Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)
Raspunsuri - Pagina 19
Laina spune:
KITTY, sunt minunate! Cata rabdare trebe sa fi avut!...Daca ma puneai pe mine sa fac asa ceva, ar fi fost unul dintre cele mai urate cosmaruri ale mele!
Una peste alta, ce bine ca a trecut si ziua asta! Mai am un hop, pe 8 martie, si pot sa ma relaxez. Tare nu-mi plac...
De-ar veni caldura odata...m-am saturat de virusi...la gradi la fiica-mea trei sferturi is raciti, si logic ca a mai prins si ea o tuse...Imi iau campii pana la vara :))
stefimic spune:
KITTY eu nici nu stiu ce as putea spune, tu pt mine vei ramane oricum un izvor nesecat de energie si buna dispozitie, esti o mama cum rar am intalnit si m-as simti onorata daca as putea face si eu jumatate din ceea ce faci tu.
minunate martisoare si minunate amintiri cu copii tai, cred ca sunt tare incantati de mamica lor.
TZUNA acum am reusit sa vad si eu pozicile, tare frumos a iesit tortuletul, aveti o fetita tare frumusica, iar tu ai o burtica tare draguta, parca mi-e dor, frumoasa petrecere, iar tu o mama deosebita.
PISIKUTA ma vazut si pozicile voastre, frumoasa petrecerea NOREI si ea este o adevarata domnisoara, a crescut mult, cei drept nici nu am mai vazut-o de ceva vreme, dar mi se pare ianltuta bine, sunteti o familie frumoasa si se citeste dragostea pe chipurile voastra.
MARTUTZA am vazut si minunile tale, frumusei foc, printesa nu am cuvinte, iti vine sa o mananci, bucalata si cuminte, ati fost tare draguti si la botez si l-am vazut pe tati tare mandru de zana lui.
sa va fie de bine crestinarea si sa aveti toata viata presarata cu fericire.
noi ne pregatim de petrecerea lui STEFI de duminica seara, si apoi voi pune si pozite de amandoua evenimentele, dar am si eu o rugaminte: se indura cineva sa-mi mai spuna si mie parola de la contul comun, va roog.
vreau sa va multumesc inca o data pentru urarile la adresa puiutei mele, sunteti tare dragute si prietene dragi sufletului meu.
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani
Nicolas-Mihail
Maria-Alexandra
Maria-Teodora
Nora-Ioana
Tudor-Stefan
Sophia-Antonia
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!
Imi cer scuze pentru intarziere
... nu stiu cum sa ma impart... acum suntem si in pregatiri pt ziua baietilor... sambata ziua lu' nepotu' ... o tinem tot intr-un party ![]()
Krissy spune:
La multi ani TUDOR!
Sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit in viata!
Va multumesc mult tuturor pentru urarile adresate Sophiei, sunteti niste dragute! Sophia a fost sarbatorita ieri mai intai la gradinita si a fost atat de incantata si entuziasmata, inca a sarit peste somnul de amiaza, asa ca sarbatorirea in familie a fost mai scurta decat ne-am fi dorit, caci "birthday girl" a cazul la datorie la 7 pm
. Noi am ramas sa ne petrecem, asa ca azi sunt cam cheauna la serviciu
. Ca de obicei a primit o tona de jucarii, papusi, puzzles si haine, dar favorit se pare ca a fost un set cu papusa Belle (din Frumoasa si Bestia) cu rochite la schimb si serviciu de ceai. Azi nici nu stiu daca va vrea sa mearga la gradinita, la cat de multe noutati are de "frecat"
.
Petrecerea cu copiii va fi sambata, la un loc de joaca minunat din zona de la noi, care este favoritul ei. Promit sa pun poze in weekend.
PS: Sa va zic si ceva caraghios - ma intreaba Sophia aseara :"Mami, o sa fie si baby la ziua mea sambata?"; "Nu, Sophia, mai este pana vine baby, e inca mic in burtica", la care ea cu un oftat dramatic: "Of, I don't understand what takes you so long"
.
Pe curand,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
15+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
tzuna spune:
KITTY- super dragute martisoarele. Banuiesc ca e vb de ore intregi d elucru,nu? Si din ce sunt facute? plastilina de aia speciala care se intareste si ramane putin buretoasa dupa? Costa o mica avere dc e aia din cate stiu eu. Oricum cred ca a meritat totul. Pupici.
Acum am ajuns acasa asa ca fug sa culc fata.
magdutah spune:
am promis ca revin azi pe lung, dar uite ca nu e posibil.
De ieri a inceput a face Matei febra serioasa, la fiecare 4 ore ii dau nurofen si se plange ca il doare burta.
Am fost la medic si spune ca are ori Rota-virus ori Nora ... si ca e contagios, sa ne ferim cu totii. La gradinita nu are voie pana nu mai are simptomele respective si inca o vizita la el.
Si uite asa iar sta acasa si Horia iar e izolat ... macar ma bucur si eu pentru prima oara ca i-am facut vaccinul contra la "Rota ". Sa speram ca asta are si Matei si nu da mai departe !
Pupice !
Am sa revin si cu urarile de rigoare pentru sarbatoriti
ralualexandrei spune:

La multi ani Teodor Daniel!!!

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
roxanici spune:
superbetele lu kitty is din fimo...ca sa dizolvam misterul....
Magdutah sanatate lu Matei.
martutza spune:
Kitty
si felicitari
fetele va multumesc pentru aprecierile la adresa copiilor mei.
Daca Victor seamana cu tati si Claudia seamana cu Victor inseamna ca nici unul nu seamana cu mine....Oare or fi ai mei???
O seara minunata va doresc.