**Buburuze de 2009 in actiune(7)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

asaaa...
i,m back!

am servit masa la domni... am mancat si eu ceva pe fuga, din picioare si ma apuc de treaba.

lali, e bine daca ti se potolesc poftele ca stiu ele ca le satisfaci mai tarziu . e tare dragalas paul cu telefonul! eu n-am mai vazut atata cearta intr-un singur loc, ca aici pe forum. zau... numai lume intelectuala, ca asa am inteles eu iesplicatia. ca cica aici e multa lume dashteapta, d'aia e certuri . hai parca vad ca mi-o iau pe cocoasa ca ma leg de sfanta stapanire. hi, hi...

anna, alynta, simina multi.

calipso, eu vreau sa ma fac grinci .

mai trag un oki si pe la bazar, ca am licitat si io ceva si imediat mi le sufla cate o persoana . parca-s cu okii pe mine

revin mai tarziu, astept sa mai scrieti cate ceva.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
ca sa nu uit....serialbastre, e vb de pancakes banuiesc...e reteta de clatite cu lapte, oua, faina, zahar la care pui si praf de copt si bicarbonat....ambele, obligatoriu, altfel nu ies la fel...comp sa fie groasa. pui in tigaie ulei, putin, il incingi, stegi cum ar veni uleiul cu in servetel, intingand aspfel pe toata tigaia si pui comp. or sa fie putin mai grosute decat clatitele, se mai si umfla, de ia le faci la foc mic, ca sa se patrunda.
fetili, am terminat pe Aladin si duhul, mai am doar de dat un contur si dupa vad eu cum ma laud.....tre sa luam blitzul ala ca asa ma seaca ca nu am aparattttttt
picky ma gandesc ca ala avea un continu mai mare de mubrofen, de aiaera pt nr de kg, in fine. flacaul ma trancane la cap cu trenullllllll si mai canta si el "ia ia". azi cum esti?????? lasa, asa au perioade piticii, cand mai cooperanti, cand mai ciufutie....le trece....macul, in cantitati mari da somnolenta, cateva boabe aruncate is inofensive
crisule daca nu lucrezi la asta, in a-l dezobisnui, daca nu ai sa tii inchise incaltarile....e de jaleeeee, si mie, la 1 dintre ei imi era tareeee drag cum imi smotocea aia de casa....pana mi-a distrus o per de sandale
lavi, lasa fta nu ma mai invidia, ca nu ai de ce
mady n-am fost eu ft severaaaaa la prezenta ca am lenevit si eu, daaaaa....sa nu se mai repete mamaaaaa, a nu te mai iertam
va pup pi tatiiiii....simina, ana, lali, calipso, aynta....am uitat pe cinevaaa????? ma duc sa hranesc bestia ca ma trage de haine

Mergi la inceput

"intingand aspfel ".....saraca limba romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Hai ca beau cafeau cu voi si apoi ma apuc de curatenie..
La noi tot santier in lucru..iar pe langa asta mi-a facut si Stefi nervi asa de dimineata....ba ftate..ai vostrii fac asa ceva?! bea apa si apoi scoate apa afara de se uda toata..dar toata..iar haine nu pot sa-i iau ca-i sigilata usa la dormitor..a trebuit sa-i usuc body cu feonul.....apoi vine lam ine si spune "uda, uda"...pai ucm frate sa nu ma enervez..Ca de fiecare data cand ii dau apa asa face..daca suntem la magazin si-mi cere apa la fel se uda din cap pana in picioare pana la piele ...nu stiu ii place sa se simta uda..habar nu am...ai vostrii fac asa?!

Lali pai e bine ca nu ai probleme cu el, are imunitate buna, ...Stefi a fost de cateva ori uc rosu in gat si laringita..in rest o raceala banala care nu necesita antibiotic.
Andreea spor la gasit reteta buna ptr clatite...eu raman la cele pe care le stim cu toti ...sincer un duc dorul sa-mi gasesc colegii pe FB,..asa ca de aceea nici nu-mi fac..
Cris asa zice la voi in ro pediatri,n u?! aici cum zicea si Ema e un tabel in prospect, dar inainte de tabel scrie ca doza optima la un copil e de 0,50 ml pe kg...iar de 5 ml la 10 kg de 3 ori pe zi. Apoi apare acel tabel cu valori mult mai mici..deci se bate cap in cap prospectul. Eu nu stiu cum la Miru si la alti copii le e suficient 2,5 ml de nurofen ca la Stefi ii dau 8 ml la 13 kg(acum are 14,2 kg )si tot nu-i scade febra decat foarte greu. Daca i-as da 2,5 ml de nurofen ar fi apa de ploaie ptr ea ...Si aici nurofenul se da in functie de kg nu de varsta copilului...Dar in fine...cand vom mai ajunge pe la pediatra(sper ca nu prea repede) o vom intreba...Eu stiu de la Junifen(asa se numea inainte Nurofenul la copii) dozele de cand ii dadeam lui Emmy....in fine..nu suntem pediatrii sa dezbatem prospectul nurofenului..
Off cat ai de tras cu tatal tau...sper ca pana la urma sa se rezolve problema pensionarii...cat despre catel...stiu, stiu ca si al nostru a fost potaie mica..scherlaie si aucm cand plecam de acaa fara el, dar cand era mic..
Cat despre mac, nu-i problema de 2-3 seminte de pe coaja ci umplutura ca-i din mac.. e prima oara cand vad un astfel de cozonac..cred ca-i unguresc ...ca magazinul asta romanesc de pe aici e si nu e romanesc..ca au si produse unguresti..deci ii cozonac unguresc cu umplutura de mac..sa-ti mai spun ca a luat sotul(ca el crede tot ce-i zice alti ca-i bun) cartabos ..si acest cartabos are orez in el?! e prima oara cand am vazut asa ceva, nici macar nu am gustat ca-i oribil..eu i-am zis sa-l duca inapoi dar el ca nu, ca nu are rost..mai bine sa-l aruncam ..si a luat si carnat proaspat..Ca deh vroiam proaspat..si are boia iute de numai proaspat nu-i carnatul asta ..in concluzie toate produsele sunt unguresti...si foarte oribile la gust
Mady deci serviotare ai fost..macar castigai bine?! Sincer as sta, dar cand vad cum arata casa... ma daca baiatul a vrut pauni pe perete...de ce te-ai pus contra?!
Lali nu tin minte sigur, poate ma insel..dar ziceai ceva de un filmulet cu Paul? daca da, unde-l vad si eu, pe mail-ul comun?!

Hai trimit mesajul asta..vad cine a mai scris si apoi ma apuc de curatenie..nu am mult..doar livingul cu bucataria, baia si diseara dormitorul cand in de-sigileaza

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 35+ o printesuca mai mica

AMR: 5 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Uite ca a aparut si Ema...pai cat mai dureaza pana luati blitzul? Gata concediul medical al sotului?! i-a trecut raceala?
Frate e o vreme aici de iti vine sa pleci in tarile calde...nu am mai scos fata de miercuri afara..ca-i tot urat si din cand in cand si ploaie...nasol ca nu se mai poate face nimic la trenulet..a mea nu prea e pasionata de jucari, vad..doar de hupa si de masa ..dar ii place sa-i faca nervi lu masa si sa imprastie jucariile peste tot..
Cum ma mai simt...pai ieri toata ziua am avut contractii..din 20 in 20 de min iar din cand in cand mai dese..deci erau neregulate.. noaptea pana la vreo 3 dimineata la fel aveam, numai ca erau si intepaturi puternice, dar mi-au trecut....acum e mai bine...deci sunt numai buna de treaba
Eu am noroc cu potaia mea ca nu l-a tentat incaltarile..ele erau bune de perna si dormea pe ele..in schimb sosetele sotului sunt preferatele lui.. Pofta buna piticului...

Aseara mi-am cantarit copila..sa dau pe spate cand am vazut cate kg are 14,2 kg goala ...trebuie sa o bag la regim ca nu-i de glumit...

Hai va pupic pe toate, fara exceptie, si ne auzim mai tarziu...Merg sa ma apuc de treaba ca vad ca fiica mea s-a pus pe imprastiat jucariile ..da o pun la sters praful

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 35+ o printesuca mai mica

AMR: 5 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, mihaita e maestru la udat pana la piele, de sus pana jos. in fiecare zi il schimb de 5-6 ori si il urmaresc mai ceva ca in filme. cum pune mana pe ceva lichid...nu-mi dezlipesc okii de el. si tot imi scapa si se uda. macar pe sosete daca nu reuseste pe bluze si pantaloni. nu te mai nervoza, schimba fata si las-o in pace. se vede ca e ceva normal pt. ei. eu abia astept sa vina vara si sa-l bag cu curu'n gonflabila.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neaatzaa!
Se simte veselia din glasul meu ?
Nu stiu ce am azi,ma simt asa plina de energie ! M-a trezit pustiulica de la 7 ,a papat si apoi am fost la piata amandoi,ne-am intors si a urcat singurel,fara sprijin toate treptele pana la etajul 3,unde stam.

Eu pancakes fac asa :
2-3 linguri de unt
o cana faina
o cana lapte
2 oua
un plic praf de copt
putina sare

Untul il topesc ,si mixez cu ouale,laptele ,faina,sarea si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Mixez pana se face un aluat o idee mai subtire ca la chec sau pandispan. Tigaia o incing bine,dupa care las focul la mediu dupa aragazul meu batranel ( are vre-o 30 de ani ). Imi ies clatitele ca in filme, aurii pe ambele parti ,pufoase si buune . Am facut si acum cateva zile. Data viitoare fac si poze. Eu nu ung tigaia,pentru ca nu se lipesc datorita untului din compozitie. Le papam cu ce gasim prin frigider : dulceata,miere,branza de la borcan ( pune socru-miu in fiecare toamna intr-un borcan maare cas proaspat de oaie ,urda si sare,si se face asemanatoare cu branza de burduf ),branza cu miere ( eu am niste gusturi mai ciudate,imi place mult branza sarata amestecata cu dulceata,sau paine unsa cu dulceata si doar presarata branza ) . Picky sa nu ma bati !
Apropo de bataie de la pofte,nu mai stiu cine spunea ieri de inghetata . Eu de cand am descoperit inghetata raw ,facuta din banane si atat , plus fructe pentru aroma,sau ciocolata,sau vanilie ,nu mai mananc inghetata din comert ,si am stricat un robot de bucatarie ...Asa ca nu imi e pofta .Poti sa zici de care era.

Picky www.youtube.com/watch?v=uDKgBkulWpo" target="_blank"> astaeste filmuletul . Mai am in cont acolo si alte filmulete cu PAul de cand era micut...

Va las ca vine un miros nu tocmai imbietor dinspre PAul . Abea astept sa vina caldura sa il invat la olita,sa scap de sters la fund... macar pentru o perioada ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna fetelor! Sunt suparici... Maria mi-a facut febra de aseara si mare:39.9. Si azi noapte iar. O tin pe antitermice, aerosol cu ser si Porospan si e deja mai bine. Diseara merg sa o vada pediatra. Peste noapte a avut si frisoane. Banuiesc ca e o viroza dupa cum se manifesta. O saptamana buna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mady, cat pe ce era sa ma bag la niste pantaloni licitati de tine, dar te las. De data asta.

Ema, cam cum zici tu am facut si eu. La intors e buba ca le stric forma. Dar voi mai exersa.

Picky, se mai uda si Cezara, dar vad ca i-a trecut. Legat de Nurofen si alte medicamente, pe mine ma intreaba mereu pediatra cate kg are ... banuiesc ca si prospectul e facut tinandu-se cont de legatura intre varsta si kg.
Pe de alta parte, ca in toate domeniile, avem si medici buni si mai putin buni. Eu, multumesc lui Dumnezeu am nimerit mai multi din prima categorie.
Cartabosul ar vrea sa fie caltabos, si sunt si retete cu orez. Mie nu-mi place, dar e traditional romanesc, cred. Cozonac cu mac se face si la noi, cred ca tine traditia din Bucovina, ca facea parte din Regat.

Lali, am salvat si reteta ta. Va povestesc cand incerc.

Alynta, multa sanatate Mariei!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Andreea, nu le fa mari cat tigaia, fale mai micute, eu le fac cu un diametru de 15 maxxxx 20 cm...las spatiu sa pot baga paleta sa le intorc fara sa le nenorocesc

Mergi la inceput