Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 24
giorgia23 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Delfinasa sefa Sanatate multa!! Iulia, frumoasa de arissa Mami, tu ce mai faci? ![]() Anamaria de Gabisav ![]() Iulia de mousel Poate o mai lasi pe mami sa mai intre pe la noi .Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Am 6 luni!!! |
SI DIN PARTEA NOASTRA
Neata
La noi ninge si s/a depus..off cand credeam ca am scapat de zapada

Bambo
-ici lui David saltaretulRody ma bucur ca e bine Isa...si stai relax ca nu e grasuta

Eladea sper ca i/a trecut febra lui Filip

Cris deci aseara ai iesit la distractie..bv mami

Detergent folosesc persil sensitive...iar biberonul il spal cu detergent de vase
Am si uitat ce mai vroiam sa zic

ilinca79 spune:
ochidut, spor la mutare si asteptam poze cu casuta noua. Eu zic ca nu conteaza sa fie nu stiu cat de mare ci sa stii ca ai aranjat totul pe gustul tau si te simti bine in locul acela.
Eladea, Rodi
delfinasii sa se faca bine.
Bamboletta, bine ca n-a patit nimic David saltaretul.
Bumblebee, asa si eu, incerc sa-mi opresc sperietura cand il vad cum da cu capul de patut sau cade pe jucarii. Partea buna e ca nu plange aproape niciodata.
Roxana, bravo lui Theo pentru miscare si papa
Cristina, vezi ce bine s-a descurcat soacra cu Vlad? Trebuie sa mai refetati iesirea.
Uram si noi la multi ani:
Isei, delfinasa frumoasa, deja domnisoara de 8 luni 

Iuliei 
Anamariei 
pe mina ma apuca nostalgia cand vad ce delfinasi mari avem, azi maine sarbatorim primul anisor...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bambi_bv Roxana_Theo, imi poti spune cat iti ia kinetoterapeutul pentru o sedinta la domiciliu? Eu am intrebat la o clinica particulara din Bucuresti, mi s-a spus ca initial se face o sedinta de evaluare care costa 80lei in urma careia se stabileste tipul de masaj/exercitii necesare bebelusului si ulterior imi va comunica si pretul unei sedinte efective de kinetoterapie.Eu m-am gandit ca pretul unei sedinte va fi minim egal cu sedinta de evaluare ... asa ca momentan mergem la Grigore Alexandrescu - stiu ca e periculos pentru bebei sa ii ducem prin spital (d-aia am si optat ca vaccinurile sa i se faca la domiciliu si medicul sa il vada doar acasa) dar din ce am vazut eu, acolo la sectia de kinetoterapie nu ii primesc pe copii sau parinti daca sunt bolnavi. Sper sa trecem cu bine peste sedintele astea pentru ca Matei nu a fost niciodata bolnavior pana acum. Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010) |
uita-te pe site-ul celor de la kinetomedica, au mai multe sedii in Bucuresti, si noi am dat pe abonament de 6 sedinte 200 ron, sedinta de cate 30 min. alea de 12 sedinte sunt mai profitabile. si daca aduci trimitere de la dr de familie pentru kineto ai sistem de coplata si reducere, nu mai tin minte cat era, parca 12 sedinte 150 ron. eu zic ca se merita si nici nu risti sa pleci cu vreun crontobaur de acolo.

Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
lui Matei-Alexandru
(22.07.2010)