Aspirante optimiste >(639)
Raspunsuri - Pagina 19
walkiria spune:
Aaaaa.......multumesc de cafea luciana ![]()
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
lucianamoga spune:
Cu placere 
eu nu fac genul acela de acrobatii dar si eu stau cu perne sub fund vreo juma de ora ![]()
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Lia73 spune:
si yo fac lumanarea dupa jap jap pe dulap ![]()
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 si yo fac lumanarea dupa jap jap pe dulap pozulici ![]() www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Esti mortala cu expresia asta

ioana_iasi spune:
buna fetelor,si eu sunt jucatoare de farmerama nikul meu este ioana_25 daca vreti putem deveni vecine de ferma
,profit acum si stau la pc ca teodor cu tati lui fac nani si eu ma recreez citind vesti proaspete despre voi....
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
lorena_86 spune:
buna fetelor
cine urmeaza la testat
haideti cu liniutele
eu am asa o lene pe mine dar trebuie sa-i iau inima-n dinti si sa merg sa-i fac sotului pizza ca i-am promis ca e gata la 5 cand vine
pup pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaaa sa stiti ca eu cand am ramas am facut lumanarea, de ambele ori
poate ca asta a fost sectretul
pupici![]()
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor cine urmeaza la testat haideti cu liniutele eu am asa o lene pe mine dar trebuie sa-i iau inima-n dinti si sa merg sa-i fac sotului pizza ca i-am promis ca e gata la 5 cand vine pup pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Pizza

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Cu placere ![]() eu nu fac genul acela de acrobatii dar si eu stau cu perne sub fund vreo juma de ora Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
eu la ovulatia asta am facut lumanarea
simteam ca-mi iese burta pe gura
lucianamoga spune:
Buna Lorena , dar cand am auzit de pizza
am uitat de salut