Mar-Apr 2011(157)hai bb_yasmi!! bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpfi, pai ochiul meu nu vede o poza nimic??
David deja are cojitze, astept sa-i cada, incetincet...e nasol cu imobilizarea asta insa..ca asa as mai fi facut una alta...
Speranta, sexul e ok in sensul ca ajuta..ar trebui si eu...cred ca am luna de cand n-am mai facut nimic, dar cu atatia nervi citi am avut...am fost si cu spovedania, impartasania, postul. Ma bucur ca mergi pe naturala. Nu o sa regreti, ai sa vezi

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

dar nu te panica draga mea ca trec toate si vei naste un bebe frumusel si nu iti vei mai aminti de induceri contractii etc

SSAB bine ai venit
ce ti-au facut in spital
si ce au zis de trombofilie?
de ce tre sa stai numa in pat?
ce efecte are daca stai in picioare?

Stefy ai rasp la PM

speranta ce bebe grasunel
bravos

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

cu trombofilia nu stiu ce sa zic
e posibil sa nu am nmk, dar tratamentul il fac oricum
si astept alte analize sa vedem cum ies
dr zice sa stau la pat ca sa nu iasa bb mai devreme
daca fac ceva am contractii la greu
asa ca repaus total
mai bn stau eu aks in pat decat in spital cu bb

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hai ca am fost harnicuta pt statutul meu de gravida. Am executat salamul de biscuiti. Mi-au iesit 3 ca am avut multi biscuiti. Si apoi am reusit sa-mi spal parul, mi-am pus si masca si l-am si indreptat . Dar lui bebe nu i-a placut deloc. S-a strans saracul in toate felurile. Acum stau insa pe canapea si suntem mult mai bine .

Vreau sa incep si eu sa fac galerie:
Yasmi

si usurel si timid:

Roxy,
Yoni,
Ruxandrada,

Asadar pt marti avem 2 programari

Ssabrya, bine ai venit acasa! Chiar asa, de ce trebuie sa stai la pat, ceva probleme cu colul, sau contractii? Ca vad ca ti-a dat no-spa cu scobutil... si inca injectabil... Sanatate!

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

strumphitza ti-am trimis si eu un PM
Astept raspunsul tau
Mersi.

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Speranta multe branduse pentru tine si felicitari pentru eco ciresii au inflorit de pe la sf lui ianuarie, desi a fost destul de frig.. ceva anomalie, ca deh.. s-a dat si vremea peste cap, s-a prostit, nu numai oamenii dar zambilele si brandusele si ghioceii sunt afara de mult ... si sincer la astea le e timpul pe aici, dar nu si la ciresi

felicitas, distractie placuta maine si vezi sa nu nasti pe acolo

Viss, hai cu vestile de la eco despre buburuze foarte bine ca a putut si tati sa vina azi cu voi mi-a placut faza cu blugii si geaca

Magnolia, tu pe unde esti? iar ne citesti din umbra? ia sa mai trezi pe la noi sa ne mai spui de burtica si de tine

Ailed, cum stai cu contractiile ? sper ca dodo te-a lasat sa te odihnesti mai bine azi noapte am intrebat ieri pe moasa care ne tine companie si ne mai explica una alta in sala de asteptare, acolo la centru, unde merg sa ma intalnesc cu moasa... multe chetsii le-am aflat de le ea si foarte interesante, deci cum spuneam am intrebat-o daca e adevarat ca bebe isi pastreaza acelasi obicei pe care l-a avut in burttica de a dormi si a sta treaz si a spus ca da in general, dar obiceiul din ultimele saptamani ... si asta si-l pastreaza si atunci cand ies ca ei micutii nu stiu ce e aia zi si noapte, nu fac diferenta si pana isi fac un obicei si fac diferenta intre zi si nopate si inteleg ca ziua e de papa si jucat si noaptea de nani , dureaza cateva sapt bune, daca nu luni..vreo 3 la numar sper ca a mea sa fie asa cum e acum in burtica... sa doarma bune noaptea si sa nu urle, nu prea tare

catank, esti in focuri cu pregatirea lucrarii ? sa mai treci pe la noi s ane spui de tine si burtica

Ssabrya, bine ai revenit acasa

Persi, nu ne mai iubesti deloc deloc? hai mai treci pe la noi

Lalely, las ca nu o sa ramai tu singura pe aici dupa ce nasc toate fetele acusi sapt viitoare si inceput de martie.. raman eu ca nu auzi ca al meu barbat vrea sa nasc pe 31 martie? daca imi mai spune odata asa scot batul cu adevarat deci nu-ti fa griji, mai sunt burtici de aprilie pe aici si sfarsit de martie

Giulia , ce mai face printesa? i-a trecut raceala de tot ? stie ca va vaea o surioara sau e prea mica sa constinetizeze?

Xeo, a fost ziua ta, noi te-am felicitat si tu nu ai vrut sa vii sa ne cinstesti cu o feliuta de tort si un pahar de sampanie macar sa vii sa ne mai spui de voi

Alina06, inca tare burticu ? dormi mai bine pe parti ? sau tot din parti ?

Monas, gata pregatelile pentru bebei ? tu cum te simti ?

Uff iar am scris un roman .. mai bine ma duc sa ma imbrac sa ies la magazin sa cumpar ce imi trebuie pentru maine sa facem camera bubulinei sper sa nu stau mult, ca nu e departe.. dar mai stii pe unde ma mai opresc eu sa mai casc gura si sa ling vitrine ?

Ne auzim mai tarziu , da fiti cuminti si sa nu nasteti pana nu vin eu inapoi de pe afara

_
Mind the Bump!34+ Sophia Nicole

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

!!!!!!! HAI LAVI!!!!!
!!!!!HAI BEBE LUCAS EDUARD!!!!
abia asteptam sa ti vedem nasucul!

lavi iti urez din suflet o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si papacios!multi pupici si imbratisari puternice

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Lauriciu asa scurt? Nu ne mai zici nimic despre tine? Sper ca i iesit din butoiul de depresie

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Strumph eu sper sa nasc macar dupa ce ajungem la restaurant si mananc, ca sa nu ma duc la maternitate flamanda !
Alina.n are dreptate stick-ul de la RDS nu merge bine, e ca melcul de aia scriu eu asa de "des" pe forum ca la mine trece anu' pana recuperez cu cititul din urma a paginilor.

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Hai ca am fost harnicuta pt statutul meu de gravida. Am executat salamul de biscuiti. Mi-au iesit 3 ca am avut multi biscuiti. Si apoi am reusit sa-mi spal parul, mi-am pus si masca si l-am si indreptat . Dar lui bebe nu i-a placut deloc. S-a strans saracul in toate felurile. Acum stau insa pe canapea si suntem mult mai bine .

Vreau sa incep si eu sa fac galerie:
Yasmi

si usurel si timid:

Roxy,
Yoni,
Ruxandrada,

Asadar pt marti avem 2 programari

Ssabrya, bine ai venit acasa! Chiar asa, de ce trebuie sa stai la pat, ceva probleme cu colul, sau contractii? Ca vad ca ti-a dat no-spa cu scobutil... si inca injectabil... Sanatate!

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

da alina, contractiile astea ...
fara no spa si repaus nu scap de ele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Sorinam du-te mai bine la Stanca, in orice zi lucratoare la ora 8.Si Il rogi pe portar sa-l cheme pe d-l dr Ciortea. Este un tip tanar, 30-35 de ani, brunet, cu ochelari, cam 1.75 inaltime si vorbeste forte calm si dragut. De obicei mai sunt femei care mai asteapta acolo, si pe el . Eu am asteptat aprox. o ora, poate nici atat.Ii spui ca ai nevoie de o consultatie. Te va chema la ecograf si ii vei spune despre nastere asa cum ne-ai spus si noua, si care este dorinta ta. Are rabdare foarte multa, va analiza situatia si iti va spune care este parerea lui. In orice caz nu o sa-ti rada in fata, iti va explica cum sta situatia.Este un om foarte prietenos si cu mult bun simt, si nu face pe atotstiutorul, cu toate ca am auzit ca e foarte talentat. Sper sa fie si la mine!
Doamne ma duc la curatenie ca am intors casa cu fundu in sus! M-a apucat super curatenia, prin casa, spalat, aspirat, painica sta la cuptor,am dat prin bucatarie cu tot felul de solutii.
Gata am plecat, ca daca vine seara, parca imi scade energia.

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput