Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara, fetele!

S-au livrat colaceii!!! Acum sa vedem cand ajung...
Am dat PM-uri de confirmare fetelor care au depus banii - asa o sa fac si in continuare, in fiecare zi va confirm platile din ziua anterioara.

Sherbi, eu la 10 zile am scos-o afara de-a binelea... Pe la 8 zile am scos-o pe balcon, stiu ca era o zi cu soare si nu f frig, iar pana atunci doar la geamul deschis (bine, noi abia la 5 zile am venit acasa).

In casa temperatura variaza intre 21 si 24 de grade si eu nu-i mai pun caciulita dupa baie. I-am pus la primele baite, cand am venit acasa. Dar ce-i drept, atunci eram si eu mai panicoasa (am venit f obosita din spital si mi se parea tot timpul frig in casa), plus ca la maternitate era ingrozitor de cald si am zis sa facem trecerea treptat, ca nu era obisnuita cu temperatura de la noi. Stiu ca primele doua zile ii puneam body, pantalonasi si salopeta pe deasupra. Apoi doar body si pantalonasi. Acum e in casa doar cu body si botosi, nici macar pantalonasi nu-i mai pun.
Dupa baita facem masaj si in timpul asta tine tati foenul pe noi ca sa nu i se faca frig si practic cand terminam masajul e uscat si perisorul si nu vad ce sens mai are caciulita.

Felicitari, Monika!!!!!!! Sa fie sanatoasa si voiasa bebelina!

Si din nou motate pentru bebeii mult asteptati Felix si Andrei!

Hai Yasmi!

Hai Ziki!

Hai Vas!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

VASILASANITA, bonnisan e natural, dar cica ar favoriza constipatia...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Yeyyy...vin colaceii!!!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

fetelor...bebita mea are mereu manutele si talpile reci...cu toate ca o tin cu manusele si sosetele.Oare ii este frig?

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

colaceiiiiiii

abia astept sa vad poze cu bebeii in apa (cu sau fara colacei, pentru cele care nu au vrut)

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

fetelor...bebita mea are mereu manutele si talpile reci...cu toate ca o tin cu manusele si sosetele.Oare ii este frig?

Stai linistita ca nu ii e frig. Stau mai prost bebelusii cu circulatia periferica. E perfect normal!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

nu Deea, stai linistita, s-a mai discutat aici, bebeii inca nu au circulatia periferica suficient dezvoltata, de-aia au manutele si piciorusele reci. Sa nu o lasi fara sosetele, oricum. Vezi la nasuc - daca e rece, abia atunci inseamna ca ii este frig!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Am citit compozitia la SAB SIMPLEX, INFACOL, ESPUMISAN, m am speriat cand am vazut cate E uri contin.
Eu ii dadeam SAB SIMPLEX dar nu i mai dau nici un gram. Eu nu beau sucuri ca sa nu i dau si lui chimicale si cand colo ele se gasesc in siropele pt colici. O sa caut naturiste. Am vazut ca GRIPE WATER e natural. STiti si altele?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

GRIPE BABY WATER e plin de zahar si parabeni. Eu ii dau, dar daca intrebai de consistenta, in afara de elementele naturale are si altele. Cred ca singurele 100% naturale sunt ceaiurile obisnuite plicuri cu fenicul, anason, chimen si ce mai contin ele, dar nu stiu cat sunt de eficiente.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Pai a mea are si nasucul mai tot timpul putin mai rece...si eu fata de cum ziceti voi ca ii tineti imbracati...o infofolesc destul de tare.
O tin cu sosetele,body,pantalonasi,bluzita,caciulita si acoperita.

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu micuta mea.

Mergi la inceput