Pufi 2010 (223) LMA Sara, Miruna, Matei, Andrei!
Raspunsuri - Pagina 17
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Eu sunt de parere ca amigdalele n-ar trebui scoase, isi au rolul lor in organism. Probabil daca nu s-ar opri la ele infectia, ar pleca mai departe prin organism. Zic si eu desi am tras ceva cu ele de-a lungul timpului, prefer sa le pastrez. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ai dreptate. Am tot citit pe tema asta si se pare ca medicii au ajuns la concluzia ca sunt foarte importante pentru organism. Daca inainte le scoteau sugarilor de la nastere (prin multe state din vest), acum nu mai fac asta, caci sunt importante pentru imunitate. Se pare ca si polipii ar fi un pas al organismului spre formarea imunitatii.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
Se pare ca dati papa pufuletilor, ca sunt singura pe-aici.
Pofta mare.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
sorina_bz spune:
Tomaca, nu esti singura...am aparut si eu acum...am culcat una bucata atomix.
Sarumana de aprecieri......n-am incotro.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
LA MULTI ANI SARA !!!
LA MULTI ANI MIRUNA !!!
LA MULTI ANI MATEI !!!
LA MULTI ANI ANDREI !!!
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
simplicity spune:
Am o dilema:i-am cumparat Arianei o pereche de papucei(masurat talpa,luat marime conform graficului) si sunt maricei,adica e mai intra un degetel in spate....cand merge nu ii ies din picioare,trebuie sa ii cumpar marime mai mica?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."
sorina_bz spune:
Haircut...sedere si odihna placuta la parinti!
Myky..poate te odihnesti in w-e, si trece si durerea de cap!
Lali...ohooo, copil cuminte ai tu acolo! Eu prestez smotru dimineata mereu, sau orice altceva am de facut, ca nu am cand altcandva. Pentru motz..daca m-ai intrebat...spun. Desi nu sunt prea mandra de mine, am apelat la o firma de catering pentru mancare, si tortul il comandam. N-am incotro, cu atomix asta a mea.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny LA MULTI ANI SARA !!! LA MULTI ANI MIRUNA !!! LA MULTI ANI MATEI !!! LA MULTI ANI ANDREI !!! Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Povestea Marei |
Subscriu si euuu!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui simplicity Am o dilema:i-am cumparat Arianei o pereche de papucei(masurat talpa,luat marime conform graficului) si sunt maricei,adica e mai intra un degetel in spate....cand merge nu ii ies din picioare,trebuie sa ii cumpar marime mai mica? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare." |
Simply...ea cum merge cu ei?
Daca e ok, si n-o deranjeaza...as zice sa-i lasi asa...ca lor le creste repejor piciorusul acum.
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Sara! La Multi Ani Miruna! La Multi Ani Matei! La Multi Ani Andrei! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu....subscriu..k arata bine
sa fiti sanatosi si sa aveti o viatza plinad iubire
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Simply...ea cum merge cu ei? Daca e ok, si n-o deranjeaza...as zice sa-i lasi asa...ca lor le creste repejor piciorusul acum. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
numai comand papuci pe net veci,maine trebuie sa ii cumpar altii
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."