Mar-Apr 2011(156) Hai bb_yasmy!!!bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Mamaaaaaa ce de-a vesti bune in 24 h. succes celor care mai au cateva zile.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 34+ s
AMR 3.5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxy e bine ca nu le simteai
poate o sa ai nastere usoara
si cand ma gandesc
ca parca ieri faceam galerie la aspirante
sa vedem testul
ahahahaha
mai tii minte?
nu intrii sa le zici si fetelor vechi de acolo ca nasti?
si eu vroiam dupa tine
in aceeasi odisee
ahahahah
si uite

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Am alatur si eu galeriei pentru toate gravidutzele care trebuie sa nasca si le felicit din suflet pe mamicile care isi tin deja puiutii in brate!

Am fost alaturi de voi din tot sufletul, v-am citit constiincioasa si sa nu ma certati ca nu am intrat des, dar in ultimele 7-8 saptamani troimbofilia mea si-a facut de cap, bebe a ramas putintel in urma ca dezvoltare ( cam 1-2 saptamani), am bautut drumul la Bucuresti saptamanal pentru ecografii, am stat intr-o teribila stare de tensiune si nu avea rost sa va sperii sau sa va fac si pe voi sa va ingrijorati. Din fericire, acum totul e bine, marti, pe 22 a ramas marea intalnire, ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa recuperam- dr. zice ca estimeaza o greutate de 3 kg la nastere, ceea ce nu e deloc rau, avand in vedere balariile pe care le am eu. Cel mai important, din cate ne-a spus, e ca nu exista anomalii detectabile ecografic, ca bebe e normal, chiar daca e mai mic, ca rezistentele pe artere, lichidul au fost totdeauna in parametri normali si ca ritmul de crestere a fost constant.

Va imbratisez cu drag si va tin pumnii din tot sufletul!

R. 38+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Lavi hai mami inca un pic si gata il vezi pe bebe LUCAS![

Roxy inseamna ca in curand scoatem motatele si pentru tine!
Madutza ma bucur ca ai laptic si ca in curand o sa fii acasa! Abia astept sa vad poza cu bebita!
Eu fetele maine ma duc la un botez la o prientesica de fetita, de 2 luni jumate. I-am cumparat o rochita dragalasa. Sper sa nu ma apuce nascarea pe acolo, asa cum mai vezi prin filme. Dar abia astept sa ma ies si eu la un chef, asa pe ultima suta de metri.
Si eu joi cred ca voi face testul ala de stres, nu a mentionat dr denumirea asta, insa mi-a spus ca o sa ma puna un pic la monitorizarea inimii bebelului, probabil ca la asta se referea. Doamne ca nici nu imi vine sa cred ca in curand vine bebelina, de parca tot asa ar trebui sa fiu cu burta si ea acolo inauntru.
Nu stiu cum voi avea grija de ea. Habar nu am, a meu se tine pe pozitie. Zice ca lui nu ii este frica sa puna mana pe ea, s-o schimbe, s-o spele.

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami da, imi aduc aminte.....
dar am vazut ca nu prea mai sunt fetele care le stim noi acolo. tu ai mai intrat? sa le scrii sunt unele noi pe care nici nu le cunosc.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ruxandrada ma bucur ca tu si bebe sunteti bine. hai ca mai este putin.

felicitas da, eu sper ca marti sa fie ziua cea mare asa cum a zis doctorul

deea ce peripetii ai mai avut

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Fetele... voi ati cumparat vreodata din bazar de pe forum? ce parere aveti despre asta?

MARIA ; ANDREI si STEFAN 34+ s
AMR 3.5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Andreea, stai linistita acolo in pat...ca bebe Rares Andrei mai are de stat la caldurica 1 sapt macar!!!
Simonelu, cum se mai simte David??? Tu esti minunata sexy mama.
Madtutza, ma bucur ca va intoarceti acasa...Mie personal chiar imi lipsesti.
Roxy pe tine eu te numesc burtica burticilor...parerea mea strict personala este ca ai cea ma superba burtica ever... Felicitari pt vesti!
Deea, tare esti haioasa...imi place mult cum povestesti...eu nu am talentul asta!
Delia, cum te mai simti??? Ti-ai mai revenit?
Strumphitz [pup, ce ai mai shopinguit ieri? Ai gasit ceea ce cautai???
Dorinutza, ce putin mai a si tu, nu imi vine sa cred.
Stefy, astazi ce program mai ai??? Sper ca ai terminat cu smotrul.
Lavinia, mult a fost , putin mai este!
Viss, Scrish, Pisuc, Lalelly, Lauriciu, Alina.n, Alina 06, Giulia,Cristina ph, Madeea, ....cine mai era??...
Cami, din cate am obs, aseara ai stat mai mult treaza, mai poti?? Ce te-ai hotarat sa faci de papa??

Bafta fetelor care merg astazi la eco!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute

am venit de la doctor ca am fost si azi sa fac testul non-stres si bebelina este bine
si sa va dau o veste..... marti dimineata la 8.30 merg la control sa vedem daca sunt conditii propice pentru nastere si daca da ma interneaza pentru inducere oricum la eco de luni mi-a zis ca, colul este moale, scurt si deschis asa ca....cred ca o sa ramana pe marti sa ma intalnesc cu bebelina Doamne ajuta!

bb_yasmi ma bucur ca bebe este bine si totul este asa cum trebuie pentru inducere abia astept sa ne dai vestea ca esti cu bebe in brate

toate burticutele.

AMR cateva zile!!!

FELICITARI

fericita 38+ cu Sara Andreea
AMR 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yoni, cum te mai simti???

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput