Strumfi si prichindei iulie-august2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Va rog, explicati-mi si mie, cum se simt aceste contractii?
Ma sperie faptul ca majoritatea stiti sa le deosebiti de o durere "normala".Trebuie sa te doara burtica cand apesi pe ea?Dar spatele?
Multumesc
Voi incerca sa pun si eu niste poze diseara, sa ma laud cu burtica!!

13+cu si

corry, nu e oblig sa ai contractii sau dureri de burta.
eu nu am deloc. nici una, nici alta. am avut dureri de spate, care au mai cedat la masaje cu uleiuri antiinflamatoare naturiste.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Inteleg ca nimeni nu ia Elevit si acid folic? Sau nu luati atat de mult ca mine (detalii la pagina 4)? :)

In legatura cu preocuparile cosmetice, eu tot la coafor merg, nu renunt la epilat si n-am renuntat de la 14 ani, de cand am inceput - rasul cu lama mi se pare ingrozitor, imi strica toata pielea. Deocamdata nu simt nicio durere la coafor.

Mie doctorul mi-a zis si sa beau cafea (desi medicul de familie imi interzisese si am stat cu frica), si sa ma vopsesc fara grija (desi n-am de gand s-o fac, oricum am o culoare frumoasa a parului).

Iar pe bebe il simt din cand in cand... m-am speriat vreo doua zile ca n-am simtit nimic. Nici acum nu stiu exact ce simt, mai ales ca e prima sarcina si ma uimesc cand va citesc si povestiti cum va simtiti bebeii de la 16 saptamani! :)

S-avem bebei sanatosi!

DPN 4 iulie 2011 - baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ramyy....nu stiu daca iti aduci aminte.....cand am scris k mie mi-au scos clexanul cand am sangerat ...la 9 sapt si ceva am avut un hematom de 1 cm.....si s-a ajuns la concluzia de scoatere a clexanului.
na acum depinde si ce mutatie ai .
eu nu am decat A1298C- heterozigot.
mi-am facut griji dupa ce l-am scos.....ieri am facut o sapt.de la intrerupere si Slava Domnului bebe e bine.

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

despre bb
fost la eco. am facut pana la urma morfologie, bb are 19 sapt si 5 zile. mare, bre.
clar, s-a stabilit, e baietel. (dani imi spunea dimineata ca spera sa fie baietel, ca sa trebuiasca EU sa am grija de 3 baieti - logica de la 4 ani )
toate sunt la locul lor, organe, inimioara, camarutele de la inimioara, masuratorile coincid cu varsta conform ultimei mestruatii, deci dormim linistiti. o perioada, pana ne apuca iar

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 19+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bravo Laura

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

[quote]citat din mesajul lui Savvy

Inteleg ca nimeni nu ia Elevit si acid folic? Sau nu luati atat de mult ca mine (detalii la pagina 4)? :)

In legatura cu preocuparile cosmetice, eu tot la coafor merg, nu renunt la epilat si n-am renuntat de la 14 ani, de cand am inceput - rasul cu lama mi se pare ingrozitor, imi strica toata pielea. Deocamdata nu simt nicio durere la coafor.

Mie doctorul mi-a zis si sa beau cafea (desi medicul de familie imi interzisese si am stat cu frica), si sa ma vopsesc fara grija (desi n-am de gand s-o fac, oricum am o culoare frumoasa a parului).

Iar pe bebe il simt din cand in cand... m-am speriat vreo doua zile ca n-am simtit nimic. Nici acum nu stiu exact ce simt, mai ales ca e prima sarcina si ma uimesc cand va citesc si povestiti cum va simtiti bebeii de la 16 saptamani! :)

S-avem bebei sanatosi!

DPN 4 iulie 2011 - baiat
[/quote

Savvy prezent!
Am luat pana acum cateva sapt. si elevit si acifol cate 1/zi. |Acum am trecut pe Femibion 2 care contine si acid folic - 1 doza/zi si 1 acifol. Mai am mg+b6, vit c si no spa. Le inghit pe toate dupa micul dejun, ca sa nu-mi scape ceva. PLus ca vitamina C ajuta la fixarea vitaminelor B, acidul folic fiind tot o vitamina - B9. Sper ca te-ai linistit!
O cafea minuscula pe zi beau si eu, mi-ar fi greu fara ca-s hipotensiva!
toate fetele!

15+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

nu mi-a scos clexame , probabil ca o sa merg maine la medicul hematolog sper ca nu e si ala la sky.
sangereaza colul unde am avut conizatia deci efectiv e ca si o rana deschisa acolo...desi au zis ca e inchis bine unde trebuie sa fie inchis.

adevarul e ca imi era frica sa nu imi faca probleme conizatia si ce am mai avut eu atunci, in cazul unei sarcini dar se pare ca nu am scapt.

ma tot gandesc sa nu fie prea mare deza de clexane pt ca de cand il fac mi se vad venele mult mai tare pe tot corpul zici ca sunt extraterestru.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Arianna am 4 mutati heterozigote nu cred ca o sa imi scoata de tot clexane

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Ramyy....nu stiu daca iti aduci aminte.....cand am scris k mie mi-au scos clexanul cand am sangerat ...la 9 sapt si ceva am avut un hematom de 1 cm.....si s-a ajuns la concluzia de scoatere a clexanului.
na acum depinde si ce mutatie ai .
eu nu am decat A1298C- heterozigot.
mi-am facut griji dupa ce l-am scos.....ieri am facut o sapt.de la intrerupere si Slava Domnului bebe e bine.

14 + ........ cu

Bebe

Arianna sa inteleg ca acum nu mai iei nimic pentru mutatie??

15+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Savvy, eu as lua aciful folic cate un cpr dupa fiecare masa, in niciun caz pe toate trei deodata. Excesul de acid folic se elimina imediat din oragnism, daca iei 15 mg dupa micul dejun, organismul tau va concluziona ca e prea mult si probabil l-ai lua degeaba, daca-l iei treptat il va metaboliza tot treptat

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput