Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 46
bpaula spune:
Mihaela nu e graba asa mare, nu expira borcanelele daca le trimiti mai incolo.
Dicristea nu stiu exact la ce ghetute de referi dar daca erau marimea 39 e posibil sa fie cele licitate si castigate de mine de la donna79.
Apropo de aspecte tehnice, am vazut si eu ca se prelungesc licitatiile atunci cand supraliciteaza cineva. Am crezut ca asa e regulamentul, nu comentez desi cand e aproape sfarsitul licitatiei si iar trebuie sa astept o zi sau 2, stau mai prost cu rabdarea.
Si as mai avea o dorinta, nu stiu daca s-a mai discutat si s-a respins sau nu. Nu se poate sa exista#e si un buton care sa zica cand a fost trimis coletul? Ma gandesc ca asa ar fi mai usor. Vanzatoarea nu trebuie sa mai anunte exact cand il trimite, eu nu trebuie sa ma uit dupa avize de la posta. Imi vine un email cand a bifat vanzatoarea ca l-a trimis si stiu. Simplu.
Iertare daca vreau prea multe, e doar o sugestie cu ce mi s-ar parea mie util.
O seara frumoasa!
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bpaula Mihaela nu e graba asa mare, nu expira borcanelele daca le trimiti mai incolo. Dicristea nu stiu exact la ce ghetute de referi dar daca erau marimea 39 e posibil sa fie cele licitate si castigate de mine de la donna79. Apropo de aspecte tehnice, am vazut si eu ca se prelungesc licitatiile atunci cand supraliciteaza cineva. Am crezut ca asa e regulamentul, nu comentez desi cand e aproape sfarsitul licitatiei si iar trebuie sa astept o zi sau 2, stau mai prost cu rabdarea. Si as mai avea o dorinta, nu stiu daca s-a mai discutat si s-a respins sau nu. Nu se poate sa exista#e si un buton care sa zica cand a fost trimis coletul? Ma gandesc ca asa ar fi mai usor. Vanzatoarea nu trebuie sa mai anunte exact cand il trimite, eu nu trebuie sa ma uit dupa avize de la posta. Imi vine un email cand a bifat vanzatoarea ca l-a trimis si stiu. Simplu. Iertare daca vreau prea multe, e doar o sugestie cu ce mi s-ar parea mie util. O seara frumoasa! |
nuuuu, erau de copii si nu apare nicio oferta in dreptul lor.
buna ideea cu butonul.
editez sa corectez greselile de scriere...am tastatura plina de coji de seminte su fulgi de porumb
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dicirstea Dodo, aveai la un moment dat niste ghetute, mai sunt de actualitate? |
De acestea zici??daca vezi altele arata-mi
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
dici fix asta ziceam si noi mai sus,la fel consider ca nu e ok...si nu e! Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Regula de prelungirea licitatiilor cu 24 de ore de la ultima oferta este destul de veche, nu a fost implementata o data cu noul bazar.
Este f utila caci da posibilitatea supralicitarilor. In caz ca se doreste produsul mai repede, se ofera o suma mai mare de bani, sistemul liciteaza automat.
kid spune:
citat din mesajul lui bpaula Si as mai avea o dorinta, nu stiu daca s-a mai discutat si s-a respins sau nu. Nu se poate sa exista#e si un buton care sa zica cand a fost trimis coletul? Ma gandesc ca asa ar fi mai usor. Vanzatoarea nu trebuie sa mai anunte exact cand il trimite, eu nu trebuie sa ma uit dupa avize de la posta. Imi vine un email cand a bifat vanzatoarea ca l-a trimis si stiu. Simplu. Iertare daca vreau prea multe, e doar o sugestie cu ce mi s-ar parea mie util. O seara frumoasa! |
Ai in bazar o iconita in dreptul facturii de achizitie care spune daca a fost trimis. Insa nu primesti mail.
Este de preferat totusi sa se anunte pe bazar, topic sau mail de trimitere de colete, pt a se evita returul coletelor.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui olim selene bunny nu am primit email de la tine |
Nici PM?
Ca n-am adresa unde sa trimit cubul...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ALEXA1985 spune:
Buna seara. Am pus si eu ceva hainute si bijuteri la bazar. Va invit sa vedeti toate produsele mele.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18507
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
De acestea zici??daca vezi altele arata-mi |
Ma intereseaza soarta bascutei astea
si a incaltarilor astea
desi cred ca nu ne vin...
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kid
Regula de prelungirea licitatiilor cu 24 de ore de la ultima oferta este destul de veche, nu a fost implementata o data cu noul bazar. Este f utila caci da posibilitatea supralicitarilor. In caz ca se doreste produsul mai repede, se ofera o suma mai mare de bani, sistemul liciteaza automat. |
Pai in ritmul asta, cu un licitator pe zi si o prelungire cu inca 24 ore a licitatiei poti sa prinzi si o luna, nu? Nu se intrerupe lantul la un moment dat?
Eu stiam ca doar dupa prima postare se prelungeste cu 24 ore si gata. Nu cu inca 24 de ore dupa 24 dupa 48.
iar nu stiu daca am fost explicita...adica vrei sa spui ca daca maine mai liciteaza cineva iar se mai prelungeste cu inca 24 ore?
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
bpaula spune:
Kid poti te rog frumos sa imi zici cum arata iconita care arata ca a fost pus la posta? Nu reusesc sa imi dau seama.