Strumfi si prichindei iulie-august2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
ramyy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth Ramyy, porti aparat dentar? 15+ |
da si sus si jos deja le am de un an si jumatate , avem tot un dinte 5 min pauza
16+
Laura13 spune:
suntem la pag. 20. ce mamica "incepatoare" risca deschiderea unui nou capitol?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
20+ 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Ireth spune:
Si eu care credeam ca sunt singura cu dinti "de fier" pe-aici
port din iunie anul trecut, si mai am vreun an jumate... si sus, si jos. Toata lumea ma intreaba de ce, pentru ca dintii mei - cei vizibili - au fost tot timpul drepti... dar eu am probleme prin spate, pe la masele, cam scartaie treaba pe-acolo.
Alex face misto de mine ca pana imi scot eu aparatul dentar o sa-si puna copilul ![]()
15+
corry_28 spune:

Am facut o prostie![]()
Am vrut sa fiu si eu alaturi de voi in albumul foto, si am facut prostioare pe acolo.....Stati linistite, nu am sters nimicuta.Ma ajuta cineva?![]()
Muuulltuuummmeeescc!!!
13+cu
si 
roxybarbu spune:
fetele, am devenit chiar vorbarete..terminam un capitol in 2 zile 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011
v_florina spune:
Laura, as incerca eu, dar sunt unele puncte pe care nu le-am inteles. Daca nu iese nimic, se poate sterge un capitol gresit?
roxybarbu spune:
citat din mesajul lui corry_28![]() ![]() Am facut o prostieAm vrut sa fiu si eu alaturi de voi in albumul foto, si am facut prostioare pe acolo.....Stati linistite, nu am sters nimicuta.Ma ajuta cineva? Muuulltuuummmeeescc!!! 13+cu si ![]() |
Corry nu ai facut nimic, ai deschis un album fara sa atasezi poze.
Intri din nou in album si iti pui pozele.
Deabea astept sa te cunoastem

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 20 +DPN 04.07.2011
ramyy spune:
| citat din mesajul lui Ireth Si eu care credeam ca sunt singura cu dinti "de fier" pe-aici Alex face misto de mine ca pana imi scot eu aparatul dentar o sa-si puna copilul 15+ |
ei nu esti singura ca mai sunt si eu
16+
ramyy spune:
| citat din mesajul lui Laura13 suntem la pag. 20. ce mamica "incepatoare" risca deschiderea unui nou capitol? Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+ ![]() Poze Daniel Mamici din Iasi si eu m-am uitat acum dar imi cam prind urechile le unele puncte :( Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
16+