Puiuti de Sept-Oct 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredanar buna dimineata burticilor. merci mult pt sfaturile vostre utile despre concediu. cred ca pe 14 martie cand merg la doctorita mea o sa o sa merg cu un buchetel de flori si o abordez direct. am uitat sa va povestesc ca de vreo doua saptamani am o durere cumplita in fesa stanga atunci cand ma ridic din pat - in alte situatii nu ma doare. i-am explicat doctoritei si a spus sa urmaresc durerea in continuare si daca persista in martie imi da trimitere la neurolog - a zis ca acolo unde arat eu ca ma doare iese nervul sciatic din bazin si se ramifica in picior....... nu mi-a dat mai multe detalii dar nici nu a parut f f ingrijorata. am cautat pe net dar nu am gasit decat cazuri grave de sciatica, cu dureri groaznice. la mine nu e chiar insuportabil. aveti idee daca durerile de sciatica pot fi trecatoare? buna dimineata camady. si eu am insomnii, la modul ca ma trezesc sa merg la baie la ore fixe - la 1 si la 4. si ma chinui sa adorm la loc cate o ora. probabil se pregateste creierul pentru ce va urma - somn in reprize. :) |
Prezent ...si eu am dureri de la nervul sciatic de cand eram mica

Oana
9+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
klau_ditza spune:
buna dimineata fetele!
azi am programare la o noua eco... la prima eco nu prea sunt sigura ca mi-a facut masuratorile corect, asa ca ma duc la un alt cabinet sa imi stabileasca varsta 
in rest... usoare greturi zilnic (inca nu s-a lasat cu varsaturi).
Va pup si va doresc o zi frumoasa
maybe
7+
raluca050 spune:
Neata fetelor.
Vad ca nu sunt singura care nu m-am trezit bine astazi. Am o migrena cumplita, nu am reusit sa dorm decat cateva ore si ma simt de parca sunt batuta si bineinteles sunt la munca
.
Ce ma intriga cel mai tare este ca diseara sunt programata la eco iar eu nu sunt bine, tocmai astazi cand o sa-l vad pe bebe
Si eu am insomnii noaptea, inca din prima luna de sarcina, ma si trezesc destul de des ca sa merg la baie si-mi piere instant somnul.
Off, sper sa trecem cu bine peste aceste perioade
12+
loredanar spune:
Personal ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca asa mai cu bune mai cu rele ca ni l-a dat in dar pe bebe, ca pana acum e bine, e sanatos, ca am langa mine un sot iubitor care are atat de MULTA rabdare cu mine si ca nu murim de foame. Stiu ca multor oameni le lipseste acest confort si de aia nu trece o zi fara sa ma gandesc la cat de norocosi suntem.
Lali_mete spune:
Buna dimineata gravidutelor!!
Nu am chef de nimic... dar de nimiiic,si trebuie sa fac curat. Noroc ca a facut sot mancare aseara
!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Buna dimineata gravidutelor!! Nu am chef de nimic... dar de nimiiic,si trebuie sa fac curat. Noroc ca a facut sot mancare aseara Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Ce sotz de treaba ai
Oana
9+
sanatos si la termen!
zubi spune:
Neatza fetele...astazi am si eu o stare de voma asa de naspa..si sunt la serv si uneori imi e greu sa ma concentrez..si asa in fiecare zi aproape cinevatre sa se ia de mine,si deocamdata nu i-am anuntat..azi noapte m-am trezit pe la 4, si cred ca vreo doua ore ma tot gandeam la cum se poarta sefa cu mine si ma face de fiecare data sa ma simt prost in fata tuturor..si la bani..inca nu am ajuns la dr sa imi fac analizele alea care se platesc, Voi ce parere aveti,care dintre analizele care se platesc sunt cele mai importante?macar sa fac o parte din ele,care ar fi esentiale
astazi sunt trista:(
12+
oanaiasi spune:
Zubi nu fi trista ca se supara si bb. Eu as face daca as fi in locul tau IgM-ul de la toxoplasma si listeria. Iar restul incetisor pe parcurs. Presupun ca ai tai iti pot spune daca ai facut bolile copilariei : rubeola sau varicela. Asa poti sti daca ai imunitate la ele. Mai tarziu poti face citomegalovirus si herpes.
Oana
9+
sanatos si la termen!
seidana spune:
Zubi.. imi pare rau ca esti trista,, insa gandeste-te la minunea din burtica si incearca sa te linistesti si sa zambesti pt ea/el..
12+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
May3 spune:
neatzzaaaaa
azi stau acasa ca am programare la moasa ![]()
de aia-s eu fericita, ca macar nu ma mai chinui pe la servici.
ma chinui acasa 
eu am citit pe undeva ca sunt normale urerile de spate asemanatoare sciaticii la un mom dat.
eu oricum am sciatica, deci stiu cu ce se mananca.
sper sa duc sarcina cu bine ca deja am ceva kg in plus pe coloana mea ![]()
ce sa o intreb pe moasa? habar n-am nene, deja am strabatut netul in lung si lat 
8+
http://www.zebraroz.ro/