Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 20
crispro spune:
Rodi, tinem pumnii sa nu fie nimic!
Diana,
Oana, asa e cu mamica la 30... si eu mereu ziceam ca vreau sa fiu mamica tanara cu 2 plozi dupa mine.. s-a dus baba cu colacii!
Detergent- Persil sensitive.
Fug, ca e ora de plecare in oras! Mai citesc maine! Noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Diana, chiar ma intrebam ce s-a intamplat ca n-ai mai scris, deci ati fost plecati. Pai eu zic ca a fost cumintica tare Eva, chiar a dormit mult pe drum. Las' ca se dezobisnuieste ea treptat de dormit cu voi in pat. Incredibila faza cu olita, cum si-a format reflexul. Si eu ma gandeam sa incerc, dar Victor face zilnic kk in timpul primului somn de dimineata, asa ca nu am cum deocamdata. Arata-ne poze daca ati facut.
Rodi, sa veniti cu vesti bune Si noi stam tot cu inima stransa sa nu raceasca Victor de la noi. Tati ma suna zilnic de cateva ori sa ma intrebe daca nu-i bolnav copilul
bambo, pupam pe bolnaviorul David sa treaca repede bronsita.
Cristina
Bambi, bine ai venit!
pro_mihaela, bun venit si tie! Vad ca ai 11 mesaje, deci ai scapat de moderare iar mesajele tale apar in timp real. Scrie repede intrebarile ca iti raspundem cu placere. Daca vrei sa apara bebele tau in lista (cred ca la asta te refereai?!), scrie-ne data si ora nasterii, varsta sarcinii, natural sau cezariana, greutate, inaltime si scor apgar bb. Evident si numele lui.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana [ |
sigur ca fiecare mama isi creste bine bb-lasul dar crede-ma pe cuvant una e sa fi mamica la 22...si alta e "paranoia" de la 30
cine e la 30 de ani stie ce zic
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
[/quote]
foarte tare cu paranoia la 30, ma recunosc
si da, cu trolerele aproape ca si pe mine ma amuza cateodata, mai ales ca mama a zis ca arat ca bisnitarii, as acum tot car sacosele dintr-un loc in altul
de Larisa Ioana 24.06.2010
bumblebee spune:
Diana, eu am crezut ca tu stai mai mult pe FB, chiar n-am stiut ca ai plecat. Deci, scopul si durata vizitei, glumesc, dar cum a fost? unde ati fost? Sa stii ca eu chiar eram curioasa ce e cu exploziile astea solare, ca am mai vazut la stiri, sunt tare curioasa din cate explozii care ne afecteaza ne spun astia...
Mihaela, bine ai venit in delfinariu!
Eladea, tare sper sa scapati de toata pasa asta bolnavicioasa!
Rody, bine faci ca te duci! Asteptam vesti bune!
La stranut, tuse fara altele, nu dau mare importanta, dar daca suspectez vreun sunet la plamani, fuc la dr. repede repejor. Eu era sa dau coltu' pe la 12 ani din cauza unei pneumonii, asa i-auzis doctorii mamei mele... Eu nu prea fac febra de felul meu, asa ca mama s-a trezit cu mine in miezul noptii cu buzele vinete si ca nu pot sa respir, dar nici urma de febra.
Masina de spalat visez, e un must have, dp meu dp, dar aici n-am unde s-o pun, ca de bani, renunt la mancare ceva timp ca sa-mi iau una. Dar la casa, cu siguranta voi avea.
Ma uit la Romanii au talent! E super tare, deja-s cu gura pana la urechi!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Ochidut, dar unde va mutati, draga mea? Larisa ce parere are?
Btz, stai ca mi-am adus aminte, draga mea, nu mai pune la inima! Te rog!! Si eu mi-as duce bblul la kineto daca as gasi o formula sa nu fie costisoare, asta pt ca nu e musai, ca daca era musai, nici nu incapea discutie!
Eu una apreciez foarte mult acest delfinariu, tocmai pt ca nu citesc atatea rautati ca la alte toppic-uri, nu asteapta niciuna o greseala crasa ca sa sara sa contrazica sa se dea patrata ca-i mai mare si mai tare si ca ea e cea mai buna si a tot cunoscatoare.
pt fetele mele faine, iubitoare, finute si dragi!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
eladea2005 spune:
rodi, sunt sigura ca nu e nimic cu Isa...dar e bine ca te-ai dus...si filip mai haraie asa dar in special cand suge...desi n-are muci, am incercat cu batista bebelusului si n-a iesit nimic...azi a fost dr de fam la noi la vaccin, l-a ascultat si nu are nimic..
seara asgta am facut baita cu filip, noi amandoi... am stat si ne-am jucat...apoi l-am pus la nani, ca era obosit...doarme de mai bine de o ora...si ma mir de ce e asa matinal...
dar eu ma bag sa mai vad un episod doua din Visitors... v-am zis ca m-a 'prins' rau de tot serialul asta?
pupppppppp!!! nb fete!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
si eu ma uit la protv. ce talente au unii am trezit'o pe Mara cand a inceput nenea ala in tricou albastru sa cante alejaaaaandroooo
oana, sa inteleg ca d'aia e sotul meu mai stresat si paranoic cand vine vb de mara?
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
eladea2005 spune:
upss....prevad o noapte grea...filip are febra(post vaccin cred)...38.6 rectal... i-am dat nurofen...bietul e plangoce, nici tzitzi nu vrea... ufff....
ceva sfaturi????
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lauri_ca spune:
Stefi doarme de la 9 jumate, baiatu e la mama in seara asta si sotu la fotbal. Sunt singura, e o liniste de nu-ti vine sa crezi. Ma uit si eu la Romanii au talent- super haios, bag o punga de chipsuri(pe furis ca Radu nu are voie decat rarisim si tati ma cearta zice ca pe urma ma plang de stomac) si beau o bere Trai neneaca