Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am trimis si eu toate coletele restante, mai putin pt donna79, te rog sa ma ierti dar am facut coletele aseara tarziu si hainutele de baietel erau in dormitorul unde dormea maimuta, dar azi le fac pachet si le voi pune si pe ele la posta.

Madaiulia, ti-am trimis si tie DVDurile, chiar daca n-ai apucat sa le platesti ca sa inchei un capitol

Saptamana asta voi mai pune si eu niste hainute c-am mai racolat o donatoare (din familie)

Si am primit si coletele de la voi, Ledi si Dianaalex, va multumesc mult fetelor pt promptitudine

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Alex@Sara, fara nici o suparare, ca nu e cazul!
Uite, hai sa iti spun ce m-a deranjat pe mine. M-a deranjat cum ai pus problema si anume ca vei plati produsele dar nu le mai vrei si sa fie repuse in bazar la ce pret si termen de licitatie se doreste.
Nu stiu daca asta este o practica in bazar cand ne suparam, dar mie mi-a picat greu.
Apoi Gagga a explicat ca nu a primit PM pt ca era moderata si a oprit licitatiile cand Giorgipuia i-a atras atentia pe forum.
Personal nu cred ca a avut intentia de a favoriza un cumparator sau altul.
Ma pun in situatia ei si nu mi-ar placea ca daca gresesc si incalc vreo regula a bazarului, sa se arunce cu rosii in mine!
O zi frumoasa tuturor!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nici la mine nu merge bazarul
fetlor, am citit ce a scris lora de calificative, imi puteti da o mana de ajutor
adica ce trebuie sa fac cu ele, ca am si eu 13 cica, alea is ca am laut 13 produse si trebuie sa scriu ceva fetelor carora le-am castigat licitatia
recunosc ca nu am citit regulamentu, am intrat intamplator, mi-au placut am licitat si primit tot ce am castigat,
trebuie sa mai pun niste banuti pt bibi, adica sora mea de la cluj, sper saptamana asta sa reuseasca sa ajunga de la cursuri la o banca transilvania,asa ca imi cer scuze selena bunnym parca la ea e joculetu
astept lamuriri cand puteti
multumesc de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, voiam sa spun celor la care am datorii ca maine se vor plati, ca trebuie sa rog pe cineva din familie sa mearga la banci. Merci pt intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

olim, eu ti-am trimis un PM/mail, l-ai vazut? Ca ai cubul castigat de la mine...

blue_rain, idem, ai hainuta de ploaie de la mine...

boticelina, ridicasi coletul, maica?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sper sa se rezolva cat mai repede problemele cu bazar..iar numai pot intra

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Alex@Sara, fara nici o suparare, ca nu e cazul!
Uite, hai sa iti spun ce m-a deranjat pe mine. M-a deranjat cum ai pus problema si anume ca vei plati produsele dar nu le mai vrei si sa fie repuse in bazar la ce pret si termen de licitatie se doreste.
Nu stiu daca asta este o practica in bazar cand ne suparam, dar mie mi-a picat greu.
Apoi Gagga a explicat ca nu a primit PM pt ca era moderata si a oprit licitatiile cand Giorgipuia i-a atras atentia pe forum.
Personal nu cred ca a avut intentia de a favoriza un cumparator sau altul.
Ma pun in situatia ei si nu mi-ar placea ca daca gresesc si incalc vreo regula a bazarului, sa se arunce cu rosii in mine!
O zi frumoasa tuturor!

Nu e vb de dat cu rosii, Luminita e aici la bazar din totdeauna si a cumparat in draci, crede-ma, sa ajute
Eu apar mereu cumparatoarele, pt ca fara ele, n-am face nimic

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

boticelina, ridicasi coletul, maica?

Selene, da, ti-am raspuns pe mail, saru'mana muuult de tot si toate

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Indraznesc sa va adresez o intrebare, recunoscand din start ca nu cunosc toate detaliile bazaritului dar mi se intampla ceva ciudat si nu prea inteleg cum e posibil
Am licitat pt cateva produse (nu dau nume ca nu vreau "conflicte") si vad ca termenul se tot prelungeste
Adik, mai clar cand am licitat mai erau vreo 20 si ceva de ore )asta acum o zi sau doua), au trecut orele respective, licitatia nu s-a incheiat si acum imi arata ca mai dureaza inca 23 de ore

Sper ca am fost clara si ma poate lumina cineva

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
... cumparatoarele, pt ca fara ele, n-am face nimic

Si la fel, n-am face nimic fara donatoare. (e doar o completare, nu ne mai combatem caci gandim la fel, dar uneori suna diferit)
Cele rele sa se spele!

gagga sper sa treci peste si sa ne insotesti in continuare. Te primim cu drag si nu suntem un club inchis, ai sa vezi.

Mergi la inceput