Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 12
Serialbastre spune:
Matematica predau. Gradul II cu 10
bravo ei! Greu de obtinut 10!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
otiliap spune:
LA MULTI ANI BECA!!! sa fii sanatoasa, iubita de cei dragi tie si fericita alaturi de ei!!! 

serialbastre, ce bine ca nu se trezeste noaptea!!! astept si eu momentul cand matei nu se va mai trezi pe timpul noptii...
alynta, imi pare rau sa aud ca sunteti pe antibiotic!!! dar daca zici a printesa a comunicat cu dr si asistenta... atunci e de bine. ![]()
. multa sanatate!! 
lauraoana, cele 7 treziri sunt mai mult ale mele, ca matei doar se foieste in patut, se muta dintr-un capat in altul al patutului, mai are cat ceva de comentat ![]()
, dar el doarme in tot timpul asta. cum primeste sticluta cu lapte, se linisteste ca prin minune... dar mie tot imi ia ceva timp sa readorm...
laurraa spune:
gata, am reusit sa recuperez!
Ioana, LA MULTI MULTI ANI cu mult drag si pupici de la Iasi
Miruta, La Multi Ani cu intraziere si tot ce iti doresti
oana-mvt, e adevarat ca exista riscul atasamentului, dar sa ne ajute Dzeu sa putem face ce ne-am propus
serialbastre, sunt fffffffffffffff interesata de cum ai reusit sa doarma printesa singura in camera ei
cum si cu cine a dormit pana acum? cu tine? ca a mea doarme in camera ei DAR cu mine
si nu cred ca ar fi o pb sa doarma singura ca ea nu se trezeste noaptea, dar cred ca nici noi nu avem curaj; apropo de intors la servici in invatamant, daca pe 17 mai am nascut si nu as vrea sa ma intorc doar pt o luna, nu pot lua un concediu in continuare sau trebuie sa ne intoarcem asa? as innebuni si fetele cu incadrarea, pentru nici o luna as strica tot![]()
carla, de cand Maya a facut otita medie la 8 luni, ce-i drept o forma usoara, i-am dat o luna si ceva picaturi din muguri de nuc 10 picaturi pe zi si nu am mai avut treaba ever; acum pt imunitate ii dau zilnic apa cu multa lamaie si miere si mugurii de nuc si functioneaza; sanatate multa
alynta, inca am probleme cu strazile in Iasi
; zici de policlinica de langa Spiridon?
sanatate multa printesei
ioana, cred ca tu esti atat de finuta si ca sa nu ne sperii cu al doilea al treilea copil spui totul asa usor
; oricum, FELICITARI!!!! si eu tot cu sotul as prefera sa stau dar sincer mi-e teama....recuperare rapida si ai grija de tine si nu te forta
anaela, o pupam pe Dana si Dne ajuta sa fie bine
pupici si printului cuminte
piky, ce tratament iei impotriva contractiilor? mai e un pic si la tine

otilia, narcisica

baby-first, wellcome back

philip, dupa ce l-ai nascut pe N, cum ati dormit? parca baietii tot sinuri ca imi amintesc ca mergeai la N noaptea si-l auzeai in interfon
oana-mvt, sanatate multa; si eu am facut infectie urinara si e tare urat
toata lumea e racita perioada asta, mama e pe antibiotic deja; sanatate multa tuturor
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
otiliap spune:
cosminica, sanatate multa!! eliza ce face?? 
buluna, si la noi ninge tare frumos, de vineri continuu...
m-am saturat...si cand ma gandesc ca zambilele in gradina aveau deja 2 cm... 
beca, cum te simti?? ce fac fetele cu noua jucarie?? cum e bebe mic??
si asteptam poze. 
alynta, a mai facut febra mariuca?? sanatate multa! 
carla, cum mai e larisa cu otita?? a trecut?? sanatate multa! 
de aseara matei a inceput sa stranute si a continuat toata noaptea, iar azi dimineata a inceput sa curga si nasul. nu are febra, asa ca suntem pe oscillo, vitamina c multa, ceai de anason. si arina are o rino/laringita de vineri, dar ea face si inhalatii cu ceai de menta, busuioc si uleiuri de menta, pin, eucalipt si bai cu sare de mare la picioare. si ca sa fie treaba completa, si tati a avut frisoane toat noaptea, i-am dat antitermice si ceaiuri la greu. acum sper sa nu ma ia si pe mine, ca nu prea are cine sa ma doftoriceasca. 
otiliap spune:
laurraa,
si voua. de unde luati picaturile de muguri de nuc?? pt ce sunt bune?? ca nu am avut niciodata... 
cosminica spune:
serialbastre, buluna, otilia 

otilia, eliza e bine, eu am stat izolata cat am putut, pana azi, dar tot mai venea la mine sa ma vada si sa-mi spuna pe un ton melodios si afectuos mmaaaaaammii!! sper sa scapi!
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
alynta27 spune:
Poze recente!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
laurraa spune:
otilia, cand se planteaza zambilele?
nu am idee despre flori si cred ca ar trebui sa ma interesez
cam care e perioada de plantat?
macerat din muguri de nuc e tocmai impotriva otitelor, fluiditatii mucisorilor, etc; il gasesti la plafar; eu l-am luat de la plafar de la mall de exemplu in Iasi
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
Serialbastre spune:
Lauraa, si eu ma gandesc ca e aiurea tare cu intorsul in invatamant la sf anului scolar. Dar nu putem lua concediu de odihna in timpul anului scolar. Poate un medical? dar cine iti da atata medical?! ![]()
Legat de somnul Cezarei: pana acum stateam intr-o garsoniera, deci nu se punea problema de camera ei. A adormit mereu cu mine, niciodata singura, in patul nostru, apoi o mutam la ea in patut.
Dupa ce ne-am mutat, a mai stat cu noi in camera vreo doua saptamani pana a venit mobila ei si pana s-a obisnuit si ea cu interiorul. Acum o adorm si apoi plec la mine in dormitor. Binenteles ca usile sunt deschise ca sa o auzim. Azi noapte (spre dimineata) a venit singura la noi. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE