Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Mihaela nu e graba asa mare, nu expira borcanelele daca le trimiti mai incolo.

Dicristea nu stiu exact la ce ghetute de referi dar daca erau marimea 39 e posibil sa fie cele licitate si castigate de mine de la donna79.

Apropo de aspecte tehnice, am vazut si eu ca se prelungesc licitatiile atunci cand supraliciteaza cineva. Am crezut ca asa e regulamentul, nu comentez desi cand e aproape sfarsitul licitatiei si iar trebuie sa astept o zi sau 2, stau mai prost cu rabdarea.

Si as mai avea o dorinta, nu stiu daca s-a mai discutat si s-a respins sau nu. Nu se poate sa exista#e si un buton care sa zica cand a fost trimis coletul? Ma gandesc ca asa ar fi mai usor. Vanzatoarea nu trebuie sa mai anunte exact cand il trimite, eu nu trebuie sa ma uit dupa avize de la posta. Imi vine un email cand a bifat vanzatoarea ca l-a trimis si stiu. Simplu.
Iertare daca vreau prea multe, e doar o sugestie cu ce mi s-ar parea mie util.

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Mihaela nu e graba asa mare, nu expira borcanelele daca le trimiti mai incolo.

Dicristea nu stiu exact la ce ghetute de referi dar daca erau marimea 39 e posibil sa fie cele licitate si castigate de mine de la donna79.

Apropo de aspecte tehnice, am vazut si eu ca se prelungesc licitatiile atunci cand supraliciteaza cineva. Am crezut ca asa e regulamentul, nu comentez desi cand e aproape sfarsitul licitatiei si iar trebuie sa astept o zi sau 2, stau mai prost cu rabdarea.

Si as mai avea o dorinta, nu stiu daca s-a mai discutat si s-a respins sau nu. Nu se poate sa exista#e si un buton care sa zica cand a fost trimis coletul? Ma gandesc ca asa ar fi mai usor. Vanzatoarea nu trebuie sa mai anunte exact cand il trimite, eu nu trebuie sa ma uit dupa avize de la posta. Imi vine un email cand a bifat vanzatoarea ca l-a trimis si stiu. Simplu.

O seara frumoasa!

nuuuu, erau de copii si nu apare nicio oferta in dreptul lor.

buna ideea cu butonul.

editez sa corectez greselile de scriere...am tastatura plina de coji de seminte su fulgi de porumb

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Dodo, aveai la un moment dat niste ghetute, mai sunt de actualitate?

De acestea zici??daca vezi altele arata-mi

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:

Deci este licitatia initiala de 2 zile, cu final ieri seara, ma bag si eu ca musca in lapte si se prelungeste cu inca 24 ore pana in seara asta, acum primesc anunt ca am fost supralicitata si cand ma uit la cat s-a ajuns constat inca o prelungire cu 24 ore pana maine.

Eu cred ca nu e ok

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

dici fix asta ziceam si noi mai sus,la fel consider ca nu e ok...si nu e!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Regula de prelungirea licitatiilor cu 24 de ore de la ultima oferta este destul de veche, nu a fost implementata o data cu noul bazar.
Este f utila caci da posibilitatea supralicitarilor. In caz ca se doreste produsul mai repede, se ofera o suma mai mare de bani, sistemul liciteaza automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

O seara frumoasa!

Ai in bazar o iconita in dreptul facturii de achizitie care spune daca a fost trimis. Insa nu primesti mail.
Este de preferat totusi sa se anunte pe bazar, topic sau mail de trimitere de colete, pt a se evita returul coletelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

selene bunny nu am primit email de la tine

Nici PM?

Ca n-am adresa unde sa trimit cubul...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna seara. Am pus si eu ceva hainute si bijuteri la bazar. Va invit sa vedeti toate produsele mele.

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18507

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

Dodo, aveai la un moment dat niste ghetute, mai sunt de actualitate?

De acestea zici??daca vezi altele arata-mi

Ma intereseaza soarta bascutei astea
si a incaltarilor astea

desi cred ca nu ne vin...

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:

Deci este licitatia initiala de 2 zile, cu final ieri seara, ma bag si eu ca musca in lapte si se prelungeste cu inca 24 ore pana in seara asta, acum primesc anunt ca am fost supralicitata si cand ma uit la cat s-a ajuns constat inca o prelungire cu 24 ore pana maine.

Eu cred ca nu e ok

dici fix asta ziceam si noi mai sus,la fel consider ca nu e ok...si nu e!

Regula de prelungirea licitatiilor cu 24 de ore de la ultima oferta este destul de veche, nu a fost implementata o data cu noul bazar.
Este f utila caci da posibilitatea supralicitarilor. In caz ca se doreste produsul mai repede, se ofera o suma mai mare de bani, sistemul liciteaza automat.

Pai in ritmul asta, cu un licitator pe zi si o prelungire cu inca 24 ore a licitatiei poti sa prinzi si o luna, nu? Nu se intrerupe lantul la un moment dat?
Eu stiam ca doar dupa prima postare se prelungeste cu 24 ore si gata. Nu cu inca 24 de ore dupa 24 dupa 48.

iar nu stiu daca am fost explicita...adica vrei sa spui ca daca maine mai liciteaza cineva iar se mai prelungeste cu inca 24 ore?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Kid poti te rog frumos sa imi zici cum arata iconita care arata ca a fost pus la posta? Nu reusesc sa imi dau seama.

Mergi la inceput