dureri de spate f mari

dureri de spate f mari | Autor: edennoa

Link direct la acest mesaj

sunt in saptamina a 6-a si am niste dureri de spate pe muschii de linga coloana f mari; daca stau nemiscata este in regula, dar la orice miscare foarte simpla e nasol rau, parca mici cutitase te taie in bucati si nici nu reusesc sa stau drept; momentan sunt in concediu medical si am dat doar local cu voltaren, dar se pare ca nu vrea sa treaca

a mai fost cineva in situatia asta? ce calmante ar fi okay de luat intern?

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

am vazut tarziu mesajul. poti incalzii niste sare mare de bucatarie, intro tigaie. Dupa ce s-a incalzit o versi intrun ciorap si o pui la spate in zona dureroasa. procedezi asa de 2-3 ori pe zi. Mie mi-a trecut in 2 zile. Sper sa te faci bine cat mai repede.

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

nici un calmant nu e ok de luat. din pacate, antiinflamatoarele sunt interzise in sarcina.
te sfatuiesc si eu tot cu leacuri "babesti", pentru ca medicamente nu ai voie. eu am hernie de disc, m-a pus la pat in primele saptamani, acum sunt un pic mai bine.
eu fac masaj cu miere de albine si vad ca dupa masaj 2-3 zile sunt chiar ok.
poate sa ajute ceva cald, asa cum ti-a spus si andreea2011, eventual o patura electrica daca ai, daca nu merge f bine si cu sarea mare incalzilta care are rolul de a reduce inflamatia.
dar, parerea mea, e sa stai departe de medicamente, includ in aceasta grupa si unguentele ... eventual cere si parerea ginecologului.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multumesc mult de sugestii ; mi-a trecut cu masaj local si voltaren si un pic de odihna; ginecologul mi-a zis ca nurofenul e okay pina in s20, dar nu a mai fost nevoie

Mergi la inceput