Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 20
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sweetyana LA MULTI ANI!!!! Ema |
Ah credeam ca voi fi prima ...sau poate ca am fost, cine stie?!
La MUlti Ani, Ema! asta se vrea a fi un cantec de ziua ta. Te pup si te imbratisez, asa virtual, si-ti doresc tot binele din lume!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui gagga Girls, am si eu 2 intrebari. Am trecut la perioada licitatiilor 15 zile, fara sa stiu ca nu e ok ; este incalcare a regulamentului daca decid sa inchei mai repede licitatia? Mai ales ca pentru un produs mi s-a cerut asta prin PM. Iar a doua intrebare: pot scrie la descrierea produsului, legat de transport, TAXA DE EXPEDIERE (3 LEI) SE VA ACHITA IN CONTUL RAISEI ? Multumescu |
Da poti da inchidere mai devreme...si DA poti scrie la descrie <TAXA DE EXPEDIERE (3 LEI) SE VA ACHITA IN CONTUL RAISEI >
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
La multi ani Ema! ....Recuperare cat mai rapida si 100% cu ajutorul lui Dumnezeu iti doresc!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
La Multi Ani Draga Ema sa te faci bine cat mai repede. Te pupam cu drag scumpa mica
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
szivarvany spune:
EMA
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alexandrina spune:
citat din mesajul lui gagga Am trecut la perioada licitatiilor 15 zile, fara sa stiu ca nu e ok ; este incalcare a regulamentului daca decid sa inchei mai repede licitatia? Mai ales ca pentru un produs mi s-a cerut asta prin PM. Iar a doua intrebare: pot scrie la descrierea produsului, legat de transport, TAXA DE EXPEDIERE (3 LEI) SE VA ACHITA IN CONTUL RAISEI ? |
Da, poti da inchidere devreme, dar regulile uzuale cer ca sa faci asta dupa ce au trecut minim 24 ore de la ultima licitare, si minim 48 ore de la inceputul licitatiei.
Eu as sugera ca sa vezi daca poti avea cont la bazar cu id-ul de forum, si, cand mai introduci produse noi, sa le introduci in acel nou cont. Ca sa nu ne incurcam cu persoana ta
Mult bun venit!
Ema iti doresc sa te bucuri de viata din plin!
ancadragoman spune:
la multi ani Ema!!!!!!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
mari_paun spune:
dragele mele,
va multumesc din suflet pt gandurile bune, lacrimez de emotie si va multumesc pentru ca de atata vreme sunteti alaturi de noi, ne sprijiniti moral si financiar...ma ajuta mult aceasta comunitate, datorita voua sunt optimista si tot aici scriu pentru a ma face inteleasa si a ma descarca.
va servesc cu cate o felie de tort si suc, cafeluta si fursecuri