Strumfi si prichindei iulie-august2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ramyy....cu siguranta la 4 mutatii nu scapi de clexane.
eu zic sa te linistesti ...dak colul este inchis

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Mama, ce mesaj alambicat am postat
Ireth, ca bine zici, traiasca Romanica!
Ramyy poate mai bine iti iei concediu si stai in pat vreo 2 sapt. O sa fie bine! Trebuie!
Laura felicitari pentru
Savvy mie mi-a zis medicul sa nu mai iau elevit pentru ca bebe e mare si ca vitaminele il fac sa creasca si mai mare. Deci, de maine nu voi mai lua, iar acid folic nu mai iau de sambata.

Maria (27 nov. 2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Laura, scuze, acum am vazut ca prostie am facut
Ce am azi? Voiam sa te felicit pentru
Cred ca e odiseea, si implicit anul baietilor.

Maria (27 nov. 2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

despre bb
fost la eco. am facut pana la urma morfologie, bb are 19 sapt si 5 zile. mare, bre.
clar, s-a stabilit, e baietel. (dani imi spunea dimineata ca spera sa fie baietel, ca sa trebuiasca EU sa am grija de 3 baieti - logica de la 4 ani )
toate sunt la locul lor, organe, inimioara, camarutele de la inimioara, masuratorile coincid cu varsta conform ultimei mestruatii, deci dormim linistiti. o perioada, pana ne apuca iar

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 19+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

fecilitari laura!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
13+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Revin si eu, la sfarsit de program

Beau ceai de tei, tot cam asa 4-5 cani pe saptamana, cu lamaie. Nu cred ca face rau... chiar nu am vazut nicarieri ca e contraindicat. Bineinteles ca excesul de ORICE e contraindicat.
Cafea... inainte beam o cescuta pe zi. Acum nu mai beau decat foarte, foarte rar, daca am o zi de cosmar, si culmea, rezist si fara. Si eu ma minunez. Bine, recunosc ca la 10 seara sunt
Contractiile... pentru mine sunt reprezentate ca niste dureri la ciclu, asa cum bine a mai spus cineva. No-spa, stau intinsa, si trece.
Iau acid folic de 5 mg, o pastila pe zi, calciu Additiva de 1000 mg, tot unul pe zi (are un gust oribil!! ) si No-Spa cand e nevoie... cred ca n-am mai luat de o saptamana si ceva. Si paracetamol cand ma doare capul, ca astazi, ca am avut o zi infernala.
Ca tot am vorbit de zi infernala, sa va povestesc ce patesc astazi. Ma duc de dimineata pe la administratii, cu diverse trebi. La 9 eram proptita in fata usii. Toate bune si frumoase, ma plimb de colo colo cand... imi vine sa fac pipi. Ceva absolut normal pt mine, avand in vedere ca de obicei ma duc la toaleta din jumate in jumate de ora.
Stupare! NU exista toalete! adica exista, dar doar pentru angajati. Pe motiv ca nu au femeie de serviciu (deh, taierile astea de personal ale lui Boc..) si nu are cine sa faca curat, prin urmare toate toaletele sunt inchise cu cheia si sunt off-limit pentru trecatori.
Imaginati-va ca am stat in chinul ala 3 ore... ma inalbastrisem la fata de presiune... mi-era frica sa nu tusesc/stranut, ca sigur imi dadeam drumul.
Si inainte sa ma intrebati: DA, am incercat sa le explic ca sunt insarcinata si ca NU AM CE FACE, imi vine sa fac pipi des, dar au spus ca n-au ce face...
Traim in Romania.

Ramyy, stai linistita in patutz. Nu face efort. Si in rest multa bafta

15+

Ce aiureala si cata nesimtire in tara asta!
Eu am patit o faza de-asta intr-o benzinarie, tot de cand sunt gravi,la naiba-n praznic, la iesire dintr-un oras de-asta mic si afumat, am alimentat frumos si m-am dus la toaleta ca era musai si acolo ce credeti? o angajata cu mopu' a zis ca acum se face curatenie, nu se poate sa folosesc toaleta! Si i-am spus ca am o urgenta care nu suporta amanare si am inceput sa ma desfac la pantaloni si am tot inaintat spre ea, pana s-a vazut nevoita sa se fereasca si sa ma lase. Toaleta era curata, probabil ca n-a vrut sa fac eu urme, ca tocmai spalase pe jos!

15+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara burtici dragi si vorbarete
m-am adunat si eu de pe drumuri si ma apuc sa "recuperez", sper ca am sa citesc numai vesti bune despre bebei

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Am avut vreo 9! Pai elevitul si femibionul sunt tot pe acolo cum sa iau si din ala si din ala. Precizez ca analizele au iesit bine. Orice doza in plus se pare ca la mine e deja surplus avand in vedere reactia si ginecologul mi-a zis ca prea multe vitamine dau complicatii. Dr U zice ca mi-a dat ca sa stau calma (ai observat ce ma calmeaza) si culmea ca sunt calma, cand nu le iau

Ma inebunesc dr astia unu hais si unu cea.

Ireth eu stiam ca nu se da calciu in sarcina tocami ca da contractii, trebuie doar sa consumam multe lactate. Ai carenta mare sau de ce iei.

18+
[/quote]

Daaa la atatea vitamine, extrem de calma tre' sa fii !
Lasa ca vitaminele te metin vigilenta!

15+

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

despre bb
fost la eco. am facut pana la urma morfologie, bb are 19 sapt si 5 zile. mare, bre.
clar, s-a stabilit, e baietel. (dani imi spunea dimineata ca spera sa fie baietel, ca sa trebuiasca EU sa am grija de 3 baieti - logica de la 4 ani )
toate sunt la locul lor, organe, inimioara, camarutele de la inimioara, masuratorile coincid cu varsta conform ultimei mestruatii, deci dormim linistiti. o perioada, pana ne apuca iar

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 19+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Felicitari!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI LAURA !!!
KRISSY SI EU STIAM CA CEAIUL DE FRUNZE DE ZMEUR E BUN IN SARCINA, DAR MAI PE LA SF.....TU AI BAUT DE LA INCEPUTUL SARCINII????

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 17 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Arianna sa inteleg ca acum nu mai iei nimic pentru mutatie??

15+

Iubita....doar aspenter

si celelalte vitamine :femibion 2 , magne b6 ,ceteb +zn,maltofer(am avut anemie), si acid folic.

14 + ........ cu

Bebe

Apoi ne tinem de manuta, desi eu am fost " inzestrata " si cu a doua mutatie , am acelasi tratament, mai putin maltofer!

15+

Mergi la inceput