Mar-Apr 2011(157)hai bb_yasmi!! bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

alina.n ce a crescut ursuletul!! imi pare ca a crescut mult fata de primele poze si e dolofanel,seamana la gurita tot cu Naty, o sa moara fetele dupa buzitele alea carnoase

Lauriciu ma bucur ca ai iesit din depresia si te-ai luat cu treaba pt intampinarea lui bebe. Legat de vise, da in ultima parte a sarcinii visam tot felul de lucruri legate de nastere..nu mai avem rabdare

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lavinia, astazi este ultima zi cu burtica...ultima zi 2 in 1! Ce superb ca maine te vezi cu al tau bebelin!!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy, ally si va m,ultumesc!!

de ce galerie frumoasa am parte!! cred ca voi imi dati mai multe emotii si putere sa scap de gandurile de acum!!! ma gandesc la ce ma asteapta maine :(( doamne sper sa treaca repede si sa reusesc!!

imi pun sotul diseara sa imi mai faca o pozica asa de final de burtica....daca nu vrea atunci o pun pe cea facuta de mine!!

in seara asta vreau sa merg la gelateria mea preferata sa mananc clatite cu inghetata si fructe ....asta imi e ultima pofta acum sper doar sa vrea sotul sa ma duca....ca e cam sperat de contractiile mele

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maine e marea intalnire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n si mie mi se pare ca a crescut mult bebe alex. este asa dolofanel si frumos

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Felicitari Viss...ve bebei mari ai tu acolo!!!
Deja kg mi se par sub limita admisibila nu stiu cum sa-ti spun..

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Bv Viss pentru grasunei, de acum chiar ca nu mai este nici un pericol , cu asa greutate. Plus ca o sa mai ia ei pana la inceputl lui martie.

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

pe zone reality a inceput emisiunea cu nasteri!

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fetelor dragi,
Am fost mai tacuta zilele astea. Am constatat pe pielea mea ca povestea cu drobul de sare este foarte adevarata. Exact ma ia o pauzarile din poveste ma simt si eu. Orice trebuie sa fac, mi se pare o porblema de nerezolvat , ma blochez si imi vine sa plang .
Sper ca luni sau marti sa semnam contractul cu spitalul si pt celule stem, sa-mi iau de pe cap problema asta . Maine facem mutari in dormitor si montam primul patut, strumpy, si nu mai zic alte mici modificari prin casa. Azi am facut loc in sifonier pentru lucrusoarele bebelusilor insa astept doua geamantane de la sora mea si sa te tii atunci, unde pun eu atatea costumase ?.
Ma tot uit cum imi creste burta, uneori simt ca plezneste. Oricum sper sa creasca si bebeii mei ca ai vostri, sa nu ma tina cu ei in spital mai mult decat e in contrcat, ca altfel ajungem la sapa de lemn.
Cam asta am facut zilele astea, adica mai nimic si mai mult m-am lamentat de una singura prin casa. Ne ciondanim cu privire la numele copiilor. Sunt sigura ca dupa ce vor avea certificatele de m=nastere, o sa-mi dau seama ca existau alte nume care mi-ar fi placut mai mult. Asa mi se intampla mie...Deci , intr-un cuvant, sunt varza.
Va pup pe toate

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

alinace grasun ai tu!!!!..si ce falcute numai bune de pupacit are!!!! sa fie sanatos si aiba parte numai de bune

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 37+

2+ weeks to go

AMR MAX 17 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Strumphy, pe langa drobul meu de sare, am avut zilele trecute niste dureri de mijloc si o burta intarita, de m-am speriat. Noroc ca m-au lasat, pentru ca ma gandeam ca asa os a o duc pana la final, si nu era nici de dormit , nici de stat in halul ala. Acum fizic mi-e bine, insa burta parca prea e tare. Sper ca asa e la sarcinile gemelare si sa nu stea contractata ea.

32+

Mergi la inceput