Puiuti de Sept-Oct 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.sper ca nu m-ati uitat.nu am mai intrat de 5 sapt.am zis la inceput ca intru dupa trei luni,cind totul va fi bine.dar de citit v-am citit mereu.noi sintem bine,a inceput si burtica sa se vada,inca mai avem greturi si acum asteptam programarea la eco.am fost de m-am inscris la moasa(doar vorbe,nici un control)si in 3-4 sapt imi vine programarea la eco si analize.analize torch.binenteles ca nu i-am zis ca eu le-am facut deja acasa,dar asta e sistemul lor nenorocit.aici in toata sarcina se fac doar doua eco.unul dupa trei luni si altul la 20 sapt si atit.
noilor gravidute le urez bun venit,sarcina fara prea multe greturisi bebei sanatosi
si celor care au pierdut imi pare nespus de rau ca nu au putut merge mai departe.dar cu gind la d-zeu totul va fi bine pina la urma si vor avea bebei frumosi.
eu va pup si de acum ma tin si eu scai de voi.

11+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

Vai fetelor ce repede tastati, am ramas muuult in urma...Adevarul este ca sarcina (fiind si prima) ma incanta nespus dar la fel de adevarat este si faptul ca sufar mult...din cauza lipsei tatalui din viata mea....De cand a aflat de sarcina, a disparut "in ceata", am incercat sa-mi fac "datoria" fata de el, fata de mine si mai ales fata de copilul asta minunat ce-l port, si i-am trimis doua din eco transvaginale facute la 7, respectiv 9 saptamani si n-am primit decat un telefon de cateva minute in care, cu cea mai mare indiferenta, poate si nervozitate, imi spunea ca nu m-a dorit niciodata, nu ma doreste si nu-si doreste un copil cu mine....
Toate astea ma dor...dar ma voi lupta, pt ghemotocul din mine.
Ma bucur ca am gasit forumul asta, sper aici sa gasesc mamici intelegatoare care sa nu ma judece pe mine sau actiunile mele si sa-mi mai aline din durere, ascultan-du-ma. Cred ca sunt unica "inconstienta" care pastreaza un copil nedorit de toti ceilalti, mai ales de tatal sau, dorit numai si numai de mine....dar, asta e.....viata ofera intr-un fel sau altul echilibru...sper nu prea tarziu...

buna.doamne ce nenorocit.daca tot te-ai hotarit sa ai bebelusul,si ma bucur pt tine,nu te supara si stresa ca nu-i face bine lui bebe.acum trebuie sa te gindesti doar la bebe si sa fi tare sa treci cu bine toate obstacolele.este foarte greu sa fi mamica singura,dar cind o sa-ti ti bebicul in brate o sa fi foarte fericita.si eu am doi copii din prima casatorie si cind eram gravida in luna a saptea am bagat divort si mi-am crescut copii singura.nu dispera.si sint sigura ca vei gasi multa intelere aici la noi.
si ai grija de tine si de bebe.
pt ca esti puternica prin decizia care ai luato

11+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza burtici frumoase !!

Helena bine ai revenit . Eu nu il judec nici pe el ,dragoste cu sila nu se poate,si nici pe tine ca pastrezi un copil pe care tatal lui nu il doreste. Daca tu il iubesti este de ajuns. Sunt foarte multe mamici care isi cresc singure copilasii aici pe forum. La cealalta odisee avem o mamica la care ma gandesc des,cu gemenasi, pe care a parasit-o sotul cand erau copilasii de 4 luni,si nu a disperat,s-a descurcat. Mai avem o mamica foarte speciala,are proteze la ambele picioare ( din cauza unui nefericit accident) si are un baietel foarte frumos,pe care il creste singura. Si copilasul creste,ea e foarte fericita ,se straduieste ( si reuseste) sa ii ofere puiului tot ce are nevoie. Deci poti si tu . Eu nu pot considera iresponsabila o femeie care isi doreste un copil ,doar pentru ca acesta nu va avea un tata trecut in certificatul de nastere . Asa ca vino mai des pe la noi ,te asteptam cu drag.

Andr@ uelcom bec beibi ,eu te inteleg perfect. De aia nu am intrat eu prea mult in prima luna de odisee , imi era prea greu sa stau pe scaun,ma apuca voma doar daca ridicam capul de pe perna prea mult . Acum iti e mai bine? La mine aproape ca nu mai sunt stari de voma. Doar dimineata ,in restul zilei doar la anumite mirosuri ...

Dananagi uelcom bec si tie , asa si trebuie,sa nu mai scapam de tine ! Ma bucur ca bebicul e bine,sarcina decurge bine.
Mie imi place oarecum sistemul ala mai lejer legat de sarcina. Cum mai spunea cineva capitolele trecute, suntem insarcinate nu suferim de vre-o boala incurabila. Ginecologul meu mi-a recomandat doar analizele uzuale, fara teste torch,dublu-test,triplu test , pentru ca am 24 de ani , nu am suferit de mai nimic in afara de banalele raceli ( si ceva probleme la tiroida care par sa se fi remediat inainte de prima sarcina ),nu am boli genetice in familie,cel putin nu intre cei pe care ii cunosc personal.
Va pup, piticul meu redecoreaza camera... cu paine si hainutele din sifonierul lui ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Bine ati venit sau ati revenit

Helena, multa putere iti doresc. sper ca ai un ajutor in parinti.

Dana, si eu tot in Anglia. sunt suparata pe astia cu sist. lor de 2 lei. abia astept sa merg de Paste acasa sa-mi fac analize si tot ce trebuie

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.V-am admirat pozele. Suntem un grup de mamici f. frumoase. Eu sunt bine. Merg acum la bucatarie sa fac o supa de taitei. Nu stiu ce mancare sa mai fac felul doi.
Jade sper ca esti bine. Ai fost la medic? De ce ai sangerat? Eu sunt obsedata cu sangerarile............ma controlez tot timpul. Doamne ajuta sa fim toate bine.

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

bune fetele mele dragi ; sper ca ma mai tineti minte, absentele mele fiind motivate de "placutele" stari de voma dar sa speram ca vor trece cam mai curand ca sa pot fi si eu alaturi aici cu voi avem vesti si de bb, am fost ieri la control si suntem in grafic, crestem ok, avem 10 cm, manute, picioruse, capusor si "eram tare obosit ieri incat dormeam dus-dus cand au fost mami si tati sa ma vada" sa dea dd sa crestem mari si sanatosi si sa ajungem cu bine pana la capat; sunt extrem de fericita cand vad cum se umplu capitolele si ce vorbarete sunteti; eu am inceput sa ma dau cu ulei de masline pe burtica si sani, ne confruntam grav cu constipatia, cu bautul apei, cu fructele, iar de papat doar cand ma lasa puiul va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

11+

felicitari pentru un asa bebe mare . Sa creasca la fel de frumos si bine ca si pana acum

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

Vai fetelor ce repede tastati, am ramas muuult in urma...Adevarul este ca sarcina (fiind si prima) ma incanta nespus dar la fel de adevarat este si faptul ca sufar mult...din cauza lipsei tatalui din viata mea....De cand a aflat de sarcina, a disparut "in ceata", am incercat sa-mi fac "datoria" fata de el, fata de mine si mai ales fata de copilul asta minunat ce-l port, si i-am trimis doua din eco transvaginale facute la 7, respectiv 9 saptamani si n-am primit decat un telefon de cateva minute in care, cu cea mai mare indiferenta, poate si nervozitate, imi spunea ca nu m-a dorit niciodata, nu ma doreste si nu-si doreste un copil cu mine....
Toate astea ma dor...dar ma voi lupta, pt ghemotocul din mine.
Ma bucur ca am gasit forumul asta, sper aici sa gasesc mamici intelegatoare care sa nu ma judece pe mine sau actiunile mele si sa-mi mai aline din durere, ascultan-du-ma. Cred ca sunt unica "inconstienta" care pastreaza un copil nedorit de toti ceilalti, mai ales de tatal sau, dorit numai si numai de mine....dar, asta e.....viata ofera intr-un fel sau altul echilibru...sper nu prea tarziu...

Te primim cu bratele deschise. Desi sunt convinsa ca esti trista ai acum alte motive de bucurie iar bebe o sa-ti aduca zambetul cat de curand. O sa intalnesti la timpul potrivit persoana care sa va aprecieze si sa va respecte pe tine si copilul tau.Nici o prietenie sau casnicie nu e de bun augur daca nu exista iubire asa ca nu are de ce sa-ti para atat de rau. Decat trista in doi mai bine linistita si fericita singura , alaturi de bebe.
Aici o sa gasesti tot suportul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna burticutelor dar scrieti nu gluma...

Bun venit noilor burticute sarcina usoara si bebei sanatosi

Helena ce pot sa iti zic decat ce au mai zis si fetele.Singuratatea in 2 doare mai tare decat de unul singur .Decat sa iti cresti copilul in stres si certuri,mai bine de una singura linistita fara sa te supere nimeni.E greu stiu dar cum zicea si Lali dragoste cu forta nu se poate,putere sa treci peste toate greutatile si un pupic sa treaca

May3 si Dana la inceput si eu tot la fel de revoltata eram pe sistemul lor medical acu deja m-am obisnuit.Eu am avut si niste probleme cu fata dupa ce am nascut-o si daca as fi fost in Rom acu fata mea era moarta .Au si ei partile lor bune si parti proaste ca peste tot.Fetelor in ce zone stati poate stam pe aproape si ajungem sa ne si vedem nu numai sa ne scriem pe forum

Acu sa va zic ca ne-am vazut si noi samburelul saptamana trecuta e mai mare cu 3 zile decat stiam eu deci la 12 sapt si 3 zile avea 6 cm si e tare zbenguit nu statea locului o clipa sa il masoare .
Mi-au venit rezultatele la analize care au iesit bune si de acu astept rezultatul pt sindromul Down .Sper sa fie bine si sa imi mai iau de o grija.Eu nu prea am avut probleme cu greturile nici sarcina asta, nici la prima dar ma termina durerile de cap.Nu stiu ce sa fac am luat deja 4 paracetamoale sarcina asta si parca nu as vrea sa mai iau .Am citit ceva homeopatic pt dureri de cap oare am voie???

Va las ma duc sa pap un pic ,o duminica placuta va doresc fara greturi si alte cele...

A vreau si eu parola si ce mai trebuie pt picassa va rog

13+ si de Alessia(30.09.09)

Mergi la inceput

Ai Pm.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

bune fetele mele dragi ; sper ca ma mai tineti minte, absentele mele fiind motivate de "placutele" stari de voma dar sa speram ca vor trece cam mai curand ca sa pot fi si eu alaturi aici cu voi avem vesti si de bb, am fost ieri la control si suntem in grafic, crestem ok, avem 10 cm, manute, picioruse, capusor si "eram tare obosit ieri incat dormeam dus-dus cand au fost mami si tati sa ma vada" sa dea dd sa crestem mari si sanatosi si sa ajungem cu bine pana la capat; sunt extrem de fericita cand vad cum se umplu capitolele si ce vorbarete sunteti; eu am inceput sa ma dau cu ulei de masline pe burtica si sani, ne confruntam grav cu constipatia, cu bautul apei, cu fructele, iar de papat doar cand ma lasa puiul va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

11+

Andra dar cate aptamani ai tu? Bebelu e mare. Eu la 11 saptamani fix aveam 5 cm, vad ca fetele la 12 sapt. 6 cm. Sigur nu ai sarcina mai mare?

Mergi la inceput