Mar-Apr 2011(156) Hai bb_yasmy!!!bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy abia luni merg la doctor, deci pana pe 21 februarie mai e asa mult................ abia astept sa treaca zilele astea.

Deea ma bucur ca bebelina este bine. Hai ca sa nu regreti ca nu ai facut poze, te incurajez eu ca vreau sa iti mai vad burtica.

Dorinuta azi calcam si ma gandeam la tine cum iti va trece saptamana urmatoare cu emotii si atatea ganduri.

Anamira felicitari pentru rezultatele de la eco.

Tin pumnii tuturor celor care merg maine la dr si din cate tin minte e vorba de Miki, Anaxena si parca ar mai fi cineva.....

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

SCUZATI....pe graba am pus repede motatele. sa vedeti ca e de bine :))...adik se poate scoate galeria!!! col moale (copt), deschis, scurtat , bb are aprox 3600+/- (asta o sa vedem noi la nastere ) si sambata dimi la 9 sa fiu la clinica pt nternare.... sper sa mai stea o zi contractii la greu :((.....

scuzati intarzierea....dar am fost in oras la papa ca dupa fiecare eco

deci!!!!!

am schimbat si semnatura...ca oricum ziua de azi e dusa

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Hai Lavi, hai bebe mai stai cumintel o zi!

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Hai Lavi, hai bebe mai stai cumintel o zi!

AMR o saptamana si ceva

andreea ma faci sa

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Mergi la inceput

Ally f frumos patutul.

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Lavi , am si eu emotii pentru tine. Doamne cand o sa aflu si eu ziua, cred ca voi fi terminata, nu stiu daca o sa mai pot dormi!

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Deea femurul(L) era de 7.33 iar capusorul(DBP) 9cm

Andreea, Roxy cand ajung acasa in GL am o grama de treaba cu asezat hainute in comode, de facut curat, de spalat perdele, de asezat patut..sper ca o sa am cateva zile pline si o sa treaca timpul mai repede . Cel mai mult ma enerveaza ca ma interneaza cu o zi inainte ca sa am o noapte lungaaa...

Lalely eu am luat din Auchan niste body-uri la 14 lei si cand am mers data urmatoare erau reduse la 10 ron

bb_yasmy putem sa scoatem motzatele?? Plese please

EDIT: Pot sa schimb titlul??
------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Dorinuta sa te ocupi tu de prima pagina si sa o punem pe Lavi, ca tu esti priceputa.

Iony, Bulina voi nu mai dati niciun semn???????

Lavi acum ca stii ziua, la nume te-ai gandit????? Cum ii facem noi lui bebe galerie???

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LAVIHAI BB LUCAS!AM ZIS EU CA SCOT MOTATELE PT TINE AZI!
cami, iubita pai tu l-ai adormit pe bb, si eu am baut vin ieri si am gasit tratamentul pt contractiiam dormit mai bine si nici dureri n-au fost....
roy, deea, dorinutz

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Lucas Eduard este Andreea

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput