Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu n-am cumparat sterilizator, am mers pe principiul ca o sa alaptez.
De pompa de muls mi-a fost foarte frica, m-am fixat asupra unei marci, Medela parca, i-am aratat-o sotului si i-am spus uite, p-asta mi-o cumperi daca o sa am nevoie. Din fericire n-a fost nevoie, sper sa nu fie nici de data asta, ca frica a ramas.
Cantar nu, riscam sa devin obsedata de greutatea copilului, sa fac "proba suptului" si alte minunatii

Foarte util, desi mai tarziu, mi-a fost termometrul de ureche.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Acum vreau sa cumpar asa:
un fel de prosopel pe suport de sarma care ar ajuta la baita bebelusului, la Eva nu ne-am descurcat prea bine, ne era frica sa-i facem baie si nu ne-am relaxat deloc

""textile" de purtat copilul: wrap am, sling sper sa primesc cadou

scaunel-suport pentru cada, asta cand mai creste un picut

blog

Mergi la inceput

Ilida, fii increzatoare, o sa va descurcati excelent si singuri, asa cum am facut-o si noi. Cand am nascut-o pe Eva, s-a oferit soacra-mea sa vina sa stea la noi, dar cum ea e din alt oras, urma sa stea in casa fara sa plece nicaieri, ceea ce m-ar fi crizat. Am refuzat-o si bine am facut.

Atunci tot citeam de mirobolantul "instinct matern" care urma sa ma ajute sa ma descurc. Cum nu-l simteam deloc nici n-am crezut in el, dar serios ca exista si chiar este de mare ajutor

blog

Mergi la inceput

Lissa, sanatate multa Anei! Cum mai sunteti?

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

am reusit sa fac poze cu burtica , le-am pus acum pe contul comun

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

suntem ok,multumesc. Ii dau din 4 in 4 h antitermic. Incerc sa ii dau lichide cat mai mult,cu mancatul stam fff prost,o doare in gat ca mi-a zis si la piept cum tuseste. Parca e mai bine decat ieri cand era ca o leguma pana am ajuns la botez. Acum ca au aparut mucii parca m0am mai licnistit ca asa elimina secretiile.

Ahhh si eu zic un NUUUUU fff mare pt cantar. Este un stres enorm pentru o mama,atata timp cat ia in greutate ce ma intere pe mine cat papa de la titi. Plus ca bb bea de la titi si de foame si de sete,clar ca daca ii va fi sete va bea mult mai putin

Mama de Ana si +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor,

Multa sanatate bolnaviorilor si aveti grija mamici si voi.

Din experienta mea si avand diferenta de 7 ani intre copii nascuti in tari diferite si epoci diferite , ce mi-au folosit sterilizatorul, pompa de muls-aveam surplus si mi-a fost mai usor decat cu mana, sutienul de alaptare, termometrul de ureche-care il folosim si azi toti, baby-monitorul folosit ani de zile . Eu oricum va trebui sa incep din nou cu trusoul asa ca mai zic ce imi amintesc, noroc , ca mai avem timp pana nastem.

Ce mai recomand de cumparat- barbetele, paturici-eu le-am inlocuit cu prosoape-asta am invata din spital la a doua nastere si bucati de material de pus pe umar cand se tine copilul pentru eructat.

Va pup si numai bine

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna seara la toate gravidutele
Mi-am facut curaj si mi-am facut si eu o poza in pijamale sa va pot arata burtica sau mai bine zis burtoiu

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

pufi si cu ramyy,voi aveti catei la fel...ce fain,sunt f draguti
am vazut si eu pozele,toate sunteti frumoase. Imi plac pozele de la eco,sper sa primesc si eu una maine

babyblue,eu ti-am avzut burtica

cory,cam asa o am si eu burtica doar ca eu ascund doar un strumf sau o strumfita
las ca fac poze...tot am zis,dar lenea ii mare

Mama de Ana si +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Buna seara la toate gravidutele
Mi-am facut curaj si mi-am facut si eu o poza in pijamale sa va pot arata burtica sau mai bine zis burtoiu

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

unde's?? ca eu nu le gasesc pe mail

zapic,ce frumoasa familie ai

Mama de Ana si +

Mergi la inceput