Mar-Apr 2011(156) Hai bb_yasmy!!!bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

am venit de la doctor ca am fost si azi sa fac testul non-stres si bebelina este bine
si sa va dau o veste..... marti dimineata la 8.30 merg la control sa vedem daca sunt conditii propice pentru nastere si daca da ma interneaza pentru inducere oricum la eco de luni mi-a zis ca, colul este moale, scurt si deschis asa ca....cred ca o sa ramana pe marti sa ma intalnesc cu bebelina Doamne ajuta!

bb_yasmi ma bucur ca bebe este bine si totul este asa cum trebuie pentru inducere abia astept sa ne dai vestea ca esti cu bebe in brate

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput

si sa scot si eu motatele pentru bb_yasmi

hai bb_yasmi, nastere usoara

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, ...ma bucur ca bebelina e bine!! doamne ajuta!! parca nu vroiai inducere, nu??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maine e marea intalnire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute

am venit de la doctor ca am fost si azi sa fac testul non-stres si bebelina este bine
si sa va dau o veste..... marti dimineata la 8.30 merg la control sa vedem daca sunt conditii propice pentru nastere si daca da ma interneaza pentru inducere oricum la eco de luni mi-a zis ca, colul este moale, scurt si deschis asa ca....cred ca o sa ramana pe marti sa ma intalnesc cu bebelina Doamne ajuta!

bb_yasmi ma bucur ca bebe este bine si totul este asa cum trebuie pentru inducere abia astept sa ne dai vestea ca esti cu bebe in brate

toate burticutele.

AMR cateva zile!!!
FELICITARI pt.vestile bune!!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31s
Amr 10 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

HAI YASMI, HAI BEBE LUCAS Yasmi, da-l incolo de rimel, trimite pe cineva sa iti ia si tu stai in pat linistita ca altfel diseara schimbam titlul capitolului in Bravo Yasmi ce putin mai ai si cel mai tare mi se pare ca totul a mers conform planului felicitari mami, multa rabdare pana maine si o sa vezi ca totul o sa fie perfect, de abia astept sa citim ca ai nascut

roxy, felicitari, deci marti poate sa fie ziua cea mare si la tine, ce frumos!!!

simo

mie mi-a crescut burtica in sfarsit destul de mult, parca a avut asa un puseu de crestere, e fantastic, cand ma uit in oglinda si vad cum mi se ridica bluzele peste ea ma apuca rasul singura de nebuna prin casa :)))

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

madutza ma bucur ca deja pleci acasa cu bebelina refacere rapida si asteptam poze cu printesica mica.

simona da, a crescut mutl burticuta , mai ales in ultimele saptamani

viss, anaxena, miki, happiness va asteptam cu cele mai bune vesti de la eco

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happiness ma gandesc mult la tine azi neaparat sa ne dai cumva de stire daca te retin in spital multa bafta!!!

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

bb_yasmi nu vroiam neaparat dar daca sunt conditii de nastere de ce nu....chiar mi-a zis si doctorul. si pana la urma vreau, vorba ta, totul organizat, frumos....

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxy felicitari pt rezultate si pt ziua de marti multaaaaaaaaaa baftaaaaaaa ... ce a insemnat testul non stres? in ce a constat? ca mie sa nu ma puna si pe mine sa il fac .... si fiind particular va trebui sa ma internez cateva ore

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

cami este testul acela cand iti pune o centura cu electrozi pe burticuta sa vada bataile inimioarei si miscarile bebelinei si contractiile tale.
mie mi-au iesit la contractii.....desi nu simteam nimic

AMR cateva zile!!!

Mergi la inceput