Strumfi si prichindei iulie-august2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaruxi Cereline felicitari pentru fetita! Abia am venit si noi de la eco, totul e bine, bebe creste si e baietel. Poza pe care am primit-o e super haioasa, se vede doar un cuc, daca prind un scaner v-o arat si voua. E mai mare cu o sapt. fata de UM. E mare si mi-a zis medicul sa nu mai iau vitamine pentru ca voi creste sau bebe va creste prea mult. Si eu ma epilez doar cu ceara si in prima sarcina am facut-o pana in ultima zi. Maria (27 nov. 2007) si 18+ |
Felicitari pt baietel !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
20+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
oxidoni spune:
Lissa_ana: Ai o fetita superba...frumoasa si isteata. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
In rest, e bine, e vineri, bb m-a salutat de pe la 8 si ceva dimineata, si azi poate reusesc sa plec mai devreme de la munca.
Zi buna si we placut la toate.
18+
AlyMih spune:
Buna dimineata burtici
Ce de baietei avem...si eu la fel am luat acid folic pana la 12 sapt apoi m a trecut pe Elevit 1capsula pe zi..
Laura..la ce doc mergi?
Eu am avut cand am fost mica amigadalita si mi a recomandat medicul neaparat consult cardiologic..a mai patit cineva asa?
Noi suntem programati pe 1 martie la morfo...ca am avut niste probl cu TT si acum stam ca pe ghimpi
Va pupacesc si va doresc o zi usoara...eu merg ca am de invatat 

18+
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui corry_28 Va rog, explicati-mi si mie, cum se simt aceste contractii? Ma sperie faptul ca majoritatea stiti sa le deosebiti de o durere "normala".Trebuie sa te doara burtica cand apesi pe ea?Dar spatele? Multumesc ![]() Voi incerca sa pun si eu niste poze diseara, sa ma laud cu burtica!! ![]() 13+cu si ![]() |
zau, pe cuvant de cercetas, cand vei avea contractii vei stii ce sunt

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
19+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
anaemi spune:
| citat din mesajul lui ramyy halal urgente ma tinut pe coridor 2 ore pana ma luat in cabinet. deci se pare ca am contractii in toata regula ca se vedeau la eco mi-a luat si secretie sa faca analize si surpriza colul desi e inchis bine sangereaza in partea unde am avut conizatia ..doctorita care ma vazut zice ca se poate sa fie din cuaza la clexane ...asa ca mi-a dar utrogestan magne b6 si ceva ovule in caz ca e si ceva micoza, asa preventiv pana miercuti ce vine rezultatul. mi-a zis sa stau intinsa in pat sa nu ridic nimic sa nu fac ...pe mine ma infunda rasul cand aud ca imi zic doctorii sa nu fac sex ..da cand sa fac frate intre 2 ture de vomitat si una de urlat ca ma doare ba una ba alta..ma rog.asa ca ma apuc iar de bagat pastile la greu ...o sa le iau pana in 28 cand merg la almeu medic sa vedem el ce zice ..sper sa nu fac rau cu ele. 15+ |
Offff! Multa sanatate si ai grija de tine

20+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui Ruxiiiii Buna....sa ma treceti si pe mine cu fetita!!!! :) sunt cea mai fericita Si eu iau elevit insa nu mai iau separat acid folic insa am inceput asa devreme cu vitaminele pentru ca am vomitat foarte mult....de o sap ma simt mai bine... Insa nu o simt pe bebelusa...cu toate ca ea e ff activa...am vazut-o la ecograf... Off the topic a scris o mamica mai devreme ca si-a facut epilare cu laser....sunt ffff interesata de cateva detalii pt ca vreau sa fac si eu dar nu am auzit suficiente marturii reale :) eu am probleme cu pilozitatea ....si acum tre sa ma fac numai cu lama ca nu suport ceara...cel mai mult imi doresc ca dupa sarcina sa fac epilare definitiva dar nu sunt sigura ca are efectele dorite |
felicitari!!!!!!!!!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
19+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui AlyMih Buna dimineata burtici ![]() Ce de baietei avem...si eu la fel am luat acid folic pana la 12 sapt apoi m a trecut pe Elevit 1capsula pe zi.. Laura..la ce doc mergi? Eu am avut cand am fost mica amigadalita si mi a recomandat medicul neaparat consult cardiologic..a mai patit cineva asa? Noi suntem programati pe 1 martie la morfo...ca am avut niste probl cu TT si acum stam ca pe ghimpi Va pupacesc si va doresc o zi usoara...eu merg ca am de invatat ![]() ![]() 18+ |
eu merg la d-na dc. Mihalceanu. cu ea l-am nascut si pe Dani, de fapt e doctorul meu de multiiii ani.
ieri am fost la eco la dc. Lazar, deoarece d-an dc. a avut o problema, iar eu nu ami aveam rabdare.
tu?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
19+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Laura13 spune:
masaj pentru a vedea noua semnatura ![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
20+ 
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
MihaelaV spune:
Neata
Betty ai o scumpete de fata
Laura felicitari pt baietel
Ireth ar trebui sa-i spui medicului ca te supara inima si poate iti da vreun tratament.
Analizele mele mi-au iesit f bine, insa si acum ma gandesc la cealalta mamica. Puteti trece si din partea mea clinica Medlife pe lista neagra ca incurca rezultatele. Aici e vina asistentei pt ca eram 2 mamici cu acelasi prenume si numele de familie incepeau cu aceeasi litera si ne-a incurcat. Probabil a citit prenumele si a vazut prima litera din nume si gata. Cealalta mamica, desi avea 38-40 de ani era f fericita ca i-au iesit analizele bine si eu plangeam in sala de asteptare ca e posibil sa fie puiul nostru bolnav. M-a intrebat cu zambetul pe buze de ce sunt asa plangacioasa si i-am zis ce s-a intamplat si ca sunt f ingrijorata, iar ea mi-a raspuns tot cu zambetul pe buze: "nu toate avem norocul sa nastem copii sanatosi.succes cu urmatorul copil!" am inceput sa tremur de nu ma mai puteam controla. Si acum ma gandesc daca sa-mi fie mila de necazul ei sau nu.
anaemi spune:
Laura , Cristina, felicitari pt baietei !
Ruxi, felicitari pt fetita!
Vitamine, eu am luat doar la inceputul sarciniii acid folic. Pana acum nu mi-a mai dat nimic, dar cred ca o sa-mi dea ceva cu fier. Oricum, medicul meu este de principiul ca vitaminele se iau cel mai bine din alimentatie. Si eu il sustin
.
20+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

si
...pe mine ma infunda rasul cand aud ca imi zic doctorii sa nu fac sex ..da cand sa fac frate intre 2 ture de vomitat si una de urlat ca ma doare ba una ba alta..ma rog.