Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

pe blogul EMEI am pus cateva minute din terapie, nu e in cea mai buna zi dar sa va faceti idee cum este Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am pus si eu un computer sh, pentru cine e interesat ...

Edit: si monitorul

spune-mi te rog in ce stare sunt, ca s-a ajuns deja la o suma mare pt mine, dar as merge mai departe, desi probabil ca nu voi reusi sa castig oricum.

Am si eu de pus un monitor SH, luat tot de la bazar, de la MihaelaO07, dar este la biroul aflat in mutari, strans si impachetat. Nici nu stiu ce marca este, doar ca este modelul cu tub in spate. Este bun, mi-am facut treaba cu el, poate vine Mihaela cu detaliile, numai ca este destul de greu, o sa-l cantaresc de curiozitate, sa ne facem o idee de cat ar fi transportul in tara. In Bucuresti nu-i pb ca-l livrez eu la usa doritorilor.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mari, fustita asta
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18453&n=fusta-house-of-art
crezi ca mi-ar fi mare?
Si daca da, poate fi modificata, stramtata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dici,monitorul este SAMSUNG,ecran Flat,de 17 inci...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

spune-mi te rog in ce stare sunt, ca s-a ajuns deja la o suma mare pt mine, dar as merge mai departe, desi probabil ca nu voi reusi sa castig oricum.

Daria,eu zic pas,bugetul meu,pana aici a fost,so...succes in continuare!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc mult pentru lamuriri, sper sa ma descurc mai bine data viitoare.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna pe fuga si de la noi!
Astazi am fost la logoped cu fata. Cum am fost singuri la ora, logopeda a avut mai mult timp pentru Alex si spre sfarsitul sedintei am reusit sa stau mai mult de vorba cu ea. Se pare ca fata mea face confuzie intre sunetele sonore si cele surde si candideaza cu mari sanse la ceea ce numesc ei un copil dislexic. Incercam sa recuperam cat mai mult inainte de scoala, altfel va avea mari probleme la scris/citit. Din cate am inteles este vorba de o problema neurologica si trebuie discutat serios cu invatatoarea pentru a nu fi catalogata ca un copil neserios, care nu doreste sa invete. Ei asimileaza altfel informatiile decat noi, ceilalti, formandu-si un cod propriu. Sunt persoane foarte inteligente, de altfel Alexandra are o memorie fantastica, rezolva multe puzzle-uri complicate si joculele acelea de memorie cand trebuie sa realizeze perechi si multe alte lucruri, insa cand vine vorba de jocuri aritmetice sau invatarea unor sunete/grupuri de sunete, litere, greseste cu brio. Daca nu sunt intelesi, au mari probleme la aritmetica si citire, de fapt ei in mintea lor cunosc rezolvarea, insa nu stiu cum sa se exprime. Logopedul m-a atentionat la modul cel mai serios sa nu o cert daca greseste, pentru ca nu este rea vointa din partea ei ci pur si simplu nu poate. Oricum ar fi, trecem si peste astea, la un search pe internet(inca nu m-am documentat cum trebuie in privinta problemei) am descoperit ca mari personalitati de-ale onemirii ca Einstein, Edison, Leonardo da Vinci, Tom Cruise, Picasso, Cher, Whoopi Goldberg etc. au fost si ei dislexici. Pacat insa ca la noi nu toti pedagogii, inteleg problema si catalogeaza un copil dislexic , ca fiind un copil dificil cu care nu merita sa-ti bati capul.
Na ca mi-am varsat iar oful si scuze pentru off topic.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Valentina poate ai noroc atat tu cat si Alexuta de un OM_invatator si atunci se rezolva mult mai usor totul.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Fetelor, simt ca mi-a crescut IQ-ul M-am deescurcat sa pun si eu la bazar PRIMUL MEU PRODUS!! - MONITOR SAMSUNG

Autografele le dau mai tarziu ca mai am treaba

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

si mai am o oferta, dar nu o pot pune la bazar caut pe cineva care sa fi lucrat in tehnologia produselor alimentare, panificatie ar fi super, locatia e nashpa, dar pozitia e buna

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Mergi la inceput