Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

buna seara si de la o tintuita in casa...am promis azi ca mai pun colete,dar din pacate,n-am ajuns la posta...anexita mea,de 2 zile ma termina,am niste dureri crunte,n-am ajuns la doctor,dar am reluat tratamentul,insa in Cta,nu gasesc polidin....aveti idee prin bucuresti se gaseste?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Miha, sanatate,

Dianaalex, cu multa placere, sa va aduca banuti. Unele din acele lucrusoare sunt noi sau aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica
acum am si eu o intrebare pentru mamici cu pitici mai mari decat al meu(1 an). pt ce varsta este un Reward chart? ca am citit, suna interesant, dar nu ma dumiresc. multumesc mult!

Eu cred ca e util in intervalul de varsta 2.5-5 ani, cand ei sunt incantati de diverse personaje, pus ca le place sa lipeasca abtibildurile, primesc si ceva in schimbul comportamentelor dezirabile, iti intaresc si tie credibilitatea ca parinte daca le iei supriza scrisa negru pe alb, atunci cand isi completeaza chartul.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Multumesc frumos!

O sa mai astept pana mai creste.

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

M-am interesat si eu de Polidin la o prietena care lucreaza la o mare firma de distributie medicamente - nu se mai gaseste pentru ca nu se mai fabrica . Cica ar exista un inlocuitor dar strain si mult mai scump... nu stia prietena mea cum se numeste...

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagga spune:

Buna, bine v-am gasit!

eu mi-s wakka de la bazar, din cauza unei probleme tehnice nu am putut avea acelasi username si pe DC si acolo.

va multumesc pentru interesul pentru hainutele puse de mine, ma bucur ca va plac.

nu am idee cum e mai bine cu taxa de transport, as vrea sa se inteleaga ca si transportul si pretul produsului se vor achita in acelasi cont, cel al Raisei.

ma dumiresc eu pana la urma, adica..ma dati voi pe brazda

Hainute in Bazar Sa o ajutam pe Raisa

WoMaN
i_o_
f_t
e_h
e
r

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Ema a venit de la centru si ca si celelalte mamici am cumparat 25 bucati de martiosare facute de parinti si terapeuti impreuna cu copiii cu autism. Le-am zis ca eu le vreau pe cele la care a contribuit Ema. Am desfacut pachetul si nu-mi venea sa cred ce frumoase sunt...stiu ca fost promptata Ema ( nici eu nu faceam perfect la varsta ei) dar sunt asa de mandra, fetele s-au scuzat ca sunt mai strambe asa cum a putut si ea sa faca...vi le arata aici https://picasaweb.google.com/105809499420747550332/Martisoare#

astept si pozele in care Ema apare lucrand la martiosare...le voi imparti la cei dragi. fetele le vand la prieteni, rude..si fac un ban pt acesti copilasi. Bravo! Pentru initiativa , interes si pentru implicarea parintilor !
la anu voi deschide taraba cu martisoare facute de parinti si copii...si terapeuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Chiar daca e cu un pic de intarziere, La multi ani, alex_andra!

Pentru azi,
La multi ani, Jasmine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

fetelor,va multumesc din suflet pt ajutor,in gasirea de polidin...stiam ca nu se mai fabrica,dar am sperat ca poate mai gasesc in vreun colt de depozit,farmacie...fina mea mi-a zis ca exista un inlocuitor nemtesc,dar ca ar fi 75 ron fiola,ceea ce mi se pare extrem de scump...asta e,le voi face doar pe astea 10 care le mai am in casa!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

buna seara!

mihaela77O, poti sa imi dai mai multe detalii despre pardesiul negru, de la bazar? e vorba de marime la maneci, la umeri. multumesc mult!

in prima pauza de la lectii a lui Mihaita,intru si masor!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

la multi ani,Jasmin,sanatate si mult noroc iti doresc alaturi de cei dragi!!!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Jasmine la multi ani!

Mergi la inceput