Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 4

bamboletta spune:
Am fost la pediatra...David are rino-bronsita nu tuseste f des...dar are secretii si se aude cand respira
si ca sa fie complet a facut diaree...cred ca de la laptele de soia care l-am baut eu azi...deci scoatem si laptele de soia
suntem pe aerosoli cu ser,dexa si acc care nu il gasesc
eurespal 3 ml/2 ori pe zi
pt diaree debridat si hydrasec
nu stiu de unde bronsita...luni seara am fost la medicul alergolog...nu avea nimic in gat si nici la plamani

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena seria 4? seria 7 poate mara Mami de ![]() |
da da

seria 7 ep 14 ...acum se incarca

Matei - luna a 8-a

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Alice_Elena spune:
eu l'am vazut
distractie placuta
ma bag in pat, n bunaa
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
da da ![]() seria 7 ep 14 ...acum se incarca ![]() |

ooana spune:
Somn usor
Matei - luna a 8-a

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Am fost la pediatra...David are rino-bronsita ![]() ![]() ![]() suntem pe aerosoli cu ser,dexa si acc care nu il gasesc ![]() eurespal 3 ml/2 ori pe zi pt diaree debridat si hydrasec nu stiu de unde bronsita...luni seara am fost la medicul alergolog...nu avea nimic in gat si nici la plamani ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu se mai gaseste acc momentan la farmacii.

michelle1981 spune:
Dragelor nu aveti somn?
crispro ce aventuri ai avut! Si eu am avut emotii la inceput cand plecam singura cu Bianca, cred ca oricine a avut
rody sa ii fie de bine biscuitii Isei
bumblebee ce haios e pustiul
bamboletta multa sananate lui David!
Eu caut de zor alte oferte de hoteluri ca la cel la care ne hotarasem initial am vazut poze pe holidaycheck cu niste mitze care dadeau tarcoale in voia cea mare in restaurant
Nu ma intelegeti gresit, iubesc pisicile, dar ar trebui sa fie ceva reguli mai stricte vizavi de igiena
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

rodyka spune:
noapte buna, delfinariu. eu am reusit de am culcat mititica a doua oara (se trezise la 21.30), sper sa avem o noapte mai buna, in ciuda exploziilor solare din noaptea asta, sau ce-or fi
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

aelita spune:
La multe lunite !!!Vlad
Priscilla Serayah
Victor Petru
La multi ani !!!!!!!!Coteasca
si pentru maine(deja azi la voi) ,
La multe lunite !!!Antonio
David