Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 18
Serialbastre spune:
Mari, sunt foarte frumoase martisoarele Emei!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Anca, ziceai ca primesc si eu o reteta de ochelari....sa inteleg ca nu mai e nevoie? Ca nu am primit nimic. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
iti multumesc mult de tot ,nu mai este nevoie pentru ca Dana deja comandase cand mi-a spus mie.Scuze ca nu te-am anuntat.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Leditia spune:
Ale,am confirmat pantofiorii,dar nu am stiut ca a trimis si la bazar,noi corespondasem un pic pe mail,ca nu stia unde si ce si cum.
Am mutat azi mailul,dar in chitante noi,apoi am vazut ca s-au facut foldere separate.Mii de scuze..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
luy spune:
Nerantula, ma bucur ca-ti plac hainutele , sa le poarte sanatoasa ! Merita si Gruia o surpriza, nu ?
Mari_paun, foarte frumoase martisoarele Emei, eu nu am vazut nimic 'stramb' acolo. Felicitari micii artiste !
Am reusit azi sa pun la bazar cateva produse pentru Raisa, nu am avut timp sa intru si la capitolul 'imbracaminte', probabil saptamana viitoare.
Pentru ca a venit iar iarna va invit sa va incalziti cu ceaiuri aromate si daca aveti timp, sa cititi :
- carti politiste de Cosma Brasoveanu : 'Omul fara umbra', 'Un martor incomod', 'Fiara', 'Fuga'
- carti de Rodica Ojog-Brasoveanu : 'Grasa si proasta', 'Barbatii sunt niste porci', 'Logofatul de taina', 'Ochii jupanitei'
- sau John Grisham - 'Nevinovatul'
Pentru domni am mai pus niste cosmetice, sa nu se simta neglijati de 8 martie : after shave STR8 50ml si after shave STR8 100ml care au ramas fara cutiile in care au fost ambalate deoarece le-a prins Maria si le-a luat sa le faca patuturi pt pitici . De asemenea, un roll-on anti-perspirant Black Suede Touch si deodorant Black Suede Touch.
Sper sa va placa, spor la bazarit !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
luy spune:
Lora, aka, olim, va rog sa-mi trimiteti numele complet si adresa unde trimit coletele
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
mihaela77O spune:
mi-am cumparat dimineata polidinul,am inceput deja injectiile,sper sa ma simt mai bine,cat mai curand!
daca tot am iesit din casa,am dat o fuga si la posta cu coletele care le aveam in portbagaj de marti,asadar am pus colete pt:
Jasmin,plateea,camy_pus si ellinia!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
diannaalex spune:
Am vb u Maihaela a venit rezultatul la tomograf si era bucuroasa ca nu are nimic grav. Cica pungile alea cu lichid le au cam toti copii cu tetrapareza din cauza lipsei miscarii. Maine le da drumul acasa.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Jasmin012 spune:
Yupiiiiii!!!!!!! Ionela.... Slava Domnului!
Miha, imi pare asa rau ca nu ti-am zis ca nu ma grabesc. Dar am crezut ca oricum nu o sa trimiti tinand cont ca nu te simti bine. Acuma sper ca n-a fost mare efort, trebui sa stai linsitita, dinn partea mea.
Dodo-pui spune:
am recuperat...
ce am facut la B am scris la subiect la Bogdi...
all de maine sunt iar la datorie
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!