Cadouri contra favoruri la scoala?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mie mi s-a facut rau numai citindu-ti mesajul Calipso.

Trei dintre copiii mei sunt in sistem Robert a 8 a,Maria pregatitoare,Edi grupa mica.M-am ferit ca dracu' de tamaie in toti acesti ani de astfel de oameni,nu-mi plac ,nu-i inteleg si nu vreau sa am de-a face cu ei.Stiam ca la scoala la care urma sa-l dau pe Robert era o invatatoare (si este inca) care avea asemenea practici,motiv pt care am facut totul sa nu cumva sa-mi ajunga copilul pe mana ei,nu pt ca n-as avea bani pt cadouri ,ci pt ca un om care gandeste asa nu are ce educatie,invatatura sa-i dea copilului meu.
Cu toate ca la clasa fiului meu s-au perindat 5 invatatoare in 4 ani copilul a avut Fb pe linie .
La gradi daca duc un ghiveci de flori,un martisor sau ceva de genul asta o fac cu toata inima pt ca stiu ca sunt iubiti si ingrijiti si in felul acesta imi arat recunostiinta sincera.

Stiu ca sunt profesori mai altfel ,a avut si Robert o profesoara de tehnologie in genul celei de fizica despre care povestea Viviana si Robert a reusit sa-i intre pe sub piele facand diverse proiecte,ajutand-o la diverse activitati din cadrul scolii.Acum nu stiu daca avea ceva cu el in mod special,el asa mi-a povestit,dar pana la urma a gasit o cale sa ajunga la inima ei.

Anul asta intra si Maria la scoala,iarasi o sa ma apostrofeze d-na invatatoare ca n-am vrut sa o inscriu la ea,am uitat sa va spun,asa mi-a facut cu Robert,in gura mare ,in curtea plina de parinti.O fi crezand ca i-a scapat un peste gras?

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Ba e purul adevar ce am spus eu...am fugit si eu si o prietena desi e in drumul nostru spre servici.Jale...si sunt si rele si ranchiunoase frate unele......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

N-am spus ca nu te cred Calipso,te cred ,insa mi se pare strigator la cer.
Si eu as fi fugit,mancand nori chiar.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cadouri pentru a-ti arata multumirea pentru ca exista oameni care modeleaza frumos sufletul copilului tau...anul acesta fiecare profesoara merita un dar special de martisor...sunt minunate si chiar daca uneori nu iau decizia cea mai buna au puterea sa-si indrepte greseala...fata mea pregateste de la inceputul anului cadoul pe care-l vor da din partea clasei doamnelor profesoare...martisoarele le-a lucrat singura din fimo... anul trecut nu credeam ca fata va putea indragi toti profesorii...absolut pe toti...sunt oameni si oameni...
altfel, nu cred ca un cadou dat cu sila va imbunatati relatia dintre elev si profesor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

De acord cu Grati.ela. Si fetita mea va darui ceva, simbolic, doamnelor invatatoare si profesoare de la clasa ei, exact pentru a le multumi din suflet pentru grija, rabdare, generozitate, pentru ca o ajuta sa "creasca" frumos si sa devina"om".De favoruri niic nu ar putea fi vorba, ea oricum merge excelent la scoala...

Mergi la inceput