Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

TUNDE eu dupa baita ii pun caciula vreo juma de ora, dupa care o scot. Nu imi place ideea sa doarma cu ceva legat la gat.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si eu ii pun caciula dupa baita si o las pana la urmatoarea masa, asa mi-au spus din maternitate si asa ne-am obisnuit!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

dar cate grade aveti in casa de lasi copiii fara caciulite ?
mandra mea pana acum , la 1luna , a stat infasata , inca o infas dupa ce face baita. Caciulita poarta tot timpul in cap. Ba dupa baita o infas si cu cap si caciulita cu tot , e drept ca la urmatoarea masa dam scutecul numai de la gat in jos ca se incinge.
Mie la 22-23 grade in casa mi se pare recisor pt ea asa ca atunci cand ne despuiem sa facem masaj si apoi baita ajungem lejer la 25 grade dar tot nu-mi vine sa o las fara caciulita.

Muci avem si noi si e normal sa fie mucosi cica. Ochii au incetats a mai curga dar la fel cica e normal , normal fiind si stranutul (pe care il practicam de cateva ori pe zi)

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

FELICITARI MONIKA!!!

yasmi si mie la eco dinainte de nastere, bb avea 3225g si in realitate avea 3010g

Mirela ma bucur k ati scapat de colici. abia astept si eu mom ala. sunper hasiosi motaneii

Roxx ce masaj ii faci pt colici??? inafara de cel cu genunchii la piept. scuze dc ai mai zis, dar am citit cam p fugasa vad noutatile

legat de poze, k sa ocupe mai putin spatiu, instalati-va picasa p pc, si uploudati de acolo. ocupa super putin spatiu.

meniu la noi e de 180ron, include 3 feluri de papa, apa, cafea, vin, alcoolu si sucurile, tortu, fructele si alune, fistic saratele.
ursitoare nu luam k mi se par scumpe.

noi suntem la fel de active, cu colicii la purtator si nu prea dormim spre dosperarea lu mami.
de aseara ii dau calma baby si alinan. acu astept sa isi faca efectu. a inceput sa mai adauge cateva min in plus la somn..

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Andri;avem 24-25 de grade..ii pui caciula de acuma

Bebelu ;tu ai luat perna pt colici?

nu mai stiu cine a cumparat..

vroiam sa intreb de unde si daca are efect?

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

la noi in casa sunt 23.5 - 24 grade, iar cand facem baita crestem la 25 - 25.5

RALU, in afara de asta cu genunchii, mai fac masaj in jurul ombilicului, in sensul acelor de ceasornic (e sensul tranzitului intestinal), cu degetul aratator si mijlociu apesi binisor, cam 1 cm adancime, pe burtica. Mai ajuta si daca o tii pe ea pe burtica din cand in cand, elimina gazele mai usor.
la ce restaurant faceti botezul?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu pai marja de eroare a fost mica la voi!!

inca o intrebare: pot lua ceva pt a evita clisma de maine??? at luat careva??? multumesc.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maine e marea intalnire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ANDRI la noi oscileaza intre 24 si 27 grade, in functie de RADET (nu am repartitoare sa pot opri caldura)si de soare (apartamentul meu e spre sud si cand e soare afara e super cald in casa)

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Aoileu! Io am in casa 20-21 de grade si sta fara caciula, chiar si dupa baie. Si in temp asta il si schimb.
Mie astia pe aici imi ziceau 18-19 grade. Mi-e frica pt. cand se va duce la cresa, sa nu fie diferenta de temp. prea mare si sa dam in alte belele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Noi avem 20-21 de grade.... dar sper sa ajungem la 19, cum aveam de obicei... am zis sa se aclimatizeze putin...
Dupa baie, 10-15 minute caciulita...

Pup,
G

Mergi la inceput