**Buburuze de 2009 in actiune(7)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ca n-am timp de stat la barfa azi. am multe lectii si haleala de facut .

lali, spune-i getikai sa ma sune sau sa-mi trimita alea ca mor acilea... se apropie eventul si ma toaca alex la creier... cand ma duc sa-i iau martisoare ...

revin cand oi termina trebile...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gagici,aveti o tastarnita greu de controlat si prin urmare,greu recupez cu voi..dar o sa incerc sa tin pasul

picky e posibil as fie si o maseluta,mai stii??Crede-ma fata,ca i-am luat minjie de cauciu,oase de ros de la pet shop si ale naibii nici una nu-i place,ci doar peretii mei sunt pe gustul lui.cred ca daca intri sa citestoi ce grozavii s-au scris pe acolo,sigur o sa-ti fie greu sa te abtii de la comentarii...Pentru conopida la cuptor,poti sa incerci sa faci un sos cu smantana
emo tu stii ce ditamai gradina am??500 mp..si doar ce am reusit sa o curatam de pietre si cioburi si ce puii mei am mai gasit pein ea,si tu vi si propui pietre???zi si tu fata sa se arunce cu rasar de rosii,ardei,vinete...ca sa mmor daca nu-ti dau si tie cand vi in romanica la mare
serialbastre uite ca rochie neagra nu am...am vreo 2 de seara..una roza si una bleu,pe care le scot la vanzare si gata.pe zi am de acum 2 ani o rochita alba superba..dar sa vad ce gasesc pentru seara,ca acesorii am si in cap sa-mi pun
lavi tinem pumnii sa decurga bine intalnirea la Dragos teroristul.fata,mai bine zapada decat mocirleala de la mine de pe strada si ploaia asta urata de-ti intra in oase.. .Stai a vezi in ce stadii de armata le fac eu poze la amndoi..ii aliniez la perete sa stea drepti
mady spor la treaba fata

si eu trebuie sa fac placinta cu mere si pandispanul cu fineti si stafide,iar dupa-masa file de merluciu pane cu cartofi prajiti...dar astept momentan sa se trezeasca maria sa sectorici ca am nevoie sa toc merele la robot si albusurile sa le bat la mixer si stau in loc.iar chef de proiesctul soatei mele am atat cat are dogio sa faca pipi pe scutecul lui...adica fix ciu-ciu.Cica anul asta da bacul,dar proiectele si toate cele sa le fac eu...poate mna trezesc ca maduc la bac in locul lui

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

deci.....nu pot sa fac nimica ca miru inca doarme..nu-mi vine sa cred.Si culmea culmilor ar fi ca atunci cand s-o trezi,sa nu pot face nimica pentru ca incep clientii sa ma salteze sau maria sa sa se fi trezit cu fata la cearceaf si sa se maraie ca o maimuta ca sa stau sa-i suflu in bucinele

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Alynta, foarte frumosi sunteti! Of, Gradina ....

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Multumesc! M-am gandit si la tine cand le-am pus!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Nu l-am dus pe David la gradi azi ca peste noapte a avut 38,2 grade. Nu a mai facut dar ii tin sub obs. Zice ca-l doare gatul, tuseste. Maine este la gradi o activitate umanitara "Miss prajiturica". Ducem prajituri facute in casa, copii le mai orneaza cu noi, apoi sunt jurizate de copii si a2a zi merg cu ce ramane la spital sa le daruiasca copiilor bolnavi! Am inceput sa fac. Sper sa putem merge.
Maria e mai bine!
Multumim de vizionare si pentru cuvintele frumoase!
Picky lui Matei ii zicem mai degraba "Blondu" , e indragostit de suzeta. Cred ca el a aranjat-o pe sorasa-ii ia suzeta din gura. La baita intre frati Matei dormea.Mc!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Cris ce bunatati ai facut!
Simina ma bucur pt verisoara ta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

am terminat ciorba de vacuta care zice sotul ca l-a uns la suflet .

cris, si noi avem curtea neamenajata. avem mult de munca la ea. daca gasesti pe careva de arunca cu seminte, sa-l trimiti si la mine .

serialbastre, io am rochie de ocazie neagra, dar m-am plictisit de ea. vreau ceva mai colorat . pe aia neagra am pus-o la vanzare ca sta in sifonier degeaba de ceva timp.

picky, maselele astea sunt belele mari. si mihaita e cu manuta in gura, mai saliveaza, mai maraie... dar cred ca e intr-o pauza de dinti ca nu iese nik.

alynta niste scumpici!

eu visez la niste clatite, dar n-am sanse. cum sotul e la regim... nu cred ca imi va face prea curand. plus ca e in recuperare, deci tre' sa se odihneasca.

vreau sa va spun ca s-a acceptat cazul raisei la bazar. daca are cineva ceva de donat pt. ea (si nu numai)... pot sa va asist la bagat anunturi ca ma pricep.

revin... sa dau mancare lui bebe al meu scump.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete, ma scuzati ca dau buzna peste voi, dar nu mai stim de ceva vreme nimic de getik1, va rog daca aveti vreo veste, dati-ne de stire la fulgusori nov.dec2009.

emma, poate tu?sau piky_toto...stiu ca voi vb si pe mess sau la tel.
multumesc!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

My lady nu si-a platit netul si e taiat

Mergi la inceput

i-am dat eu PM lui mylady ca tocmai am vorbit cu getik pe telefon. mersi lali .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput