Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***307***
Raspunsuri - Pagina 15
Gianina34 spune:
floricule - eu vorbesc de homeopatele clasice care le cumparam din farmarii - osccilo, homeovox, homeogene, coryzalia - pentru astea nu-ti trebuie dr homeopat![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
Floric spune:
Hai sa ma laud si eu cu "cioara mea". Rares este un copil care este de acord cu mine in privinta numaratului...Adica, daca il invit sa numaram...este foarte bucuros. Incep eu, UNU, apoi el DOI (imi si arata pe degete, si apoi eu, TREI...si si de aici incepe distractia caci se aseaza tacticos in fata mea si cu niste ochi mari si activi, ma urmareste si ma sustine sa numar eu in continuare. dupa ce termin (zic 10)...el zice Gata, mama...si ma aplauda. Este ca am profesor, bun?
Si pentru diversitate i-am pus un filmulet d epe iutube cu numarat i engleza...atat de impresionat a fost incat de doua zile nu mai numaram in romaneste (chiar nu il maiimpresionaza) ci in engleza. Atat de mandru arata pe degete si spune "ciu". Intelegeti voi, two.
Asa ma distreaza de mor, dupa el. Am dat gata lb materna, trecem pe strainesti.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 floricule - eu vorbesc de homeopatele clasice care le cumparam din farmarii - osccilo, homeovox, homeogene, coryzalia - pentru astea nu-ti trebuie dr homeopat Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Da, am inteles. dar parca si medicamentele astea ar trebui sa ti le recomande cineva...Nu sa le iei dupa ureche. Cel putin eu nu auzisem de coryzalia.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Ilinca_M. spune:
H'apoi pisigri, io am vorbit doar din experienta, ce sa fac daca la asta se reduce experieta noastra?:))) N-as putea zice exact ce as face, pentru ca eu sunt genul care nu poate face planuri cu bataie lunga, am eu problema asta si in cazul lui Sophiphi totdeauna reactionez pe moment, fara "premeditare". Pur si simplu fac dupa cum imi vine si nu am retzete sau algoritmi care sa se aplice in toate situatiile chiar si de acelasi tip. Si clar nici ea nu reactioneaza intotdeauna la fel, deci nu pot aplica retzete.
Pai ce spui tu cu jucariile mi se pare perfect: tranteste jucaria= se strica= tocmai a observat consecintza directa a actiunii sale. In clipa in care plange ca are buba spune-i ca da, asa se intampla daca le tranteste; nu te apuca sa le repari, daca asta vrei de la ea, sa nu le mai tranteasca. Pe Sophia mea oricum n-o intereseaza ca se strica, daca da cu o jucarie si se dezmembreaza se distreaza cu partile componente:))). Jucarii scumpe chiar nu are caci nu sunt pasionata si am vazut ca nici la ea nu e cazul; adica are chestii mai scumpe de la nasha si soacra, dar in general papusi care nu se pot strica, tot felul de plushuri, balansoar...Dar repet, nu m-ar interesa ca le-ar strica si de ar fi ceva scumpeturi, sunt jucariile ei si e normal sa le exploreze si sa le exploateze
.
Gandeste-te si tu ca unde are o "lipsa" compenseaza cu altceva, i-auzi, stie poezii! Sta sa i se citeasca povesti!
Ca a zis si Pisik de cumintenia lui Sophiphi; pai si ea are partile ei care probabil pe alt parinte l-ar scoate din minti. V-am zis doar ca nu o pot baga intr-o rutina si ca-si face rutina ei pe care o schiba periodic si imprevizibil
. La ea nu exista "ora de somn la pranz", cel mult se icadreaza in "plaja orara" de la 14 la...18. Adica somnul "de pranz" poate sa o apuce la 18! Are cel putin doua zile pe saptamana (dar nu stim care:))) in care NU doarme deloc la pranz. Atunci e mai solicitant ziua, desigur, dar stim o treaba, ca adoarme seara cel tarziu la 21. In celelalte zile, cand doarme la pranz, NU adoarme niciodata inainte de 23! Putem sa stam si-n cap, s-o obosim, s-o tinem afara mult...asta e bioritmul ei si gata. Ne adaptam, ca altceva n-avem ce face!
Si cand mai crezi ca e greu, gandeste-te la Iuca, acolo da provocari!!
millie spune:
Neata

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
31s
pisigri spune:
millie, noi am combatut la greu cu apa de mare si ser fiziologic plus vibrocil si olynth (care are o varianta care merge si la copii).
Vezi ca daca are muci este fffff eficienta metoda din clipul pus de chato. Eu am invatat-o de pe un pulverizator de apa de mare frantuzesc, care recomanda sa procedezi asa.
Pus copilul culcat pe spate, capul intors pe o parte, pulverizezi in nara de sus si iese serul pe cea de jos. Intors capul pe partea cealalta, desfundat si cealalta nara.
Sprayul asta de care iti spun, cu apa de mare (cred ca era Physiomer...?) pulverizeaza muuuult la o sg apasare, ca sa curete cum trebuie. Am unul romanesc, mai ieftin, care da niste pufuri amarite, de nici nu umezeste bine nasul....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Millie, poti sa ii dai Vibrocil picaturi. Nicky, ti-am vazut nazdravanul
, cum numara el acolo!!! Eva nu are asa rabdare sa se uite educativ intr-o carte, dar el ti-a spus si formele, si culorile, si inca in doua limbi!!!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
millie spune:
Multumesc frumos 
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
31s
ramona7575 spune:
Neata,
Ne-am trezit la 10:30 dupa ce ne-am foit toata noaptea
, o sa incerc sa nu-l mai culc la pranzsul de 16:00
Ela intreba de gogosi ? Nu am o reteta, le fac ca cle de pe net dar ca nu pun apa cu numai lapte si mai 'picur" si un pic de unt , le bag la masina de paine si gata. Secretul e sa le lasi la crescut undeva la cald o ora , apoi in jur de 20 minute dupa ce le-ai dat forma.
Iuca, tu ai distractie in casa nu gluma... treaba cu jucariile aruncate nu m-au deranjat pana nu am vazut ca arunca in geamul de la usa si tv. (nepotul meu a spart tv-ul la 3 zile dupa ce l-au cumparat, a costat 12 milioane reparatia + 24 mil.tv ca nou). A stricat un laptop f.fain si ma tot pune sa-l repar dar nu mai pot.... asa ca sunt oarecum atenta...
HHHmmm, vibrocil, atentie sa nu fie goala sticla ![]()
![]()
Fetelor, sunt nauca, nu am mai iesit din casa de luni, am gunoiul la usa de marti seara , azi tre sa ies ca mi s-a umplut si la din casa , iar nasul curgeeee 

Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Neata, Ela intreba de gogosi ? Nu am o reteta, le fac ca cle de pe net dar ca nu pun apa cu numai lapte si mai 'picur" si un pic de unt , le bag la masina de paine si gata. Secretul e sa le lasi la crescut undeva la cald o ora , apoi in jur de 20 minute dupa ce le-ai dat forma. |
N-am masina de paine
, si inca 20 min dupa ce le-am dat forma. Dar ce pun in compozitie?Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)