Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 40
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Buna fetele! O din partea mea si sa aveti o primavara minunata!! As vrea si eu sa donez niste hainute care i-au ramas mici fetitei mele.Sunt in stare buna,multe nici nu a apucat sa le poarte. Ce trebuie sa fac? La cine le pot trimite? Va multumesc! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
eu primesc , daca vrei sa donezi pi Emm
aka spune:
o primavara frumoasa sa aveti!
am un card de reducere de la Cord Blood Center. stiti vreo graviduta care vrea sa recolteze celule stem? am zis sa intreb intai aici si apoi sa-l pun la anunturi daca nu-l vrea nimeni.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara am nevoie,cat de repede posibil de contul lui koko_1.Ce face,o fi nascut,stiti careva ceva de ea?Multzam fain Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Nu a nascut inca:)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui boticelina Lumi, Corina e bine, n-a nascut, am fost eu ieri pe la ea sa-mi culeg gargaritele (succes maxim au avut, eu tot una din ele am purtat), scrie-i un PM/mail, eu n-am contul ei Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Daaaa....superbe martisoarele!!!
Am luat si eu sa dau, dar nu mai dau nimic, pastrez pentru mine
Alex@Sara spune:
Multumesc boti si alexandra.Am reusit sa vb cu ea si mi-a dat contul.Si eu tot pt martisoare vroiam contul
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
dicirstea spune:
Claudia, inteleg ca nu ai primit niciun mesaj de la mine?
Nici pe mail nici offline pe mess?
Iti trimisese o lista cu linkurile produselor care ma interesau ptr o proba.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
aticia spune:
Buna seara,
am pus azi colete pentru Laura25, corap si dianalex. Sper sa ajunga repede si sa va bucurati de ele.
O primavara frumoasa tuturor!
sabina.p spune:
Buna seara tuturor
Bine v-am regasit .Incerc sa ma reculeg.... si sa intru "in paine" pe bazar.
Am cateva nelamuriri ,daca ati putea sa ma ajutati.
Am incercat sa intru de exemplu la cineva care a castigat licitatia,si am vrut sa vad ce (bluzita)a castigat (nu le stiu pe de rost ,si mai ales ca nu sunt acasa sa le vad...)asta este mesajul care il gasesc in loc de .. poza." Articolul nu exista sau a fost sters din sistem dupa incheierea tranzatiei. [item id: .....] "
As mai avea o intrebare ,am vreo 2 licitatii castigate dar ,fetele respective ,nu mai vor produsele (produsele nefiind platiet)Cum procedez? Inchid licitatia si le trec ca si platite si expediate ?
Daca ati putea sa ma ajutati va rog sa mi dati un pm,sau un email.Ca nu reusesc mereu sa intru sa citesc pe forum.
Va multumesc.si va pup ,mi-era dor de toatee
katteryna spune:
Buna seara! Dam si noi cate un martisor pentru toate fetitele cu fundite! Sa aveti o primavara frumoasa!
Kid da, pot prelua produse de la donatori.
Fetelor, m-am intristat in seara asta... Am citit o nota de rautate in mesajul lui Alex@Sara. De ce aici? Mie mi-a venit destul de greu sa ma acomodez cu regulile si sa ma dumiresc ce trebuie sa fac. Sunt sigura ca nici lui Gagga nu i-a fost usor! Cu atat mai mult cu cat ceea ce face nu e in interes personal. Alex, nu ar fi fost mai frumos sa ii explici unde greseste si ce trebuie sa faca?
Oricum, apreciez eforturile tuturor si va multumesc pentru ceea ce facti!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
carminabulina spune:
Buna seara!
De foarte multe zile vreu sa intru sa vorbesc cu voi dar zilele astea care se lungesc si pana la 2 noapte tot scurte sunt.
Da, am operat-o pe Irina (ada_coman, te iubesc ), maine face 2 saptamani de la operatie si ea a fost motivul absentei mele de aici. primele 6 nopti au fost cumplite de-a dreptul. Se trezea din sfert in sfert de ora si plangea, nu putea respira nu putea sa-si inghita saliva, ma rog destul de naspa si eu foarte nedormita.
Luni am mers cu ea la doctor, intre timp incepuse sa-i curga din nas niste chestii, bleah, care semanau cu mucii dar eu asa ceva nu am mai vazut in viata mea.
De ieri este pe aerosoli si antibiotic si pare sa fie bine. Inca respira greu si tot nu o face pe nas...dar dr. spune ca e normal, ca poate dura asa pana la 3 saptamani de la operatie. Deja au trecut 2 ce mai inseamna una acum?
Mihnea e bine, de luni a reinceput gradinita. Asteptam rezultatele de boala celiaca.
Nadia in tratament, peste 1 saptamana trebuie si ea sa faca niste analize, nu stiu exact cum le zice dar ceva de panel de alergii/alergeni ?! ca e plina saracuta de eczeme, iar acum i-au aparut si pefata si o mananca mereu.
Mari, vreau doar sa stiu daca Ema a primit cadoul meu? raspunsul sa fie simplu: Da sau NU , atat.
Si daca ma tin puterile o sa fac in noaptea asta platile daca nu maine...noapte.