Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

IOANA....e un dulce Tudor.Sunteti o familie tare frumoasa.Felicitari din toata inima,chiar va admir.Si ...personal,cred ca ai luat cea mai buna decizie legat de scoala si Rebeca.
BETTY...ma bucur ca merge bine cu intarcatul.
LAURAAAA....e tare expresiva Maya.Si ...e demna de lauda initiativa ta cu copiii de la orfelinat.
OTILIA .....
OANA...ma bucur ca esti mai bine.Si sa stii ca nu am uitat dar nu am reusit sa vb inca.
LAURAOANA....si eu mai motai dupa ce Anto se trezeste la ore matinale.
LUCKY....ce mai face Sara?
COSMINICA...ce mai faceti?

Ce liniste pe aici ...alta data nu reuseam sa citesc tot...unele fete de la odisee ne-au parasit de tot ...mi-e dor sa le citesc.
Am si eu cateva intrebari pentru voi ...ca un sondaj asa.
1.Ce parere aveti de vaccinul de varicela?Il face cineva?
2.Copiii vostri se uita la desene ?Cat si la ce?
3.Le dati copiilor dulciuri?Daca da,ce?
Si sa incep eu ...
1.in proportie de 90% nu ...intrebarea vine in urma unei discutii cu o amica.
2.Anto se uita cam o ora pe zi dar nu legat si doar la Alba ca Zapada sau Winnie,Magic English ,baby einstein ori cartea junglei.
3.Anto primeste biscuiti de bebelusi ,biscuti cu crema de la Milka,pufuleti si rar de tot ,ciocolatica Kinder sau daca fac ceva in casa.
Eu am fost trei zile la electro ..se vede deja in cm ceva plus ca am tinut si dieta si se vede si la cantar.
AAAAA...ANDATA....iti pune niste chestii pe tine cu curent care iti stimuleaza muschii.

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, baie si sport dupa controlul de la 6 saptamani si dupa ce au trecut lohiile. sunteti f frumosi, Andrei e inca micut, nu-mi pot da seama cu cine seamana. are icter? imi aminteste de Nicholas micut. e tare dragalas, m-am delectat cu pozele lui, sotul zambeste. n-am citit nimic, am cautat pana am dat de linkul tau cu poze...
noua ne-a ajuns mobila mucegaita, a trebuit sa aruncam mai totul :( o sa va povestesc eu mai in detaliu, maine pleaca mama si de joi cred ca voi avea internet.
pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

1. nu am facut si nu facem. preferam imunizarea naturala.
2. Matei se uita, Theodor nu prea, nu stiu daca se uita 10'-15'. Oricum nu-i las sa se uite decat la cele cu Mickey, cu Baby Einstein, Thomas, Handy Manny, Diego sau Dora sau cele de pe BabyTv, care sunt chiar educative. Matei e mai serios si nu prea interactioneaza, dar Theodor e asa simpatic cand interactioneaza, mi ales la Maimu' vede-Maimu' face, sau cand intreaba Mickey :" ati vrea sa intrati in clubul meu?" si Th raspunde tare "DAAAA!!"

Si pe langa asta...ca asa o iau eu mereu pe alaturi...Matei stie ca nu are voie la anumite desene, dar inevitabil stie despre ele, fie ptr ca vede reclamele fie ptr ca aude la gradi. M-a zapacise in iarna cu Bakugani, nu stiam ce sunt aia, dar cand am vazut am zis Nu categoric, i-m explicat ca sunt desene ptr copii mari. Intr-o seara, cand ma dusesem sa il adorm pe Th si lasasem usa dormitorului deschisa, il aud pe M spunandu-i lu ta-su " tata, haide sa-mi dai pe desene cu bakugan si daca vine mama dai repede pe BabyTv, da?"
Nu stiam daca sa rad sau sa ma supar...pai daca el de pe acum e asa smecher ce m-oi face cand ajunge la liceu? Cred ca ma vinde si ma cumpara din mers.

Si alta, cu baietelul de 2 ani al prietenei mele. Nu e prea vorbaret, cam ca Theodor, desi i-a luat si ea toate jucariile care vorbesc in romana. Si se pricopseste cu catelul vorbitor de la Fisher, in limba engleza. Dupa cateva zile il aude pe fisu "fuut" . "ce-ai spus mama?" "fuut". Discutii aprinse in familie...de unde a auzit copilul asa ceva pana cand l-a auzit pe catelul vorbitor...deci Alex nu preia in romana dar preia imediat in engleza.

si

3.nu le dau dulciuri pt ca le da mama destule sau toata lumea de pe langa noi, fara sa intrebe daca e ok sa la dea, ii umplu de ciocolate, napolitanesau si mai frumos, caramele.
Le mai fac cate un gris sau orez cu lapte cu miere si scortisoara, si manance cereale cu lapte sau iaurt. Matei mai primeste cate un ou kinder.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna mamici dragi,

Scriu din amintiri, asa ca va rog sa nu va suparati daca omit pe cineva

IOANA, sunteti o familie exeptionala, Rebeca e deosebita, Sara este o domnisoara superba, mai accepti un pretendent ? BB ceste de la o poza la alta, nu pare asa de micut; sunteti bine ? ca nu ai scris de cateva zile, neobisnuit la tine
LAURAA, siropul de muguri de nuc il iei de la Plafar? Ai grija cu secretiile sa faci cumva sa fie expectorate, febra mai face printesita? Pozele le vazusem aproape pe toate, cand sunt obosita ma delectez cu albumele prietenilor pe Fb.
DICI, am ramas intr-adevar datoare cu info de la psiholoaga, si OTILIA cred ca m-a rugat; vreti sa trimit pe mail-ul comun, sau imi dati pe PM adresa de mail ? Pentru evaluare am testele Portage care se gasesc si pe net, ne-a sugerat cartea Jocuri pentru copii de la o zi la 6 ani de Anne Bachus, o parte din jocuri le citisem deja pe site-ul sugerat de tine, l-as pune din nou pentru cine nu il are,dar scriu de la soata; am cateva activitati si ceva f interesant trimis de ERTINA, un document gasit de ea pe net.
BETTY, imi pare bine ca Andreea renunta usor la tzitzi, eu am facut un pas inapoi cred, azi i-am dat din nou la pranz ca nu mai adormea, dupa o pauza de 2 sapt; noaptea nu mai cere efectiv, dar daca ii ofer adoarme mai repede; dupa ce l-am laudat ca doarme bine, a inceput din nou cu treziri f dese si chiar maraieli, sa fie molarii, singurii care ne lipsesc?
MIRUTA :1. nu stiu dc il fac, il recomanda multi pediatrii (printre care Stanciu din Budimex, f apreciat), 2 Mihnu se uita mai demult ff mult la desene, devenise dependent de laptop, se urca si il deschidea singur, usor usor am inlaturat piaza rea si acum ii deschid TV atunci cand nu ii mai intru in voi sau sa ii distrag atentia de la altceva, tot sacadat, poate uneori se strange 1h, ne uitam pe MiniMAx, ii plac mult cele interactive dar nu raspunde ca Th si rade zgomotos, Thomas ii place dupa ce a primit o locomotiva din set.3.Ii dau biscuiti de tipul Petit Beurre, cei de bb sunt la fel de dulci, mai putin de 1 pachet /sapt; mi-am propus sa fac de casa, daca ar avea ziua mai multe ore as reusi...sau dc m-as mobiliza mai bine; mai primeste sticksuri fara sare si grisine cat mai putin sarate.

Legat de ce a intrebat Miruta, adaug si eu MAI FACETI PAPA SEPARAT PT PITICI ? Eu da. Si nu am facut un obicei din a adauga sare, fff rar, ma gandesc ca ia destula din ce ii dau de rontzi, aa si pufuleti mai primeste, dar mai rar; tati ii mai da voie sa guste napolitana, nasa l-a servit cu prajituri, eu cioco nu i-am dat si mi-am propus sa aman cat mai mult...

tr sa ies ca ma scoate utilizatorul principal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi fetele

ioana este superb tudor

eu am facut un tort cu mere intregi a iesit daca vreti reteta imi spuneti si o scriu ii place si lui razi desi lui ii aleg mai mult mar copt

sper ca sunteti toti bine

eu inca ii fac lui razvi separat papica dar mai mananca si de la noi

nu papa ciocolata decat foarte rar cand ne prinde si inecepe sa plescaie ca vrea

mai papa pufi din cand in cand si dulce cand fac eu dar nu mult ii plac fructele foarte mult (mere,banane, kiwi)

se uita la desene foarte putin dar ii plac mult clubul lui mickey mouse si animalutele din jungla la ultimele rade in hohote

cam atat despre noi va pup

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Eu si cam obosita ca ne-am petrecut in weekend, dar am vazut ceva intrebari:

1. Legat de vaccin si eu ma tot intreb daca sa-l facem sau nu. Doctorita mea nu ma ajuta sa inclin balanta in nici o parte, ma lasa pe mine sa hotarasc. Cum Cezara merge la cresa din mai, ma gandeam sa-l fac ...

2. Desene ... baby tv, mickey, mai rar bob constructorul si inca vreo 2 de pe minimax. Nu sta mult odata, dar se uita de 2-3 ori pe zi. Depinde si de cheful ei.

3. Dulciuri ... nu i-am dat ciocolata, napolitane. Mananca biscuiti (nu cu crema), sau ceva facut de mine in casa; dar e impropriu zis mananca .... gusta. In schimb mananca dimineata cereale care sunt dulci, sau gris/orez cu lapte. Deocamdata ramane fidela castravetilor murati, in otet.

4. De pe la vreun an nu-i mai gatesc separat. In schimb ne-am mai schimbat noi obiceiurile alimentare, ca sa zic asa mancam noi din mancarea ei, nu ea din a noastra. De exemplu, sotul meu ar fi mancat oua zilnic ... acum doar de doua ori pe saptamana, ca nu putem manca de raul ei mai des.

La Suceava inca ninge ca-n povesti. e frumos, dar eu abia astept primavara!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta
Am si eu cateva intrebari pentru voi ...ca un sondaj asa.

1. vacinul contra varicela e singurul care nu l-am facut...dece nu l-am facut? nu stiu... asa am simtit eu, ca nu e nevoie de el

2. sebastian se uita abia de citeva zile la desene..tot la astea interactive de bebelasi dimineata...nu se uita in fiecare zi, pt ca nu dau drumul la tv tot timpul..sunt zile in care dau drumul la tv abia seara dupa ce doarme asta mic..daca-i pun pe desene se uita cam 30 min...

3. dulciuri? f rar..deobicei daca suntem la cineva in vizita i las pt ca acasa nu primeste zilnic..in rest multe fructe..ii pun cite un mar taiat in bucatele pe masa si cind ii pofta vine si ia cite o bucata..maninca si cite 2 mere pe zi...noroc ca inca nu stie sa imi ceara dulciuri.e inebunit dupa sticksuri, ar minca nonstop daca sar putea...dupa biscuiti nu se omoara..si cind ii dau ii dau cei de la "leibnitz" in forma de animalute..nu stiu daca sunt sint si in romania. eu nu prea fac nimic dulce..sunt prea lenesa si mi se pare un efort prea mare..mai fac ciocolata de casa sau placinta cu mere..cam atit

4. eu ii fac lui sebastian mancare separat doar daca nu am facut nimic pt noi de mancare ..inrest papa ce papam noi..dar eu nu bag vegeta deloc si sare/piper ff putin in mincarea noastra..cui ii mai trebe isi pune in farfurie

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pup fetele, sunt cu castronul de cereale in mana, sper sa nu se trezeasca sara pana ttermin de mancat.
revin

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

o doriti....?

sa ne bagam si noi in seama....

1. vaccinul nu l-am facut.... prefer sa faca bolile copilariei cat e mititel nu cand e adult....

2. desene....? nici nu deschid TV, nu avem posturi romanesti, asa ca e doar de decor.... Saptamana trecuta am pus dvd-ul de la nunta noastra, sa-l fi vazut pe Radoze cum statea cu ochii in TV, nici nu clipea.... o sa tinem TV de decor in continuare, cat de mult putem...

imi amintesc, pe la vreo 8-9 luni cand am fost in tara si ne-am uitat la TV, el se ducea cu premergatorul in spatele TV sa vada unde sunt oameni....

3. dulciuri.... a gustat o data o bucatica de napolitana cu ciocolata... in schimb mai papa orez/gris cu lapte.... a mai gustat tort (blatul).... in schimb fructe papa la greu (mere, banane, clementine, lubenita, ananas, capsuni, avem noroc ca aici le avem proaspete tot timpul)....biscuiti fara crema papa....

4. nu mai gatesc separat, mananca din mancarea noastra.....

va si sa aveti o saptamana buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

acum am racit si eu; Maya m-a speriat tare cu tusea, nu a tusit niciodata asa mult pana sa vomite

raspundem si noi la intrebari:

1. nu am facut vaccinul si nici nu cred ca-l facem;

2. se uita dimineata la desene pe bebe tv cand isi mananca singura micul dejun; si apoi dupa-amiaza la elmo pe minimax sau uneori imi cere "pinti babie" caci e innebunita dupa filmele cu barbie;

3. dulciuri mananca uneori de casa si daca vine cineva ii las sa-si faca "atentiile", o las sa guste din ce a primit si atat; avem un dulap cu "bobo", care e innebunita dupa el, dar primeste doar uneori ceva bun de acolo; ii dau multa apa cu miere si lamaie si cred ca e deajuns;

4. eu inca gatesc separat, dar mananca si de la noi caci fac mancarea pentru noi ca si pentru ea; nu mai exista delikat in mancarea noastra, piper, prajeli si EXCLUS carnea de porc. Si la cumparaturi cand mergem jumatate de cos e al ei si un raft in frigider tot al iei; a mea e innebunita dupa actimel; voi dati?

va pupam si scuzati-ne ca nu suntem intr=o stare ffff buna

o saptamana frumoasa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput