blank">varsta lui Tavis