Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Produse fara glutenhttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17646Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alex_andra

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Am revenit din plimbarea pe la banci, am platit 30 lei in contul lui Marius Andrei si 60 in contul lui David.(am trimis mailuri cu detaliile necesare si cu chitantele - scuze pentru calitate, nu pot face poze mai buna)
BOTICELINA, cele doua produse de la tine le-am achitat in contul lui David.

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Imi spuneti si mie, va rog, ce pot sa fac daca am gresit intro licitiatie? Adica eu am vazut o poza cu o paturica cu ursulet despre care eu am retinut (citind paginile de aici) ca este donatie pentru Bogdan. Cel putin asa mi s-a parut mie, dar nu m-am dus direct pe poza, ci am intrat mai tarziu prin bazar si am cautat pe acolo.
Am vazut paturica dar n-am citit tot ce scria si am licitat. Nu era insa parte din campanie umanitara. Ma si miram de ce vanzatorul imi zice sa corespondam direct pe email. In fine, eu am gresit ca n-am citit toate detalii, dar nu ma uit pe bazar decat de curand pentru donatiile umanitare. Acum trebuie sa iau produsul musai? Ce mi se intampla? Nu stiu cum merg treburile la bazar (mi se pare complicat, probabil unde n-am citit reguli).

Diannalex - am depus banii - sunt deja in cont; am trimis email cu dovada
Leditia - am virat banii, trebuie sa intre in cont luni - am trimis dovada pe email

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna ziua!

urez LA MULTI ANI, ALEXANDRA! sa ai numai bucurii si sa fii sanatoasa.

selene, caut cam marimea 92. nu-i problema daca sunt mai mari. are foarte multe bodyuri cu maneca scurta, dar cu maneca lunga are numai cateva. lui nu-i ajung 5 bodyuri pt. ca e foarte neastamparat si trebuie sa-l schimb de cateva ori pe zi. acum 2 saptamani am descoperit ca majoritatea celor luate de la leditia au ramas micute. asa ca vreau sa cumpar bodyuri. multumesc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Donna,am confirmat.Multumim frumos.Am pregatit si coletul,insa sunt multe si mari si nu ma pot duce cu ele la posta si cu David in brate,asa ca le va pune sotul meu luni.

tomaca exista doua variante..ori cumperi paturica si vorbesti cu vanzatorul si ii explici situatia,sa-ti retraga oferta.In acest caz,nu se mai dau nici calificative.Sauuu..,uite ca-s mai multe variante,vanzatorul nu-ti retrage oferta, tu nu platesti si primesti calificativ negativ.

mady,deja cauti body-uri de 92?Sunt mari pt Mihaita,zic eu,abia a trecut de 1 anisor.Ale lui David de iarna sunt de 86cm-24luni,e drept ca i-au ramas si lui micute la maneci,dar eu tot sper sa dea caldura si sa trecem la cele cu maneca scurta.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

tomaca exista doua variante..ori cumperi paturica si vorbesti cu vanzatorul si ii explici situatia,sa-ti retraga oferta.In acest caz,nu se mai dau nici calificative.Sauuu..,uite ca-s mai multe variante,vanzatorul nu-ti retrage oferta, tu nu platesti si primesti calificativ negativ.

I-am scris. Sa vedem daca intelege. Ma gandeam eu ca e ceva cu calificativ. Acum asta e.

Merci

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am scris repede cu fii-miu care voia si el sa tasteze,m-am exprimat cam aiurea,dar vad ca ai inteles.Bafta.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele, cam tarziu azi la apel, insa am sotul bolnav, febra si din astea...e la pat, fac trasee pana la Petru, stau si cu Ema sper sa dorm la noapte... a fost mamasoacra pe la mine azi sa ma ajute un pic...

ma bucur ca va plac martisoarele mele

Alex_andra...32 ani? juram ca nu ai mai mult de 28 sa fi sanatoasa si sa ai multe bucurii La multi ani!!!

maine trebuia sa merg la un botez la prietena mea...sa vad ce fac
ce sa mai zic?

donna79 o sa pu si o poza cu noul look...cred ca maine
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani alex_andra, multa sanatate si tot ce iti doresti, numai bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput