Aspirante optimiste >(639)
Raspunsuri - Pagina 15
PaulaFrida spune:
WALKIRIA LA MULTI ANI!!! SANATATE SI FERICIRE MAXIMA SI VISUL DE A DEVENI MAMICA SA TI-I SE INDEPLINEASCA CAT MAI REPEDE

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
draguta spune:
MOnique77 bafta la testare
si eu am avut o pata zilele astea fff.usor maronie dar eu nu am prestat luna asta, la tine sa fie cu noroc
gabyv spune:
Draguta, poate ai dreptate, dar eu cred mai mult ca nu sunt pregatita pt un bebe deja mare. Cred ca trebuie sa incept cu un bebe minuscul. 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
ai dreptate gaby, TREBUIE sa trecem prin toate etapele dar sa scapam de asta care e cea mai grea(aspiranta) si atunci vom avea si noi motiv sa zambim
gabyv spune:
Da, Draguta, ai mare dreptate, intai sa ajungem la odisee. 
Noapte buna 

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Ca_Mila spune:
Buna dimineata fetelor
Ma bucur ca m-ati primit printre voi. Noi incercam sa facem un bebe de 8 luni, si se lasa asteptat. Va doresc o zi cat mai frumosa si ne vedem mai tarziu...
Lia73 spune:
neata fetele
cami bine ai venit 
sedere cat mai scurta la aspirante 
cafeluta 
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
Neata fetelor
Haideti la www.chugginmccoffee.com/wp-content/uploads/2010/09/iced.jpg" target="_blank">cafea
Camila bine-ai venit la noi si sa pleci cat de repede la Odisee pe motiv de 

Restul fetelor,

-ici si o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Neata si de la mine 
Iau si eu cafea ![]()
La multi ani Walkiria !Tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca 

Ca-mila bine ai venit si sa fugi repede la odisee 
O saptamana minunata 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 Hello gagici, hai ca intru rar in perioada asta ma scuzati ca absentez dar hobby;ul nostru de weekend e 'handmade'ul. participam la targuri de artizanat iar saptamanile astea am facut martisoare de mi-au iesit pe nas eu pot sa va spun ca mi-a iesit un singur test de ovulatie pozitiv sambata trecuta, pe 12.02. dimineata. apoi am mai facut 2 teste, unul la pranz si unul seara si nu mai erau pozitive. bineinteles ca am prestat de 2 ori sambata. n-am mai tinut cont ca trebuia o data la 2 zile daca nu prind samburica luna asta, in martie incerc inseminare am fost la Dr. Cocei si mi-am facut si niste analize. imi va face intai un HSG si apoi procedura de rigoare dar mi-as dori tare mult sa fie luna asta. plus ca nush de ce am un sentiment asa.... sanii m-au durut putin lateral acum cateva zile dar acum nu ma mai dor deloc, sunt parca usor mariti pe chilot ieri mi s-a parut ca am o urma vaga de secretie mai colorata putin decat cea obisnuita (galbuiul obisnuit). dar ffff vag, m-am dus la geam, sa am lumina sa vedem hai ca mai citesc din urma de la voi Luci, vad ca esti activa :) mie ar trebui sa imi vina pe 25, tie? |
Moni ce hobby frumos aveti

Si mie tot pe 25 ar trebui sa-mi vina
Noi ne-am luat de manuta si tot asa mergem inainte
mai avem putin si vedem ... doar ca eu deja am dureri de menstra

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!