Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza,

cristina
, eu inca sterilizez dar cred ca mai mult din obsnuinta. spala'le si tu cu apa fierbinte si eventual o data pe sapt fierbe'le.

victo, daca alaptezi diclofenacul nu e indicat. stiu ca imi dadeam eu cainele cand avea lactatie falsa, si imi puneam manusi.

racusor, oana, azi apare episod nou din grey's anatomy va spun daca il gasesc

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, da voi parca aveti dinte, nu?
bai da cat dureaza frateeee...ca eu sunt din aia ca dc nu am liniste nu dorm. asta noapte l-am luat cu noi in pat, dar respira mai greu, se fataie..da din picioare..nu pot dormi nici alea 15-30 minute cate doarme el

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alice da eu n-am nicio treaba cu diclofenac. eu is numa nedormita :)
asa de nedormita ca era sa ii dau ieri fetei la curatenie 200 lei in loc de 50 :)...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Eu caut de zor alte oferte de hoteluri ca la cel la care ne hotarasem initial am vazut poze pe holidaycheck cu niste mitze care dadeau tarcoale in voia cea mare in restaurant
Nu ma intelegeti gresit, iubesc pisicile, dar ar trebui sa fie ceva reguli mai stricte vizavi de igiena

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

inceraca si pe tripadviser...eu de multe ori m-am uitat acolo si ce scriu oamenii aia la intoarcerea din vacante te ajuta mai mult decat o prezentare oficiala care e "numai de bine"
sunt si poze facute de turisti

am vorbit cu tipa de la agentia cu care mergem noi in fiecare an in concediu si mi-a zis ca e bataie cu Turica...Egiptul si Tunisia au picat ca si destinatii...asa ca multe hoteluri au "stop sales" pana in septembrie

si eu acre ma gandeam ca poate luam un "last minute" in loc de "early booking" ca nah, cu copil mic se pot intampla multe si sa nu mai poti pleca...dar acum ma gandesc sa iau biletele cat de repede si sa-mi fac asigurare storno

Bumblebee la noi nu e scumpa sedinta de kineto la fundatii 10-15lei/sedinta
noi mergem miercuri, abia astept

nu-i asa ca episodul din Grey a fost super
ieri, in 17, a aparut urmatorul episod...cand il gasescdaca il vreti vi-l trimit tot asa
Alice acum vad ca deja te-ai pus pe cautat

Paula incearca masaj, e super pentru durerile de spate...eu am cazut pe scari acum 3 ani si medicii ma trimiteau la fizioterapie, 2 coaste eram mai apropiate si normal ca spatiu fata de cea de a 3-a era mai mare...aveam dureri cumplite pana si cand ma intindeam in pat...dar cu masaj si gimnastica mi-am revenit in 2 luni

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

victo scuza'ma era pt paula. ramasesem cu numele tau in cap..

oana, cred ca pe diseara apare. care il gasete prima anunta

bambi, bine ai venit. ne vedem in IOR. putem sa ne facem o gasca de ior

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alice, eu nu mai alaptez de muult. Dar merci oricum
Acum ma uit si eu la anatomia lui grey. M-am pus pe jos cu copilul, ca in pat nu am reactii destul de rapide, dupa cum spuneam...pe bona am sunat-o sa nu vina azi, dar am chemat-o pe mama, ca mai multa incredere am in ea. Si pe Cosmin l-am trimis sa-mi ai ibuprofen. Nu e durere musculara, cred eu.
Raula adormit intre timp si eu pe net.
Cristina, chiar nu cred ca mai are rost sterilizarea, ca oricum baga in gura toate tampeniile, dar eu inca nu le-am gasit locul la sticlute, si inca tot in sterilizator le tin
Victo, dar greu e la voi cu dintisorii!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.
PAULA unde e cafeaua????

Bumble ha ha,am ras pe burta,e asa de comic Victor.

Roxana multa sanatate lui David

Vad ca si VICTO a dormit iarasi rau.Eu nu stiu ce e cu delfinasii astia ,si-au pus in gand sa ne stoarca de creieri.Si al meu pe la 5.30 facea vocalize "ababa" si mi-am dat seama ca trb sa ii duc dozatorul de lapte

CItesc ca majoritatea dintre voi vreti sau deja va duceti copilasii la kineto.Acum nu vreau sa fiu rea insa as dori sa aflu daca duce si acea mamica copilul la kineto care mi-a spus pe FB ca eu il chinui pe al meu cu sedintele la 2 luni si ca in alte tari este total interzis acest lucru.Eu din ce stiu nu este interzis sa mergi la kineto,nici in Romania,dar nici in alta tara si cum s-a dovedit pana acum,sedintele facute in limita bunului simt (nu ca nebuna de pe Youtube,care arunca copilul ala de parca era pisica) sunt chiar benefice pt copil.Acum fiecare spune ce crede,insa mie nu mi-a picat bine sa aud ce mi-a spus atunci.

Eu sper ca nu am suparat pe nimeni prin ce am spus,insa eu,ducandu-ma cu Paul la kineto si observand rezultate bune dupa,chiar daca nu am urmat toate exercitiile ma bucur ca si voi va duceti.

Si acum LA MULTI ANI SABINA,DAVID SI ANTONITO!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici

Sabina,Antonito,David si bebe de Vladia

Eu nu am mai scris zilele astea ca mi/a luat ceva timp sa ma acomodez din nou singura acasa...ce bine era la mama

Am vazut numai delfinasi frumosi si care mai de care mai sportivi...Antonia a reusit ieri sa isi faca o zgarietura pe fata...in rest si/a reluat prgramul de trezit dim la 8.30...si toata ziua vrea numai in picioare...se apuca de orice si se ridica singura

Le doresc sanatate delfinasilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

, ceai, suc natural...ce va doriti voi
Btz, dar cine ti-a zis ca nu e voie la kineto? Ca doar face ex fizice, altceva nimic...
Edit : Sper ca nu eu am zis

Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

, ceai, suc natural...ce va doriti voi
Btz, dar cine ti-a zis ca nu e voie la kineto? Ca doar face ex fizice, altceva nimic...
Edit : Sper ca nu eu am zis

Poze luna 7

Doamne Fereste,nu Paula,nici vorba de tine.Multumim de cafeluta

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput