Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***
Raspunsuri - Pagina 16
millie spune:
Ela uite aici inca o reteta de gogosi eu am facut-o de multe ori,nici eu nu am masina de paine
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
31+ s
Amr 8 s 
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Ela uite aici inca o reteta de gogosi eu am facut-o de multe ori,nici eu nu am masina de paine http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/gogosi-aromate/ ps.eu in loc de apa plata pun apa minerala si raman pufoase si moi si a doua zi mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31+ s Amr 8 s ![]() |
Reteta asta cu unt o fac si eu dar jumatate din ea, noi suntem putini in casa . Merge si fara masina, of course, asa le face soacra-mea, eu sunt mai comoda
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Mai, al meu face toate chestiile descrise mai sus (si un pui de febra pe langa :(( ) Scriu cat ma lasa. PAMPERSUL se pune numai dupa alergatura. Acum vad ca s-a limitat la pta, inainte il alergam prin toata casa, puneam un arici in bucatarie, al doilea in sufragerie, body in dormitor, intelegeti voi. Si acum imi ia cam 5 minute sa pun un pamper, dar m-am obisnuit cu situatia, in general transform totul in partida de gadilat si pupat. Si asa mai departe si cu hainele, dureaza cam 15 min sa pun pampers, body si pijama ![]() JUCARII si io, ca si Ilinca: is ale lui, faca borsh cu ele. Daca sunt chestii pe care nu vreau sa le arunce (is prea grele si sparg gresia sau fac galagie prea mare) le rechizitionez. I le-oi da io mai tarziu. Si da, si al meu se uita smechereste cand le arunca, o face fix ca sa-mi vada reactia... asa ca mai bine n-am :) MANCARE - mai stiti cand va intrebam si eu de asta? In general daca a mmancat ceva inainte sa inceapa sa arunce primeste un avertisment (ii iau farfuria din fata si ii zic" ti-o dau inapoi daca nu mai arunci") si la a 2a abatere jos si gata. Daca n-a mancat nimic ma mai chinui un pic, de obicei fara succes. Am scandal, pa! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Ianis e pe undeva la mijloc, adica in societate se comporta exemplar, acasa cand e doar cu mine e linistit, ne jucam/citim/cantam/desenam/plimbam etc. impreuna, seara cand vine sotul incepe bairamul, adica Ianis tine cu tot dinadinsul sa-i atraga atentia lui taica-su, acesta e obosit/enervat de la servici, Ianis incepe sa tranteasca sertare sau sa stea in fata TV-ului ca sa nu vada tati sau sa ceara diverse lucruri interzise de care se plictiseste in 5 min (lucruri care il enerveaza pe taica-su), taica-su incepe sa tipe, Ianis incepe cu tantrum-uri si uite asa
Sotul mi-a zis ca si eu cand sunt plecata, stau linistiti amandoi, isi vede fiecare de treaba. Deci miorlaiala se petrece doar seara si cand suntem amandoi acasa.PAMPERS: n-avem probleme, sta la schimbat/imbracat. Seara ianinte de baie il mai lasam un pic in putza goala si se zbengueste in patul mare.
JUCARII: sunt ale lui, treaba lui ce face cu ele, poate si sa le arunce/sparga, nu-i bai!
MANCARE: Ianis nu arunca cu mancare, cand se satura zice "Gata!" si-l dau jos din scaunul de masa. Daca are o bucatica de ceva in mana si nu mai vrea sa manance, vine si-mi da mie si eu zic sa puna pe masa.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Uof, de luni incolo am nevoie de sustinerea voastra: vreau sa trec si io la disociat si as avea nevoie sa-mi amintiti sa nu cad in pacat![]()
Azi am balotat tort de cioco (hai sa va dau si voua, ca e ziua lu' maica-mea), maine mancam la un restaurant mishto...duminica...e duminica...dar de luni incolo nu se mai poate, ca m-am dolofanit!
Ce ziceti, stati cu biciu' pe mine? Cine vrea sa fie Super Nana mea?![]()
Pisik06 spune:
Neatza!
Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru ziua Anei
, mai avem un pic.
DYANA
. Ma bucur mult mult mult. Stiu sentimentul si e super. Eu abia astept tabara, desi o sa lipsesc de la ziua lui Pisi de Florii, dar deja stie si accepta
. Abia astept sa mai regasesc putin acel sentiment, am mare nevoie.
GIANINA, exact la asta m-am gandit si eu. Acum de 1 si 8 martie nu stiu daca mai pot, mai ales ca ma intorc si la serviciu, dar imi fac un plan de bataie. Deja am inceput sa imi inchei socotelile cu biroul, sa vad ce datorii mai am si sa le platesc din primele salarii, cardul la CMU al Anei il inchid ca oricum nu mai pun mare baza in ei, ma gandesc la site-ul cu comenzi, incet incet fac pasi spre visul meu. Si accept decizia pe care am luat-o, doar ca nu ma culc pe ureche si o iau ca pe ceva temporar. Cand va trebui insa sa ma apuc de buchetele/aranjamentele respective voi avea nevoie de timp, asa ca....dar sa nu anticipam. Oricum, sunt mandra de mine, sper sa ma tina aceasta atitudine si dupa luni
Mami de minune mica
Floric spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Uof, de luni incolo am nevoie de sustinerea voastra: vreau sa trec si io la disociat si as avea nevoie sa-mi amintiti sa nu cad in pacat Azi am balotat tort de cioco (hai sa va dau si voua, ca e ziua lu' maica-mea), maine mancam la un restaurant mishto...duminica...e duminica...dar de luni incolo nu se mai poate, ca m-am dolofanit! ![]() Ce ziceti, stati cu biciu' pe mine? Cine vrea sa fie Super Nana mea? |
Nana ta n-oi fi dar biciul il pregatesc.
Sa iti dau reteta de disociere???? Tort de cioc, ai??? Tztztzzzzz...mai, mai, mai...Astazi te iert...dar sa nu mai faci asa ceva.
Am incredere in tine. Doar mi-ai fost profesorul pe care tind sa cred ca l-am depasit.

LA MULTI ANI, MAMEI TALE. Cand vorbesti despre ea ma tot gandesc ca e braileanca si parca o vad numarand sarmalele si boabele de orez dintr-un pilaf.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Sa va povestesc o mare problema si dezavantaj de la "noul" loc de munca...NU AM NET...

Va dati seama ca exact in ziua de 1 martie NU POT bea cafeaua cu voi

. Ma tot gandesc ce si cum sa fac...am stic de net de la Digi dar calc sunt codate, nu stiu daca merge. Va dati seama ca primul gand este sa ma conectez cu lumea...Vioara intai de acolo a respirat mult aer din epoca de haor...si in baza principiului "sa nu deranjam sefii mari" NU ARE NICI O INITIATIVA...Intelegi acum dezamagirea mea. Sa ai un conducator care nu are initiativa si se supune tacut tuturor ordinelor venite de sus fara a clinti.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
ramona7575 spune:
Am iesit si eu afara duap 4 zile de stat ub casa si am venit plina de cei mai mari 

posibili.
In fata blocului si-a deschis o idioata la parter o societate (nu are sigla dar cred ca e ceva de contabilitate), si-a pus scari de marmura cu panta pentru handicapati totul ingradit cu portita. Buuunnn.. Sefan cand iese afara e innebunit sa se duca acolo, sa inchida/deschida usa si sa urce.coboare treptele. Azi cand l-a vazut idioata a iesit afara si mi-a zis sa ies in strada ca nu e loc de joaca inchizand usa dupa ea. Eu, mai idoata ca ea, l-am luat pe copil si am iesit in straduta... a tacut el un pic dar s-a pus pe un urlet frateeee de m-a auzit tot cartierul 

, si taman acum cand mai tuseste un pic .
Va intreb: credeti ca idioata are acte de la primarie pe scarile si gardul care si l-a facut ? Altfel o sa stau numai acolo , asa ca sa o umplu de draci si pe ea . Io stiam ca poti avea autorizarie pe un balcon la parter dar nu si de terenul din fata...
simonapro spune:
Buna, fetele!
Ilinca: la multi ani cu sanatate mamei tale
Te sustinem cu dieta, nu scapi asa usor ![]()
Anann: faci haz de necaz ai
, pai maine poimaine, ajungi si tu in situatia mea si sa te vad cum abordezi subiecte firbinti cu Dei-dei 
Kea: multumesc, sa vad daca mai insista Sebi cu teme din astea, iti spun, dar mai caut si pe net cate ceva 
Iuca: ce de nazdravanii fac copiii, nu va plictisiti deloc 
Lucian, se incadreaza pe la mijloc, are momente cand te intelegi foarte bine cu el si e ascultatator si altele cand umbla peste tot, il bate si-l musca pe Sebi si multe altele. Probleme avem si noi cu masina de spalat, imi muta programul si numai stiu unde sa o dau, am patit sa se opreasca masina si sa nu fie rufele bine clatite 
Mai nou, plange cand adoarme dupa mine si vrea la noi in pat,nu-mi vine sa cred ca l-a apucat dupa doi ani de dormit in patut. L-am luat de cateva ori, inainte de culcare si acum a prins gustul, aseara pe la 4 m-am trezit cu el la noi in camera si acum la pranz, a avut iar o repriza lunga de bocit, in care zicea in continuu mami. Ma gandesc ca e doar o etapa, cred ca presimte, ca mai am putin si plec la munca 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Gianina34 spune:
La multi ani! mami de ilinca

PS: vreau si eu toooort
![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni