Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

oana, il luasem de dimineatza, dar cum Mara a dormit putin azi, uitasem. apoi m-am prajiturit si intr-un final mi-am amintit. oricum, eu il pastrez pt diseara sa il vad linistita. Merge sa il luati? ca nu stiu ce am facut acolo

apropo de carti de crescut copiii.. eu n-am citit niciuna, nici nu am de gand. am aflat ca sunt gravida cu o zi inainte sa implinesc 22 de ani si n-am avut nici un fel de frica sau emotie ca nu o sa ma descurc. dupa ce am nascut, a stat maicamea la noi o saptamana, apoi am trimis-o acasa si am ramas singuri cu copilul. mi-am dat seama pe parcurs ce si cum se face si cred ca m-am descurcat de minune. sunt sigura ca si voi v-ati crescut foarte bine bebelusii asa ca nu va mai ganditi ca nu face nu stiu ce sau ca nu mananca nu stiu ce. au timp! (v-am zis ca sunt optimista forumului? )

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Alice felicitari pt. curaj, cred ca esti cea mai tanara mamica de delfinas.Si felicitari si pt. sotul care spala vasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna seara gagici! Ati scris ceva nu gluma. Am citit repede repede tot din urma dar mi s-au cam amestecat toate in cap.

Masina de spalat vase e si visul meu am si spatiu lasat in mobila la bucatarie dar acum ca am vrea sa ne mutam la casa stam in dubiu daca sa mai investim in apartament sau nu.

Si Medeea a inceput sa refuze iar legumele de bine ce ma bucuram ca incepuse sa manance mai bine. Azi a mancat greu de tot vreo 80 ml. Manca mai bine cand ii dadeam cu cartof dulce dar de la ala se constipa rau de tot asa am zis sa-l mai scot. Sa vad cum fac poate o sa mai bag mai putin dar sa-i simta gustul.

Am vazut ca mai vorbeati de kineto. Si eu as fi vrut se merg cu Medeea cand era mica pe la o luna ca mi se parea ca eu nu stiu sa-i fac masaj, gimnastica, etc dar am tot cautat e net filmulete si pana la urma ne-am descurcat. Acum n-o mai duc ca ea deja se ridica in patru labe si se balangane de zor asa ca mobilitate are slava domnului.

Alice_elena saru'mana de episod nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ramona, eu i-am dat painica Isei. adica prima data i-a dat o femeie la biserica, si am vazut ca i-a placut. si apoi i-am mai dat eu o data, pe o terasa in oras...

mihaela, bun venit in delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, . deci tot bolnavioara! Acum pe final de iarna vad ca tot apar raceli. Ai grija de tine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Ilinca am fost - nu am crezut ca m-a bagat cineva in seama asa ca nu am povestit - a fost cumintica - planul a fost asa la trezirea de la 4-5-6 plecam , s-a trezit la 6 am plecat la 7. Pana la 11 a dormit in scaunel. Apoi m-am jucat cu ea - am luat multeeeeeeeeeeeee jucarii cu noi. La 12 am oprit la un restaurant a mancat borcanele (incalizite la microunde dar asta e - 20 de secunde) apoi am pus-o la supt un pic. La san a adormit iar. Mutat in scaunel si dormit iar 2 ore. De la 2 la 4 cand am ajuns a fost cam maraita dar am cantat, jucat, scalambait ...
Tarcul care l-am luat a fost problema - nu avea nivel intermediar si a sfarsit dormind in landou, in pat cu noi ... de aici ni se trage si distractia cu somnul de seara.
Nu am luat olita cu noi, am zis ca o fi doar moftul meu, si 2 zile copilul nu a facut kk. Cautam disperati olita. Am gasit si s-a rezolvat problema instant. Acum avem si olita de voiaj !
Ne-am intors mai repede decat trebuia - tusea destul de rau. Asa cu limbuta afara... Intorsi acasa nu mai tusea deloc. Asa ca nu ne-am mai dus la doctor. Era o alergie la ceva cred eu - ori la aerul conditionat(in Italia nu au calorifere cel putin nu unde am stat noi) ori la florile care erau deja inforite acolo (cateva). Eu fac alergii la polen. Vom vedea!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna,

Sunt mamica de pufulet de dec 2009.

E va deranjez intrand propunere de martisoare (la semnatura). Ca o idee. Va invit sa va inspirati!

Pup delfinasii!

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, eu nu v-am mai stresat cu ale mele, dar acum va zic sa ne tineti pumnii, ca ajungem sa cunostem pe toata lumea de la urgente : am imbracat-o pe Isa si nu mai am rabdare sa astept sa vina tati... de ieri se aude ceva harait cand respira, din nasuc nu-i pot scoate nimic, nici nu curge nimic!! dar cand respira se aude ca si cum ar fi tot obosita si ar gafai. si ma cam sperie sa treaca asa we fara sa-i dau nimic... dar cum la ultimele controale era bine, cine stie ce mi-a mai spune si acum singurul simptom e ca tuseste noaptea. eu tusesc si ziua . Doamne ajuta-ne...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

oana, il luasem de dimineatza, dar cum Mara a dormit putin azi, uitasem. apoi m-am prajiturit si intr-un final mi-am amintit. oricum, eu il pastrez pt diseara sa il vad linistita. Merge sa il luati? ca nu stiu ce am facut acolo

apropo de carti de crescut copiii.. eu n-am citit niciuna, nici nu am de gand. am aflat ca sunt gravida cu o zi inainte sa implinesc 22 de ani si n-am avut nici un fel de frica sau emotie ca nu o sa ma descurc. dupa ce am nascut, a stat maicamea la noi o saptamana, apoi am trimis-o acasa si am ramas singuri cu copilul. mi-am dat seama pe parcurs ce si cum se face si cred ca m-am descurcat de minune. sunt sigura ca si voi v-ati crescut foarte bine bebelusii asa ca nu va mai ganditi ca nu face nu stiu ce sau ca nu mananca nu stiu ce. au timp! (v-am zis ca sunt optimista forumului? )

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

bravoooo...pana sa ajung eu al mesajul vostru cu transfer.ro....vad ca te-ai descurcat

sigur ca fiecare mama isi creste bine bb-lasul dar crede-ma pe cuvant una e sa fi mamica la 22...si alta e "paranoia" de la 30
cine e la 30 de ani stie ce zic
cand esti foarte tanar, bebe-ul creste o data cu parintii...si e foarte frumos...chiar pot spune ca imi pare rau ca nu am avut curajul tau de a fi o mama foarte tanara

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Racusor de unde ai cumparat detergent bio?

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

de pe organic baby, dar e cam scump. 25 ron. vezi ca se gaseste si la mega, cu 7 ron, pe asta scrie doar ca e eco. sau la magazinele naturalia, si aici cam scump.

ieri am dat o fuga la Plus si in tracat am vazut PERSIL BIO ...am sa iau cand se termina Persilul pe care il am acum,cel verde...

la bebei mai spalati cu detergent pt copii? eu am renuntat la 7 luni

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput