Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna dimineata fetelor.

Va doresc si eu sa va fie viata frumoasa ca un fir de ghiocel iesit de sub zapada si plina de caldura si speranta ca mugurii copacilor aflati in asteptarea primaverii.

Vreau sa va multumesc si eu din suflet ptr ganduriile voastre ,ptr incurajari ,ptr tot.

Sper sa-mi pot revenii si eu cat mai repede ,ca ma simt foarte nasol.
Am o stare f proasta,nu am chef de nimic,nu pot manca,nu mai ma ia somnul deloc si atunci cand adorm si eu putin visez numai spitale.
Cred ca imi voi face neaparat o programare la psiholog ptr ca nu cred ca-mi pot revenii asa repede.

Va pup si eu si o zi placuta va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

eu nu inteleg un lucru,ieri am licitat desktop-ul pus de Nerantula,ajunsese la 153 ron,azi cand ma uit ,era din nou 100 ron...
ce-ati facut,ati dat licitatia inapoi>?
nu-i corect ce faceti...

Mihaela, nici eu nu inteleg, chiar voiam sa intreb ... am primit si eu mesaje ieri ca s-a licitat pana la 153ron, apoi un mesaj ca a fost retrasa oferta si pretul a cazut pe la 46ron, apoi iar a crescut ... la 100ron. Poate administratorii ne lumineaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Insa 153ron este, in mod cert, supraevaluat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Valentina ai 2 copii superbi. Fata e o domnisoara delicata si frumoasa foc iar baiatul are nist ochii . Sa dai si la altii reteta de facut asa copii frumosi! Sa iti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei in fiecare zi!!

Mihaela ba e corect, pt ca daca nu ar fi, nu ar exista optiunea 'retrage oferta'. Mamagiuliei dupa ce a licitat si-a refacut calculele si si-a dat seama ca suma ii depaseste capacitatile bugetare, asa ca si-a retras ofertele, a renuntat la sumele licitate de ea. Drept urmare, s-a ajuns inapoi la cea mai mare suma oferita inaintea licitatiei ei. Oricui i se poate intampla sa greseasca si e bine ca exista acea optiune de a te retrage, parera mea. Desigur ca tu poti continua licitarea si sa oferi ce suma doresti.

Va doresc din suflet o primavara frumoasa si va daruiesc virtual cate n martisor

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

eu nu inteleg un lucru,ieri am licitat desktop-ul pus de Nerantula,ajunsese la 153 ron,azi cand ma uit ,era din nou 100 ron...
ce-ati facut,ati dat licitatia inapoi>?
nu-i corect ce faceti...

Mihaela, nici eu nu inteleg, chiar voiam sa intreb ... am primit si eu mesaje ieri ca s-a licitat pana la 153ron, apoi un mesaj ca a fost retrasa oferta si pretul a cazut pe la 46ron, apoi iar a crescut ... la 100ron. Poate administratorii ne lumineaza ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si perluta Cezara (30.09.2010)
Asa s-a nascut Cezara

Mamagiuliei si=a retras oferta, de asta a aparut asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io pot da 100 lei.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Mihaela ba e corect, pt ca daca nu ar fi, nu ar exista optiunea 'retrage oferta'. Mamagiuliei dupa ce a licitat si-a refacut calculele si si-a dat seama ca suma ii depaseste capacitatile bugetare, asa ca si-a retras ofertele, a renuntat la sumele licitate de ea. Drept urmare, s-a ajuns inapoi la cea mai mare suma oferita inaintea licitatiei ei. Oricui i se poate intampla sa greseasca si e bine ca exista acea optiune de a te retrage, parera mea. Desigur ca tu poti continua licitarea si sa oferi ce suma doresti.

Va doresc din suflet o primavara frumoasa si va daruiesc virtual cate n martisor

Laura,multumesc frumos pt informatii!
deci,eu pot licita in continuare!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Insa 153ron este, in mod cert, supraevaluat ...

o fi,nu zic nu,dar tinand cont ca este licitatie si mai este si pt un caz umanitar,eu vad asta o treaba buna....de asta este licitatie!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Sigur, Mihaela ca poti oferi cat vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, LA MULTI ANI de 1 Martie!!!!!!
Va daruiesc la toate multe
si

Sa avem o primavara minunata

Mergi la inceput