Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_oana26

Indraznesc sa va adresez o intrebare, recunoscand din start ca nu cunosc toate detaliile bazaritului dar mi se intampla ceva ciudat si nu prea inteleg cum e posibil
Am licitat pt cateva produse (nu dau nume ca nu vreau "conflicte") si vad ca termenul se tot prelungeste

"La Bazarul Umanitar se folosesc licitatii de 2 zile, cu prelungiri la nevoie de cate 24 ore dupa ultima licitare. "
mai exact daca in momentul in care (supra)licitezi nu mai sunt 24 de ore pentru licitare, se fac rost. Se prelungeste automat pentru ca cei interesati de produs sa poata "riposta", adica supralicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:

Indraznesc sa va adresez o intrebare, recunoscand din start ca nu cunosc toate detaliile bazaritului dar mi se intampla ceva ciudat si nu prea inteleg cum e posibil
Am licitat pt cateva produse (nu dau nume ca nu vreau "conflicte") si vad ca termenul se tot prelungeste
Adik, mai clar cand am licitat mai erau vreo 20 si ceva de ore )asta acum o zi sau doua), au trecut orele respective, licitatia nu s-a incheiat si acum imi arata ca mai dureaza inca 23 de ore

Sper ca am fost clara si ma poate lumina cineva

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

s-a intamplat si la mine...am pus produsul pt 2 zile insa daca nu se licita doream sa se afiseze din nou produsul...desi s-a licitat din prima ...s-a continuat afisarea, e o defectiune ori trebuia sa pun numai 2 zile si sa reafisez anuntul daca era la "esuate"?
sper ca m-am facut inteleasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Adik, mai clar cand am licitat mai erau vreo 20 si ceva de ore )asta acum o zi sau doua), au trecut orele respective, licitatia nu s-a incheiat si acum imi arata ca mai dureaza inca 23 de ore

Daca a mai lictat cineva intre timp, e normal. Timpul se prelungeste pt a da posibilitatea celor ce vor sa liciteze sa raspunda in cazul in care au fost supra-licitati. Licitatia se incheie apoi la 24 de ore de la ultima oferta.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun
s-a intamplat si la mine...am pus produsul pt 2 zile insa daca nu se licita doream sa se afiseze din nou produsul...desi s-a licitat din prima ...s-a continuat afisarea, e o defectiune ori trebuia sa pun numai 2 zile si sa reafisez anuntul daca era la "esuate"?

Asta pare diferit.
Vrei sa zici ca ai acelasi produs cu acelasi numar/id si la reusite si la esuate? Putin probabil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Asta pare diferit.
Vrei sa zici ca ai acelasi produs cu acelasi numar/id si la reusite si la esuate? Putin probabil...

cred ca tine de primul tau raspuns...cu prelungirea timpului.
m-am luminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mari, da-mi un link exact la produs /produse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Multumesc pt lamuriri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Daca a mai lictat cineva intre timp, e normal. Timpul se prelungeste pt a da posibilitatea celor ce vor sa liciteze sa raspunda in cazul in care au fost supra-licitati. Licitatia se incheie apoi la 24 de ore de la ultima oferta.

pai dupa mine asta nu prea e ok...inteleg ca modelul noului bazar a fost "copiat" dupa modelul ebay oarecum e cam acelasi sistem numai ca acolo nu se prelungeste deloc licitatia...cine vrea sa castige produsul trebuie sa stea pana se termina licitatia cu ochii pe el si sa liciteze intr-una daca e supralicitat

asa te poti intinde cu un produs la nesfarsit,ti se ia de produsul respectiv pana il castigi,sau se ajunge la o suma pe care nu ti-o mai permiti

oana ma retrag din licitatia la bratara rosie ca stiu ca la asta te refereai(adik nu ma retrag dar nu te mai supralicitez)

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Nushu, esti o draguta, nu numai despre bratara aceea e vorba, la mai multe produse ale aceluiasi utilizator s-a intamplat la fel (un sistem de blocat ferestre, de la care intre timp mi-am luat gandul pt ca presupune gaurirea ramei si alte bratari de pe acolo)
Dintr-un punct de vedere e ok, se starng mai multi banuti pt copii, fiecare da cat poate, dar ai dreptate ca ti se cam "lungesc" urechile si s-ar putea sa-ti pierzi si rabdarea (in general vorbesc, nu ma refer la tine, am formulat cam aiurea )
Tot suntem iesence, purtam pe rand bratara

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

selene bunny nu am primit email de la tine

Mergi la inceput