Folositi produse naturiste pentru copii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Cand copilul meu era mic, ii dadeam tinctura de echinacea, cateva picaturi de 2 ori/zi, in lunile friguroase. Cred ca au fost de folos, pentru ca in perioada aceea (cam 3 ani) copilul n-a mai avut gripa, racea mult mai rar, cu simptome lejere si de scurta durata (24-48 de ore).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza
[br... propolis with elderberry, marshmallow & mullein syrup ) si echinaceea ( concentrated extract, 500 mg), e groasa ca o tinctura.

[/teal]

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Si noi, sirop de soc (elderberry) plus probiotics.

La ce este bun siropul de mullein, Irlandeza? Eu stiam ca uleiul de mullein merge pt. urechi, otita parca, sper sa nu-l incurc... Ete bun si la raceli?

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

DAAAA
Propolis, miere, vitamina C din macese ,siropuri de catina, artar, patlagina, tincturi de lemn cainesc, muguri de brad, extract de eucalipt...si multe altele.
Plus medicamente homeopate. Daca face febra si sare de 39, combinam si cu alopate...dar nu a mai facut febra de muuuulta vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

De la ce varsta putem da copiilor mici unele produse naturiste, propolisul de exemplu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Da.
Propolis, miere, sirop de muguri de brad, de patlagina, tinctura de echinaceea, amestec din catina+miere+lamaie, usturoi,..........

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 20+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si noi am folosit Imunogrip junior.A fost Ok pana acum.De 2 zile am inceput cu sirop de coacaze negre presate la rece si cu zahar invertit. Coacazele negre sunt foarte bogate in vitaminele C si A, in saruri de potasiu si calciu si sunt bune si pentru anemie.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Capsulele cu usuroi se pun?
Eu i-am dat lui Andrei din noiembrie si am senzatia ca asa a tecut peste viroza care impanzise scoala luna trecuta.
Mai folosim propolis, vit c si cam atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Tot de la Ozone e Imunorezistanul Junior, se da cand este deja racit.

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, Vitasquare de la GNLD.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen

www.staycatholic.com/Free%20Book.pdf" target="_blank">Staycatholic

www.alabamacatholicresources.com/Bible.html" target="_blank">Catholic answers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu am fost niciodata adepta leacurilor naturiste, asa ca nici Ioanei nu-i dau. E drept ca nici nu prea are nevoie, nu exagereaza cu racelile, in sezonul asta rece a racit de 2 ori, ceea ce mi se pare ok.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput