Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela77O spune:
am gasit POLIDIN!
fetelor,va multumesc inca o data!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O am gasit POLIDIN! fetelor,va multumesc inca o data! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Super! Sper sa te simti mai bine dupa tratament
.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
simonapro spune:
La multi ani fericiti!
Jasmin
Mihaela:insanatosire grabnica
Mari: foarte frumoase martisoarele, ai niste copii tare frumusei
Doamne ajuta sa-i fie mai bine Ionelei
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
alinamoro spune:
Fetelor, nu stiu exact cum sa procedez cu confirmarea, va rog sa ma ajutati.
Am cumparat aceasta geaca de la mamagiuliei, ieri am depus in cont pt. Bibi 25 lei.
Am trimit mail la responsabilul de caz cu datele mele, suma si link-ul produsului platit.
E ok? Mai trebuie sa fac ceva?
Nu am citit chiar toate paginile din urma...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
EllaX spune:
mihaela77O, ma bucur ca ai gasit Polidin! La Helpnet-uri in Cluj nu este, eu mai incercasem vreo doua farmacii, dar la alea f aprovizionate urma sa sun. Bine ca s-a rezolvat!
Eu sunt pe aici, va citesc constant. Nu cumpar mai nimic, ca nu se poate. Am cateva lucruri de pus/de dat la bazar, dar las pe saptamana viitoare, ca asta imi este ocupata.
mari_paun, ti-am vazut martisoarele - foarte frumoase! Am vazut si ce a lucrat Ema, mie mi se par niste martisoare dulci si frumoase. Daca tot ziceai ca ti s-a spus ca sunt strambe, m-am uitat cu atentie - n-am vazut decat frumusete si copilarie.
Ni s-a spart vasul de la filtrul de cafea. Pentru cateva zle, am doar cafea la ibric. Poate intru maine dimineata sa va las cafea calda, pentru amatoarele de cafea la ibric. (cate "cafea"! nu ma pricep sa reformulez, la ora asta)
Noapte buna!
alex_andra spune:
Cu ultimele puteri, las linkul cu noutatile pentru Marius-Andrei - hainute pentru domnisoare <24 luni:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=alex_andra&searchtype=2&show=current&sortpref=price_asc
Noapte buna
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
donna79 spune:
Buna dimineata!
Mai am cateva minute de liniste pana se trezeste de tot juniorul...
Am luat ieri de la posta pachetele de la Koko_1(martisoarele sunt chiar mai frumoase in realitate) si Leditia(multumesc pentru promptitudine).
Mari_Paun, minunate martisoarele Emei!
Eu cred ca cel mai curand ajung la banci luni pentru a plati cele licitate la Dianaalex, Mihaela770 si Luy(pentru Bibi), sper sa nu fie o problema ca platesc abia atunci dar nu am cum sa ies pentru ca sunt singura cu piticul.
O zi buna tuturor si sper ca astazi sa primim vesti mai bune despre Ionela!
.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
olim spune:
salutare
si eu am trimis un email la bazar cu codul tranzactiilor pentru cartile castigate si pentru bratara:
astept o confirmare cand se poate
era mai usor prin pm confirmarea
o zi excelenta va doresc
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Cu ultimele puteri, las linkul cu noutatile pentru Marius-Andrei - hainute pentru domnisoare <24 luni: http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=alex_andra&searchtype=2&show=current&sortpref=price_asc Noapte buna Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
multumim ca te gandesti la noi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!